BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu #432988 przez klaudia_286
ale fajnie dzis na dworku :P

Moje malenstwa :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #433026 przez agi-p
Troszkę pospałam , ale teraz jestem jakas rozbita :P

Ja dziś na obiadek zjadłam warzywka na patelnie z devolay'em :) Pycha , tego mi się chciało :)

Chyba zmusze się do wyjścia na spacer . Pogoda rewelacyjna , słonko świeci i nie wieje . Amelka się ucieszy . A już mi w ogóle w wózku nie chce siedzieć , tylko na nogach lub ewentualnie ze swoim wózeczkiem z lalą :P

Powiem Wam ,ze najchętniej to ubrałabym dres i zaszyła sie pod kocykiem z kubkiem herbaty .
W poprzedniej ciąży miałam ten komfort , a teraz się nie da :P

12 lata 3 miesiąc temu #433030 przez MoNiaaa
no w koncu nadrobilam :)

dave ja bacznie obserwuje twoja przeprowadzke bo mnie to za miesiac tez czeka z\ tym ze my bedziemy mieli ograniczony czas bo 1 listopada juz nas nie moze byc w starym mieszkaniu a nie wiem od kiedy bedziemy mieli wstep do nowego?oby chociaz z tydz. dzis probowalam do niej dzwonic ale u lekarza byla i nie mogla gadac..moze oddzwoni :)

a ja wlasnie kolo pracy w barze kupilam sobie barszczyk z uszkami(sredi) i pierogi z kapusta (pycha!!)

klaudia a dla mezusia moze jakies udka nawet i frytki ?
poewnie juz sie nie mozesz doczekac az przyjedzie:) i towoja corcia tez?jak ona znosi brak taty?

ja jesczze nie zauwazylam zeby mnie jakos sczzegolnie traktowali ze wzgledu na ciaze w sumie nic nie widac jeszcze to nawet sie o tym nie mowi a tesciowa to dopiero ze 2 dni temu sie dowiedziala ale ona akurat spoko babka jest i dzis rano ona i JUlka pierwsze dzidziusia zobaczyly bo tata juz w pracy:(
i wizyty chyba przewaznie bede miala w pon z samego rana bo wtedy moja lekarka jest w tym gabinecie w ktorym jest lepsze usg i ogolnie tam wygodniej :) mam nadzieje ze moj M pojdzie pare razy ze mna :) w sumie jestem zadowolona z lekarki i jesczze na funudusz i usg takze super!!!! i za 2 tyg nastepna wizyta :) powiedziala ze serduszko juz napewno bedzie moze wtedy karte ciazy mi zalozy?? ale sie ciesze chyba pierwszy raz tak naprawde poczulam sie pelnoprawna ciezarowka :):):):):):)

a Julde jak zdejcie pokazalam to dziwnie sie przygladala ale oczywiscie pocalowala dzidziusia :)

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #433046 przez klaudia_286
obie tęsknmy,ale mała wie że tatuś musi tam być bo pracuje,wię jakoś to znosi trudno jakoś trzeba.

moja wizyta za tydzien juz sie nie moge doczekać hihi,

12 lata 3 miesiąc temu #433056 przez MoNiaaa
ALE FAJNIE ZE JUZ WRACA I DLUGO TERAZ BEDZIE??
ale sie pewnie zdziwi jak zobaczy twoj brzusio :):)

ja mam nadzieje ze caly czas bede miala tak czesto wizyty chyba ze to tylko na poczatku ale tez juz sie nie moge doczekac :):):)

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #433061 przez klaudia_286
będzie w sobote ale tylko na dwa tyg a brzusio widział bo mu fotke wysłałam ale teraz do konca tyg nie wysle wiec sam zobaczy,jak dzwoniłam to pytał czy mam się w co ubrać hihi,więc jak bedzie to pewnie się wyberzemy na zakupy :P

12 lata 3 miesiąc temu #433073 przez MoNiaaa
ale wiesz ze na zywo to calkiem inaczej napewno tez sie nie moze doczekac i przezywa po swojemu.
moj tez niby nie okazuje ale czasem przy rozmowie wyjdzie ze tez sie przejmuje tylko na swoj sposob :)

ale mnie jakas radosc od srodka rozpiera :)

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #433076 przez klaudia_286
to fajnie też bym tak chciała ,bo mnie ostatnio to tylko złości od środka rozpierają

12 lata 3 miesiąc temu #433082 przez MoNiaaa
oj te hormony..
postaraj sie wrzucic na luz zwlaszca ze mezus tyllko na 2 tyg bedzie to musicie pozytywnie wykorzystac ten czas bo napewno bedfzie ci go pozniej brakowala i sama bedziesz na siebie zla ze mu dalas w kosc ;)

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #433086 przez klaudia_286
już go ostrzegłam hehe że może być cięzko,bo nie umiem nad tym zapanować poprostu to tak samo jest

12 lata 3 miesiąc temu #433089 przez ppaulinka1990
Ja wczoraj humorki mialam i nerwy...:)Ale maz przezyl to jakos:P:P nie mial wyjscia :)

A ja wizyte za tydzien w czwartek mam:) juz sie doczekac nie moge:D:D

Caly dzien siedze w domu, nawet nie chce mi sie wychodzic...obijam sie caly czas:) Dobrze ze mam ten komfort ze nie musze sie ruszac:)

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 3 miesiąc temu #433091 przez MoNiaaa
oj zazdroszcze wam starsznie ze mozecie w domku posiedziec zwlaszca teraz ze nie dosc ze ciaza to chorubsko mnie dopadlo i jedyne oc zym marze to lozko z cirepla kolderka!!! szkoda ze nie mam innej mozliwosci i musze doczekac do grudnia oby nie bylo przeciwskazan to bedzie dobrze :)
w pierwszej ciazy jednak tez byl ten komfort ze po pracy mozna bylo isc spac i sie niczym nie przejhmowac a przy dziecku juz obowiazki sa i czeba zapomniec o leniuchowaniu

zaczynam sie obawiac jak to przy 2 bedzie :huh:

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #433110 przez kaikai
czesc dziewczyny :)

ja w weekend buszowalam po sklepach dla dzieci i wybieralam z meżusiem wózek dla dziecka
oczywiscie klocilismy sie i nic nie wybralam , jak mi sie jakis pdobal to dla niego niefunkcjonalny i tak w kolko , nie wiem jaki wozeczek kupimy jak przyjdzie pora :(

w ogole jestem bardzo zawiedziona bo podobają nam sie zupelnie inne rzeczy dla dziecka np:lozeczko ja chce normalne drewniane a ten wymyslił sobie turystyczne , oszalał chyba :angry:

narazie odpuszcze sobie wspolne ogladanie rzeczy dla dziecka .

co do mojego samopoczucia to jest zle :( od poludnia zaczynaja sie mdlosci potem boli mnie glowa czuje sie jakbym byla chora na grype :(

pozdrawiam Was wszystkie :)

12 lata 3 miesiąc temu #433114 przez MoNiaaa
kaikai to dobrze ze maz ma swoje zdanie moj zawsze mowi ze on sie nie zna i co ja bym nie powiedziala to on mowi ze moze byc :side: a jesli chodzi o wozek to naprawde dobrze sie zastanow bo ciezko znalesc naprawde fajny wozek w kazdym jest cos nie tak :ohmy: ja chetnie bym kupila inny ale niestety juz mam ten po Julce i szkoda kasy wydawac :(

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #433118 przez kaikai
niby dobrze ale ja mam dosc wspolnych zakupow dla dziecka , wszyskie pary takie kochajace a my wygladamy jak para wariatów klocących sie o wozek :( nie tak sobie to wyobrażalam :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka