- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
Azja gratulacje za dostanie się do żłobka ! jeszcze masz chwilkę czasu na oswojenie się Oby się Jaśkowi nie odmieniło dobre zachowanie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
A z terminem porodu to Oluś miał byç marcowy albo majowy :-D
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Jeju, coś ostatnio zalatana jestem.
Maja dostała na urodziny hulajnogę, kask i ochraniacze. No pełny zestaw. śmiga na niej niesamowicie. Ale powiem Wam lepszą rzecz. Młody ostro daje czadu na tej jej hulajnodze i się ostro zastanawiam czy mu na urodziny takiej nie sprawić. Normalnie szok.
Taką bestie mamy:
Nie skręca normalnie tylko po nachyleniu na boki. Kupiona w Dekathlon`ie www.decathlon.pl/hulajnoga-my-free-niebieska-id_8328366.html
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Adaś na razie śmiga na biegówce, już mu super idzie Ale powiem szczerze, że kasku mu nie zakładam.
Ja rodziłam Adasia z drugą panią za parawanem (a raczej murkiem takim). Nie widziałyśmy siebie nawzajem, ale słyszałyśmy. Pamiętam, że dostałyśmy oksy w tym samym momencie, na mnie podziałała ładnie a na nią w ogóle i gdy ja gryzłam ściany to ona sobie na lajciku przez telefon rozmawiała Myślałam wtedy, ze ze mnie taki cienias Okazało się później (bo leżałyśmy razem na sali z dzieciaczkami), że na nią nic nie działało i jak ja urodziłam o 13 to ona o 23 dopiero.
Byłam u koleżanki na hybrydkach i zmykam spać. Jutro mam wizytę u dentysty, pewnie milion nowych dziur :/ Dzieciaki na godzinkę podrzucam teściowej, mam nadzieję, że będzie pogoda i na spacerek przez ten czas pójdą.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
realizuję mój plan. Wstaję o 6.00 przed dzieciakami. Dziś póki co się udało, a tak o młody zawsze sie też już obudził i po planie.
Dziś nie paliliśmy w piecu, bo fajnie w domu. No ale jednak chłodniej. A moje dzieci uczulone są na kołdry i wszelakie przykrycia. Co troche okryłam młodego, to się kręcił, kopał i miałczał. Maja oczywiście też cała odkopane, zwinięta a kołdra obok łóżka i co z tym fantem począć? Ja już odpuściłam, widocznie tak im lepiej. Zakładam skarpetki na noc i tyle. Hmmm....
No to miłego dnie, lecę śniadanko szybko śmignac w spokoju.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Pogoda się u mnie spinkoliła
Madzia - coś się udało z rowerkiem? Dodzwoniłaś się do tej babki co Ci dałam numer??
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chwile później dzwoni kurier DHL i za parę minut miałam rowerek,także ufff..
Okazało się,że w niedziele jednak Tomek i mąż będą mieli wyprawiane urodziny, i trochę się stresu najadłam czy rowerek dojdzie. a też od tygodnia próbuję się dogadać z mężem jak to zorganizować,i się dopiero wczoraj obudził, trochę mnie poddenerwował.
Dziś mam dużo roboty także wieczorem się odezwę.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
a my dzis z Jaskiem sobioe zaszalelismy i pospalismy do 9 wiec dzis raczej bez drzemki u nas
Magda dobrze ze rowerek doszedł, ale mogli do Ciebie napisac, albo zadzwonic ze maja opoznienia, a nie człowiek sie nie potrzebnie martwi Magda probowałas robic juz to ciasto co kiedys pisałas ze masz robic na urodziny?? jestem ciekawa bo sama go planuje, choc poki co to nie wiem jak ja wogole zrobie te urodziny bo nic mi sie nie chce
ja chyba tort i jakies ciasto zrobie a do reszty M zagonie, takiego mam lenia ost ze naprawde do obiadu ciezko mnie zagonic, wszystko robie po najmniejszej lini oporu, icze na to ze pogoda sie poprawi to i mi werwa wroci
ja do Was pisze a Mlody wyciagnał sobie z komody M wiertła, srubki, klucze, jakies podkładki i własnie sobie je w rzadki układa, musze pilnowac jednym okiem zeby do buzi nic nie wkładał, własnie mi siubki, czytaj srubki pokazuje
no nic narazie tyle lecimy sniadanko zrobic miłego dnia
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
U nas zła passa trwa. W poniedziałek wieczorem dostaliśmy wypis ze szpitala, a we wtorek mnie już rozłozyło - gorączka, mega katar, zapalenie gardła.Jeszcze do pracy musialam iść, bo już przez szpital zastepowali mnie Gdyby nie mój ojciec, ktory codziennie jeździ do nas po pracy, to nie wiem jak byśmy ogarneli, zrobili zakupy itd - małż na kursie, mama w sanatorium, dopadło nas w najmniej odpowiednim momencie dzisiaj Leoś kichnął już parę razy, więc przez weekend sie wyklaruje, czy mu sprezentowałam choróbsko. W poniedziałek mamy powtorzyć badanie moczu, do chirurga na konsultacje ws. siusiaka jestesmy umowieni na lipiec - ach te terminy, jak tylko usłyszeli, ze na wypisie nie ma wskazań do pilnej konsultacji, to termin za 3 miesiące
Przy urodzinach nawet myslami nie jestem.... Do tego przyszedł rowerek biegowy z pekniętym elementem, ale bez problemu wymienili, czekam wlaśnie na kuriera z paczka, mam nadzieje, ze zdąży zanim się L obudzi, bo inaczej dostanie prezent przed czasem
Tysiak, śliczny maly człowiek - chyba przegapilam, jakie macie typy imion?
Kaikai, aż mi się płakac chce,jakpomyślę, co wy teraz przeżywacie, że nie masz maleńkiej koło siebie, jesteś "pokrojona", Dawidek w domu. Oby szybko to się odmieniło
Monia, uparciuszek z Olusia, no, ale wszystko juz za wami i możecie się cieszyć sobą.
Idę dogorywać pod kocyk.............................
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
No coś widzę,ze chorobska nie odpuszczają...ehhh ta wiosna jakas taka malo wiosenna....no ale bedzie w koncu lepiej
U nas nihil novi....mamofaza trwa, malż "dziwnie" nie protestuje.......juz niemal wszystko muszę zrobic przy mamisynku, jeszcze tylko kąpiel moze wykonac tata, aleeeeeeee -muszę być rowniez w lazience.... Jesli jestem w domu to tata nie moze przewinąc, nie moze nakarmić, nie moze ubrać na spacer, nie moze rozebrac po spacerze...no ma sa kra jakaś
Kaikai - jak sie czujesz? Co slychać? Jak Malutka? W ktorym szpitalu jestes?
Tysiaku - slodki czlowieczek
Monia - jak sobie radzisz? Tosik sprawdza sie jako Big. Brother??
Annabelle - jest tak dobrze czy tak ciezko, ze sie nie odzywasz?
Magda -dobrze ze rowerek dotarł...kask bym jednak kupila...