BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 4 miesiąc temu #943205 przez monia89
Hej.
Ja makrele jem i uzywam łososia do spagetti ze szpinakiem. Wiadomo że nie codziennie ale raz na jakiś.czas :-)
Dziś mój syn umył.mi okno balkonowe i lustro opowiem Wam jak pluł i rozcierał chusteczką nawilżającą ręce opadają.... ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #943223 przez agat
Ciemno od samego rana, nic się nie chce. Chyba nie zbiorę się w sobie by na dwór dziś wyjść :/
Adaś coś gotuje obtłukując wszystkie gary...
Monia widzę że i w Antosiu dusza perfekcyjnego pana domu tkwi ;)

Robię młodemu zupę z pieczonej dyni i papryki.

10 lata 4 miesiąc temu #943230 przez kaikai
Do mnie dziś, zaraz mamusia przyjeżdża :)
Muszę napisać pismo do sprawy spadkowej po mojej babci i wysłać. Oczywiście wszystko na mojej głowie, już dwa lata się to ciągnie i znowu papiery wracają do mnie :angry:
Do sklepu muszę się wybrać, a tak mi się nie chcę.
Dziś jeszcze wizyta o 20.35 :blink:
Cała noc spać nie mogłam, myślałam o porodzie, wiem, że to jeszcze dużo czasu, ale już się boję, czy będę miała siłę, czy nie zemdleje w połowie. Takie myśli mnie nachodzą :( boję się ze znowu nie będę mogła mieć znieczulenia i umrę z bólu :( :(

10 lata 4 miesiąc temu #943234 przez Azja
Fajnie Kaikai ze masz wizytę. Ja mam za tydz juz się doczekać nie moge ;)

Kurde czapka mi gdzieś zaginęła. , stwierdziłam ze nie idziemy na dwór bo za zimno bez czapki

10 lata 4 miesiąc temu #943265 przez Dave
pogoda paskudna!!!

Rano szybko z Mateuszem wyszłam i tak mi uszy zmarzły, ża masakra. A czapki nie mam :blink: :blink:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 4 miesiąc temu #943295 przez Natalia1991
No co u nas juz opowiadam... Mamy zaczac starania o drugiego dzidziusia ale jak wszystko '' musi to nabrac mocy urzedowej'' ;) Nasz Bartek mleka nie pije juz od 4 miesiecy, nawet ostatnio chcialam go wyrolowac i kupilam mu takie truskawkowe w opakowaniu jak soczek ze slomka myslalam ze moze chociaz to wypije, ale gdzie tam cwaniak maly spróbowal jak zaczą pluc to masakra..... :dry: za to od dwoch tygodni siusiu i kupke na kibelek wola wiec od pazdziernika pojdzie do przedszkola :) poniewaz urodzil sie 1 kwietnia to nie moze isc od wrzesnia bo byy nie mial skonczone 2,5 roku- polityka :dry: Co wiecej.... sama nie wiem tyle sie dzialo, tak dlugo mnie tutaj nie bylo ze masakra, ale najpierw nie mogłam sie wyrobic malutkie dziecko, dom itp a jak juz ''wpadlam w trans'' to nie milam internetu.... :dry: i teraz tak pare dni temu, mówie a napisze, zobacze co u was.... ;) ale dzieciaczki super macie widze ze i forum sie rozkrecilo :P tez mam nadzieje ze czescie bede sie odzywac ;) teraz mysle nad prezentem na swieta.... ale malutki ma juz chyba wszystko.... a najbardziej interesuja go koparki, ostatnio na odpuscie to sobie taka wielka wybral myslalam ze oszaleje, ale tez ma w domu chyba z 5, poza tym traktory, kombajny itp. Naprawde nie mam pojecia, a wy macie juz jakies pomysly? Pozdrawiam serdecznie :laugh:

10 lata 4 miesiąc temu #943304 przez monia89
U nas tez szaro i mokro. Zjadłam pół tortu i humor lepszy :-)
Natalia mój Antek tez koparkowy chłopak :-) no i zwierzecy
my chemy mu laptop kupić.
patrz.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 4 miesiąc temu #943310 przez Natalia1991
No faktycznie;) Antoś Super chłopak ;) ja wlasnie tez o takiej koparce ''ala jezdzik'' myslalam ale on ma tyle ''rupieci'' w tym pokoju ze szok, moze i ten laptop by byl dobrym pomyslem... :blink: sama nie wiem.... zabawek ma duzo, rzeczy jeszcze wiecej.... :P

10 lata 4 miesiąc temu #943313 przez Dave
Natalia - może policyjny wóz sterowany lub narzędziowóz interaktywny. Właśnie nagrałam co sobie gada i spiewa. Jak mi się wszystko zgna YT to wrzucę.

Policjant Tomek:) allegro.pl/clementoni-terenowy-woz-polic...wny-i4805563546.html

Narzędziowóz Henio allegro.pl/clementoni-terenowy-woz-polic...wny-i4805563546.html

10 lata 4 miesiąc temu #943314 przez Dave

10 lata 4 miesiąc temu #943322 przez Natalia1991
Dave ta bramka jest swietna :laugh:
Monia 89 ta koparke wlasnie na odpuscie wybral (w zalaczniku)
:laugh:
Załączniki:

10 lata 4 miesiąc temu #943325 przez agat
Dave link do narzędziowozu nie działa, tzn dwa razy to samo jest.
Ja nie wiem co małemu będziemy kupować, ma sporo zabawek, a i tak bawi się kilkoma, a najczęsciej garnkami, odkurzaczem i tego typu nie-zabawkami. Myślałam o tym odkurzaczu dla dzieci, o jakiejś ciuchci, o rowerku treningowym... Zobaczymy.

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #943336 przez Dave
Natalia - wpisz sobie w YT bramka clementoni, to zobaczysz co można z nią robić:) i co ona robi.

Agat
- dzięki, że czuwasz. Mam tez fajne ciuchcie. Jedną z klockmi i oczywiście eko drewniaczki:)

Ling do Henia allegro.pl/henio-pomocny-narzedziowoz-cl...oni-i4794599310.html

A tu link do mojego Allegro allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=37397815

10 lata 4 miesiąc temu #943344 przez Azja
jejku chyba Gagatek usnał, dzis sie nie dałam zrobic w dzien bez drzemki, Jasiek dzis na jakims dopalaczu latał jak nakrecony :woohoo:

przeszukałam cała chate, czapki nie ma kurde, musze sobie isc cos kupic, a ja tak nie lubie kupowac czapki :woohoo:

my cos tam Jaskowi kupimy z zabawek ale szalec nie zamierzam, tym bardziej ze Mlody najlepiej sie bawi korkami, no i teraz ma faze na budowanie wiezy z klocków, jak juz cos bedziemy mu kupowac to pewnie jakies klocki albo puzzle drewniane czy cos takiego ;)

ide polezec, bo Mlody mnie dzis wyeksloatował za bardzo, chwile poleze a pozniej trzeba sie brac za obaid :silly:

10 lata 4 miesiąc temu #943349 przez Anabelle
:) ja się witam.

czapke antek ma 1 z polarku bo dostał z piratem jakem. ma kominiarkę z maylily ale dostałam cynk na dziewczyne która szyje czapki z wypełnieniem dodatkowym takie na zime na wzór tych z la millou
tego typu

http://mamaplus.pl/spree/products/10204/large/czapka-pilotka-la-millou-babeczki.jpg?1395839847

no i za chyba połowę ceny niż la millou to nie byłabym sobą gdybym nie zamówiła ;P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka