- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
czeba polowac tez na wyprzedaze naprawde czasem mozna sliczne rzeczy kupic nawet o polowe taniej
ja ostatanio znalazlam fajny i tani sklep jak bede tam nastepnym razem napewno cos kupie..byly sliczne czapeczki z napisem kocham mame albo kocham tate za 2,5
a kola sie przydaja zwlaszcza zima pamietam jak kiedys moj maz w zimie poszedl z julka do mamy z wozkiem i wrocil taki duzmny do domu ze nasz wozek darl po zaspach jak burza a inni nie mogli przejechac...oj zima to jest wyzwanie dla wozka
a moze znajdziecie jeszcze cos co wam obojgu sie spodoba
- ppaulinka1990
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
allegro.pl/3w1-wozek-implast-eco-line-bo...tki-i2563513649.html a mi sie ten tez podoba:)
a co do ciuszkow od znajomych i rodziny to tez nie mam jakos duzo maluszkow w rodzinie ale zawsze cos sie znjadzie:) napewno cos tam wpadnie:)
[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak zaczniemy sie wymieniac ktora co ma to jesczze 100 razy sie nam zmieni decyzja
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Zresztą każdy ma coś w sobie Mi podoba się kilka , ale niestety mają siedzisko w spacerówce kubełkowe , a takeigo sobie nie wyobrażam .
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ppaulinka1990
- Wylogowany
- pierwsze słowa
kazda mamuska ciezko pracuje:D:D:D
a ja pierwsza milosc ogladam:)
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ppaulinka1990
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja nie moge nad moim pyszczkiem zapanowac... ciagle mam pryszcze, cala zaczerwieniona buzie i duzo wagrow:(
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mateusz 30.05.2010 Michał 26.03.2013
Jeśli natomiast chodzi o wózek dla jednego dziecka to po pierwszym dziecku przestałam być zwolenniczką wózków 3w1.
Na początku było fajnie bo i fotelik i gondola na jednej ramie. Ale jak synek podrósł i zrobił się cięższy to już nie było tak kolorowo, szczególnie jak trzeba było wózek wnosić po schodach, do autobusu czy tramwaju. Dlatego też stary wózek sprzedaliśmy, kupiliśmy lekką, a zarazem jedną z najbardziej obszernych spacerówek.
Teraz zakupię tylko wózek głęboki, najchętniej to żeby gondola miała możliwość zamontowania w samochodzie(jak synek się urodził ważył 2700 i mimo wkładki dla noworodków do fotelika pozycję miał okropną, wręcz nie mogłam na to patrzeć).
A w ogóle to jeśli chodzi o zakupy to ja jakoś chyba staroświecka jestem, ale ubranka a właściwie kilka sztuk kupowałam tuż przed porodem, wózek mieliśmy upatrzony i mąż kupił jak ja już urodziłam, ubranek mnóstwo dostałam w prezencie i niektórych nawet nie używałam, gdyż po prostu nie było kiedy. Na szczęście ubranka po synku wciąż leżą w szafie więc na początek będę miała. Jeśli się okaże, że dziewczynka to dokupię jeden komplet nowy i tyle. Przed porodem nie będę szalała, gdyż to różnie bywa. Wśród rodziny i znajomych już były takie sytuacje że wszystko gotowe było na przyjęcie dzidziusia a przez komplikacje stało się jak się stało.
Oczywiście wierzę, że wszystko będzie w porządku, ale jakoś tak wolę nie przesadzać. Tak jak w pierwszej ciąży wszystko sobie upatrzę, wyślę męża na zakupy jak się dzidziuś urodzi. A ze znajomymi i rodziną tak jak wcześniej dogadam się, że jak będą mieli ochotę coś kupić to niech zadzwonią i zapytają co nam potrzebne, bo posiadanie 30 par body czy pajaców to bez sensu bo przecież dzieci wyrastają z tego w szybkim tempie.