- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10
Kaikai Tosik tez miał tradzik ale to jak mial około 2 m-e i trwał m-e kąpaliśmy Go w krochmalu i przeszło. Ale o tym liszaju pierwszy raz slysze.
Ilonka dobrze ze juz w domciu jesteście.
Suzi normalnie widze zdjecia.
Agat dobre

My dziś wracamy do domu. I musze zaczac robić zakupy na imprezke. Dziś przyszła @ i migrena razem z nią... no i teoretycznie mozemy zaczac staranko po niej....
- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

Ho ho, dziewczynki, to będzie okazja kciuki pozaciskać

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

Co do spacerówki to ja używam tej z wózka 2w1, Tako Laret, zmieniać nie zamierzam. No chyba, że jakąś lekką parasolkę na wyjazdy kupię.
Byłam z młodym w mieście, kupiłam mu buty.
W CCC, całe skórzane. Wyglądają trochę masywnie na zdjęciu, ale podeszwa ładnie się ugina, trzymają stopę. Mają "przewiew" tam przy rzepach. Adaś już śmigał w nich po sklepie, dobrze mu szło

Dla siebie kupiłam sukienkę w Reserved, o taką:
www.reserved.com/pl/pl/woman/all/dresses...x/dress-with-pockets
Na żywo trochę ciemniejszy kolor. Materiał średni, ale za 59zł, więc wzięłam. Szczerze powiedziawszy nic ciekawszego nigdzie nie widziałam, chyba, ze cena min 200 zł. Na roczek i Święta chyba może być, prawda? Jakiś żakiecik do tego.
Jeszcze sweter w Reserved kupiłam, taki z wydłużonym tyłem i dużymi 'okami', ze top pod spód trzeba założyć by sadłem nie atakować

www.reserved.com/pl/pl/woman/all/sweaters/y8885-01x/sweater
Adasiowi upatrzyłam spodnie w h&m na imprę roczkową, ale nie było rozmiaru w kolorze, który chciałam, więc przyjdę za jakiś czas. Mam 3 ładne koszule w domu, szelki, będzie elegancik

No i tyle

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
my dzis pospalismy do 7.40 to jak na Jaska to rekord, oczywiscie przez to powalil nam sie plan dnia, miał drzemke az 20 minut bo go tel obudził i w koncu o 14 padł i spi jeszcze mam nadzieje ze z 1,5 godziny pospi

jejku piszecie o tortach, zaproszenia, kreacjach kurde ja chyba daleko w tyle, zreszta ja w sumie takie imprezy z pompa nie planuje, zaproszeń też nie bede kupowac, bo w sumie najblizsza rodzinke zapraszamy
Kaikai dobrze ze trafiliscie do dobrego lekarza, bo teraz to naprawde z tym trudno

Ilonka super ze juz w domu jestescie

Dave chyba nie gratulowałam jeszcze Mateuszkowi dreptania

Agat sukienka fajna, ale krótka strasznie sie wydaje, przynajmniej na tej modelce

dobra lece obiadek ogarnac bo M zaraz z pracy wraca, a wczesniej z Gagatkiem to nie sżlo nic zrobic

- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Emilka ładnie zjadła i kaszkę i zupkę, nawet jabłuszko wsunęła, kupki jeszcze nie za ciekawe ale to nadal efekty choroby więc nie panikuje i czekam aż miną.
Rano padało teraz piękne słoneczko świeci, jak Emisia wstanie to pójdziemy na drugi spacerek

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
fajne zakupy tu widzę. Ja jeszcze o ciuchach nie myślałam

Młody padł po 18 i to już dwa razy go musiałam cucić, żeby mi nie padł. Miał niezbyt długą drzemkę do południa. Potem go chyba z 1,5h woziłam w wózku ale ani oka nie przymrużył.
ok . lecę ogarnąć drugiego gnoma

- linda
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 1

My też używamy wózka z zestawu 2 w 1,a od niedawna również tzw parasolki: Silver Cross Pop. Nie jest to niestety to samo co super prowadzący się wózek na pompowanych dużych kołach,no ale coś za coś.Jest lekki co w naszym przypadku ma duuże znaczenie(3piętro),ma super dużą budkę-rewelacyjna ochrona przeciwsłoneczna,i rozkłada się do pozycji leżącej.Miałam też okazję testować Maclarena Quest-(córeczka siostry się takim wozi

Monia- Antoś słodziaczek

Agat bardzo fajna ta sukienka

My dziś byłyśmy na zaległym szczepieniu.Brr jak ja tego nie lubie. Kolejne to MMR,którego najbardziej się obawiam... Tosia dziś cały dzień maruda straszna i wszystko na nie,wózek nie,ubrać się nie,zjeść nie,czyżby jakiś skok??Suzi Ty coś chyba pisałaś że podejrzewasz u Mikiego,sprawdzałaś czy cos przypada akurat??
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Linda muszę się za siebie wziąć, bom się spasła. Pół roku po porodzie miałam +4kg do wagi sprzed ciąży, a teraz mam +8

Ooooo, cicho w sypialni się zrobiło. Czyżby ludzik padł?
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

Druga drzemka lepiej nomale ze strażnikiem Najjasniejszego Snu i w duzym łozku, więc do zasług Misia sie nie liczy

Cos ostatnio wozek sie zrobił beee, a ze wszak nie chodzimy jeszcze na nożkach po dworze to jest problem

linda
No skok mamy, mozna wpisac w Google :skoki rozwojowe w I roku i wyskoczy wykres
Ehhhh, te kilogramy, lęgną sie jak z powietrza, na zawolanie, a pozbyć sie tego cholerstwa to jak chwastow

- Olga60
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Jakiś czas temu pojawił się temat z gadżetami na roczek- balony, girlandy.... . Proszę o podanie jeszcze raz strony gdzie można to kupić

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Adasiowi chyba weszło w nawyk budzenie się o 6.30 :/ Więc mi weszło w nawyk usypianie go na nowo o 7.30

Kot w nocy o mało mnie nie zabił

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
my pospalismy do 6, obecnie mamy drzemke, chyba sie Mlody nie wysypia jak wstaje o 6 i dlatego tak szybko usypia, ale nie mam nic przeciwko, szybciej pojdziemy na spacerek, bo zapowiada sie piekna pogoda

Agat to Cie kot załatwił, nasza jest typem śpiocha, jak my spimy to i ona, nie grasuje po nocy, no chyba ze w lecie jakas wielka mucha wleci

co do zbednych kg, to u mnie na odwrót uciekaja az miło, fakt ze przed ciaza troszke ich za duzo nagromadziłam, ale moze pojda sobie w koncu w cholere

lece troche ogarnac mieszkanie, miłego dnia

- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013