BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu #433221 przez kasia1329
Ja też mam problemy z cerą i to straszne :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #433226 przez klaudia_286
mam to samo a skora się luszczy wszedzie

Moje malenstwa :)

12 lata 3 miesiąc temu #433227 przez MoNiaaa
ja zawsze mialam problemy z cera ale ostatnio rzeczywiscie sie nasilily ale mozliwe ze to tylko na poczatku przez hormony.bynajmniej w 1 ciazy bardzo mi sie cera poprawila z czego sie bardzo cieszylam bo to moj kompleks nr 1 zawsze byl :)

ja z kolei nie mam jakis oporow zeby wczesniej wszystko kupic :)

http

]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #433229 przez HERI
Hej Dziewczyny :)

Ja z zakupami wolę się jeszcze wstrzymać... Jakoś tak miałabym stresa już teraz coś kupować, planuję rozpocząć szaleństwa zakupowe już w 3 trymestrze :) No chyba, że już nie dam rady się powstrzymać ;) póki co nie wchodzę do sklepów z dziecięcymi akcesoriami i w ogóle ;)

Co do cery - jakoś szczególnie gorzej nie jest niż przed ciążą, ale mnie jakimś cudem omijają wszystkie nieprzyjemności ;)

EDIT:

Właśnie zobaczyłam, że tak jakbym weszła w 11 tydzień ;)

12 lata 3 miesiąc temu #433230 przez ppaulinka1990
ja tez nie mam jakis oporow przed wczesniejszymi zakupami :) co ma byc to bedzie a jak czlowiek sie nakreca to jeszcze gorzej..:)

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 3 miesiąc temu #433231 przez klaudia_286
jak bylam z corką w ciązy to bylam w 4 miesiącu jak wracałam do polski i tam całą wyprawke kupiłąm a tu oczywiście całą reszte jak mebelki itd,wiec to zalezy bo jedni mowią zeby nie zapeszać a inni od poczatku kupują
też jestem zdania zeby kupic wczesniej bo niestety na nasze polskie zarobi czasem nie da sie wszystkiego na sam koniec kupic bo jest tego troche

12 lata 3 miesiąc temu #433232 przez mankowa
Hej dziewczyny, Kasia ma duzo racji co do wyboru wozka, wiekszosc fajnie wyglada na obrazkach i to ze sa wielofunkcyjne ale bardzo wazna jest waga i to jak sie bedzie miesci w samochodzie czy w innych srodkach komunikacji. Ja mialam na poczatek Graco fajny wozek a po pol roku przezucilam sie na spacerowke bo wezsza , lzejsza i wszedzie mogla wscisnac sie do sklepu ....tak wiec graco mi lezy i bede go probowala sprzedac bo na miejskie warunki gdy sie mieszka w bloku jest przy duzy, za to bardzo wygodny itd. Bylam dzis na wizycie, najpierw lekarz chcial posluchac serduszka przenosnym przyzadem i kurde przestraszylam sie bo prawie nie bylo slychac i mnie szybko na usg i odetchnelam z ulga bo serce bije dobrze miarowo....pozdrawiam

12 lata 3 miesiąc temu #433233 przez ppaulinka1990
ja tez jeszcze troszke i pomalu zaczne kompletowac wyprawke:) z kazdej wyplaty cos i latwiej kupic niz wszytsko na jeden raz:)

[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 3 miesiąc temu #433235 przez klaudia_286
mankowa a w ktorym tyg jestes? ze juz slychac

12 lata 3 miesiąc temu #433236 przez ppaulinka1990
Mankowa a masz zdjecie dzidzi? no pokazuj nam szybciutko:)
Czyli z malenstwem wszystko w porzadku, tak? :)
oby tak dalej dziewczyny:)

12 lata 3 miesiąc temu #433238 przez klaudia_286
oby tak dalej :)

Właśnie wcinam fryteczki :P

12 lata 3 miesiąc temu #433239 przez MoNiaaa
mankowa to dobrze ze wszystko w porzadku :) pokaz fotke dzidzi

ja zamierzam nawet pampersy wczesniej kupowac bo niestety na to najwiecej kasy idzie a wole miec zapas zeby pozniej byla kasa na jakies nieprzewidziane wydatki. moja mama wraca na swieta wiec pewnie poprzywozi juz jakies ciuszki dla bobaska ja narazie bede miala problem z ciazowymi rzeczami..drogie sa strasznie i mam nadzieje ze uda mis ie pozyczyc chociaz spodnie bo z bluzkami to nie ma takiego problemu

a mi dzis kolezanka w pracy powiedziala ze widac ze juz sie zmieniam...tak spojrzalam w lustro i mam jakas gruba twarz;/ mam nadzieje ze to chwilowe albo przez chorobe :side:

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #433244 przez klaudia_286
fajnie że widać

ja jak wchodze do przedszkola to te kobitki na mnie tak patrza ze szok bo ostatnio moja mala powiedziala ze mamusia bedzie miala 3 dzidziusie hihih,bo to ze powiekszy sie nam rodzina to widzieli bo po mnie mocno widac hihihih sama sie nie moge przyzwyczaić

z ubraniami ciązowymi to nie szaleje bo w to co wejde to wejde a ja i tak malo co wychodze z domu wiec jakis dresik a tylko cos na wyjscie do lekarza ,

12 lata 3 miesiąc temu #433245 przez klaudia_286
ja już tez ponformowałam rodzinke ze zamiast prezetu to chce pampersy hihihi

12 lata 3 miesiąc temu #433247 przez MoNiaaa
oj zjadlaby6m frytki :) z jakims mieskiem...a pewnie na kolacje nic ciekawego nie bedzie jak zwykle jak am 2 zmiane :( wogole juz nie mam pomyslow co by zjesc smaka ciagle na cos mam ale nie moge sie na nic zdecydowac :side:

moze jutro u tesciowej na jakis dobry obiad sie zalapie :unsure:
dziwne bo w 1 ciazy odrzucilo mnie od miesa a teraz jak bylam miesozerca tak dalej jestem :)

no to mala neizle cie wsypala:) ale nie dziw sie rzadko kiedy zdarzaja sie trojaczki :)
a po mnie widac ale nie ze brzuszek ciazowy tylko jakbym miala napuchnieta twarz

do nas raczej duzo gosci nie przychodzi wiec nie licze na jakies upominki albo cos drobnego

http

]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka