- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kaikai dobrze że z paluszkiem lepiej i ciekawe co tam w oczku siedzi.
my jutro mamy echo serduszka i az się boję co tam wyniknie :-/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Trzymam kciuki za wszystkie maluszki, niech wyniki tylko dobre wychodzą.
My dojechaliśmy dzisiaj do ustki
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Słuchajcie Emi mi całkowicie odrzuciła mleko nie zje żadnej kaszki ani mleka na noc nie wypije Pytałam lekarki o to i mi powiedziała ,że dzieci czasami tak mają i żeby zrobić sobie co najmniej tygodniową przerwę od mleka i jej nie męczyć. Mam za to podawać jogurt, co drugi dzień całe jajo i często twarożek z kanapkami. Brzmi pięknie ale jednocześnie apetyt znowu jej siadł - a było już tak pięknie z jej jedzeniem Taraz to jest masakra jedzeniowa do kwadratu. Mam wrażenie, że Emilka żyje powietrzem ale za to strasznie dużo pije z 4-5 całych bidonów z kompotem dziennie. Dobrze sobie wygląda więc na razie nie panikuje
A teraz najważniejsze GRATULACJE dla Moni i Belli cudowne wieści czytam
Agat pięknie Ci w tej sukience
Buziaki dla Jasia
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Ale lekarka mówi, że mogło byc to cokolwiek. Jeśli np. ugryzię dziecko komar to może się mu zrobić mega bąbel, a jeśli nas dorosłych to tylko mały babelek. Ma to związek z wielkością i wagą. Owad wstrzykuje taką samą ilość jadu czy człowiek duży czy mały, tylko że mały ma znacznie z tym gorzej bo jest mały no ale Wam napisałam, ha ha ale wiecie o co chodzi.
Ta dam na weekend mam gości - nietopera + siostry męże z familiami. Jakaś masakra!!!! Mąż ma 2 sierpnia urodziny. To się zlatują.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Ja zaraz zamorduje mojego M, widzę ze raz na 2 tygodnie musi mnie porzadnie wkurzyc, co to za gatunek
Ale się dziś napracowałam, posprzątam cała chatę. , nawet się z żelazko em przeprosiłam wróciły mi po południu siły witalne wiec musiałam korzystac
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Jej córeczkom z resztą też.
Zastanawiam się nam weekendowym menu.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Pisalam teraz mezowi ze ide spac u mam nadzieje ze ta noc ni bedzie bezsenna jak poprzednia.
Na co moj maz odpisal - w ciazy jestes?
Ale sie usmialam:-)
A ide wladnie spac z nadzieja ze pospie sobie. Chociaz mysl o weekendzie mi sen z powiek zabiera.
Zeszla noc Mati cala przespal ciekawe jaka bedzie ta.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Melduję się. Ochh, dziś pracowity dzień,,duzo się działo a pogoda niezmiennie egipska od rana,,dopiero pod wieczor cos sie zadzialo ( czyt. - BURZA ) ale póki jej nie było to z upalu mozna było zejść,,tylko nad samym morzem dalo sie pożyć.
W domu jak w piekarniku, przed domem jak w piekarniku, w samochodzie jak w piecu hutniczym, no normalnie ma sa kro za!
A my dziś mieliśmy spotkanie z kolezanką z sąsiedniego wątku czyli lutowką,,nadmienilam Wam o tym wczoraj no i dziś się STAŁO i było baaardzo milo i sympatycznie, chlopcy sie ladnie bawili -tzn ladnie jak na ten wiek, czyli raczej onok siebie niz ze sobą, ale obyło się bez konfliktow, łez i rozlewu krwi chociaz tylko jeden ( gospodarz) mial zabawki ktorymi się bezproblemowo dzielił więc na prawdę sympatycznie było. Niestety, jak tu klimat pustynny od dwoch miesięcy,mtak WLASNIE DZISIAJ musiala nadejść burza i nam trochę pokrzyzowala plany ...ale i tak będziemy miec mile wspomnienia
Ale ale, czy ja dobrze zrozumialam ze Annabelle jest w Ustce??? Toż to niecale 30km ode mnie
Annabelle,,i co Ty na to????
Dzisiejsze spotkanie z kolezanką lutówką odbylo sie w Poddąbiu, 10 km od Ustki a 20 od mojego miejsca pobytu .....
Jak chcecie, to zajrzyjcie na fb, tam zostawię parę fociszy zebyscie nasze dzisiejsze spotkanie sobie oblukały
Dave - do boju! Nie daj się! Pokonasz ich "siłom" (blasku wypucowanego mieszkanka ) i "godnościom osobistom"
( gwoli wyjaśnienia młodemu pokoleniu, to kultowy tekst pana Kobuszewskiego kiedy wystepował w kabarecie Dudek i grał majstra hydraulicznego....zaje.....sty skecz! Polecam! )
Kaikai -nie do wiary, ze nawet w Luxmedzie TAAAAKIE terminy..ten kraj wraz z jego sluzbą zdrowia schodzi zdecydowanie na psy zeby nawet za wlasne pieniądze tyle czasu trzeba bylo czekać! Zgroza!
Monia -to kiedy wizyta?
To narazie, wpadam jeszcze na fb zostawić foty i spadam spać
Dobranoc
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Jasne że ich pokonam
A najgorsze że musze szykowac opcje dla mięsożerców i wegetarian
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Monia widzę że coś Cię wzięło na szpinak
Daj znać jak po badaniach Antosia.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dajcie troche deszczu, albo burzy trochę. , siedzimy na balkonie, jest dopiero 9 słońca z tej strony nie mamy a duszno nie wiem czy w ogóle wychodzić bo na słońcu to pewnie ostra patelnia
Kaikai terminy do okulisty, lepiej nie mowic
Suzi widzę ze spotkanie się udało. , super
Przyszła do mnie dziś @ dobrze bo wczoraj to miałam taki apetyt ze chyba konia z ko pytam bym zjadła.
Choć jak ja zobaczyłam to trochę smutno.gdzies ta ciąża mi po głowie chodzi.ale w sumie najpierw trzeba tarczyce ogarnąć
Chyba jednak wyjdziemy bo balkon to jednak za małe poletko dla Jaska juz go nosi chyba ze zaraz mu wody do basenu naleje to może będzie chwila spokoju
Ilona Jasiek odkąd próbuje jeść sam zjada więcej. Wiec może spróbuj i na Emilka podziala
Monia Czekamy na wieści ja tam Antos po wizycie, ale napewno wszystko dobrze
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Monia daj znać jak po wizycie, na pewno wszystko dobrze
Dave może takie warkocze z ciasta francuskiego? Mogłabyś zrobic wersję mięsną i bezmięsną
www.mytaste.pl/s/warkocz-z-ciasta-francu...go-z-kurczakiem.html