- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja juz górę wysprzątałam na błysk , teraz zajmę się dołem Ale zauważyłam , ze Dzidzia nie lubi jak się tak nadwyrężam , jak sprzątam na kolanach i zgniatam troszkę brzuszek , to zaraz mi niedobrze i brzuszek pobolewa
Moniaa woow już zaszaleliście ? Normalnie podziwiam Was , ja to bym się bała jeszcze . A @ już miałaś ?
Miłego poranka
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a kiedys ogladalam ddt i podawali fajna stronke z opiniami szpitali jak sie ktoras z was waha to moze to wam pomoze
gdzierodzic.info
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tam sie nie znam na takich rzeczach . Nie wiem jak szybko macica dochodzi do siebie i jakie ryzyko i czy w ogóle niesie za sobą ewentualna szybka kolejna ciaża .
Niektóre dziewczyny zaszły szybko w ciażę po poronieniu i wszystko jest super ,a inne niestety nie miały szczęśliwego zakończenia . To sprawa indywidualna , każda kobieta i jej organizm jest inny .
Ja tylko pisze , że ja osobiście byłabym ostrożna i przezorna , co nie oznacza , ze nie trzymam kciuk za Ciebie . Ja nie jestem tak odważna i bałabym się ryzyka . Chyba bym troszkę odczekała , chociaz wiesz dobrze , ze łatwo się mowi jak sie nie jest w danej sytuacji . Może zachowałabym się jednak inaczej ... nie wiem .
Jestem pewna , ze Tobie się uda Tylko sie teraz dodatkowo nie stresuj czemu nie ma @ .
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiem ze moge jesczze sobie poczekac na @ i to narazie jest jedyne na co czekam taki zwiastun ze wszytsko wrocilo do normy.i chcialabym miec to juz za soba
zazdroszcze dave ze tak szybko ui niej @ si epokazala i miala juz ten problem z glowy
jakbym zaszla w ciaze teeraz to nawet bym nie potrafila powiedziec kiedy ostatnia @ byla i pewnie wszedzie by sie dziwnie patrzyli.
ale przynajmniej do konca tego miesiaca musimy troche bardziej uwazac.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U Nas niektórzy szerzą plotki , ze tym razem to był typowa wpadka , bo przecie mamy juz małe dziecko i nie decydowalibyśmy sie swiadomie na kolejne !!! No absurd .
Jesteś dopiero niespełna 3 tygodnie po zabiegu , więc @ zapewne się pojawi w najbliższym czasie Daj organizmowi jeszcze chwilę A potem juz z czystaym sumieniem możecie działać
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No to sobie przerwę zrobiłam Ale teraz już wracam do sprzątania
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mateusz 30.05.2010 Michał 26.03.2013
Podglądałam co piszecie, ale jakoś nie miałam siły na odpisywanie. Dodatkowo Mati dostał w nocy katar i miałam po spaniu.
Agi Mateuszek uwielbia pozować do zdjęć szkoda tylko, że ten uśmiech często szybko się zamienia w płacz czy złość. Co do witamin to dziwne mi to bo zjadłam już pół pudełka i było w porządku a teraz lipa. Chyba tak jak piszesz będę jeść tylko kwas foliowy. A na kolejnej wizycie pogadam o tym z ginem, nie będę kupować kolejnych witamin bo szkoda kasy. A co do tej cukrzycy w ciąży to Ty po części masz lepiej bo w razie czego możesz sobie podać insulinę i jest ok, a ja nie miałam bardzo podwyższonego cukru, więc musiałam trzymać się diety. Pamiętam, że ciągle chodziłam głodna, cukier wyeliminowałam całkowicie, a później po porodzie zachowałam się jak pies spuszczony z łańcucha i opychałam się słodyczami na potęgę co chyba nie było zbyt mądre.
Kaikai jak już napisałam Mati może na zdjęciach fajny ale charakterek to ma niezły , ostatnio jak byłam na tej imprezie rodzinnej to przyszła teściowa mojej kuzynki, włoszka powiedziała jej że mają przepis od nas wziąć jak zrobić jakie ładne dziecko i non stop Mateuszkowi tylko zdjęcia robiła.
Brzuszek już fajnie widać wszystkie się już fajnie zaokrąglamy Ja powoli gonię Klaudię
Anabelle nawet nie wiesz ile ja bym dała żeby spędzić z moim mężem chociaż weekend we dwoje, chociaż jeden dzień żeby tylko poświęcić sobie. W ferworze walki z życiem codziennym czasami są dni że nie mamy czasu przysiąść i zamienić ze sobą zdania (nie o dzieciach, nie o pracy tylko o nas) Dlatego ja bym poświęciła jedzenie dla czasu z mężem. A brzusio też podejrzałam
Monia89 widzę, że Ty też gonisz Klaudię z brzuszkiem
Dave biorę Falvit mama, ale jak już pisałam przez miesiąc było ok a teraz się coś popierniczyło.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja oglądałam tą stronę gdzierodzić.info i mojego szpitala w Zabrzu w ogóle nam nie ma więc chyba się zdecyduję na Gliwice, albo tam gdzie mój lekarz przyjmuje...
Agi Ty to obrotna jesteś, ja planuję dziś umyć okna. Nie wiem co z tego wyjdzie ale mam nadzieję, że chociaż duży pokój i kuchnię ogarnę. Najgorzej ze ściąganiem firan, bo nie mam drabiny a z brzuchem się już na parapecie nie mieszczę
No nic ja też uciekam, po wczorajszym spadku fizycznym formy dziś mam dół emocjonalny więc muszę się czymś zająć żeby się nie zadręczać i żeby nie ryczeć, jakoś tak od rana mi źle na sercu....
No nic okna czekają, mam nadzieję, że nie zamarznę bo narazie 0 stopni za oknem.
Miłego dzionka
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
wspolczuje tak zlego samopoczucia ale mam nadzieje ze dzis juz o wiele lepiej sie czujesz
moja Julka odkad ma lozko z ktorego moze wyjsc to przychodzi do nas w nocy dzis pewnie ok 3 przyszla i wlazi nam do lozka...dzis nawet picie ze soba wziela:P a z nia to nie jest spanie bo kopie jak pilkarz albo tancerka...
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mateusz 30.05.2010 Michał 26.03.2013
Monia tak jak pisałam dziś fizycznie w porządku, gorzej emocjonalnie. Dlatego zabijam czas praca.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wydaję mi się , że jak morfologię masz dobrą , to nie bedziesz musiała brac zestawów .
Stosowanie insuliny jest tylko z tej strony o której piszesz lepsze . Jak wiem , ze zjem więcej,to wbijam jej więcej i po sprawie . Ale wolałabym się pokatowac trochę dieta w ciaży i potem miec spokój . A tak , to 4 razy dziennie musze wbijać to dziadostwo , mój brzuch czasami wygląda koszmarnie . Siniaki,ślady po wbiciach i zgrubienia . Wszystko wygląda spoko na poczatku , a im dł€zej się stosuje tym gorzej .
Ale co tam , nie narzekam .Zawsze mogło mi się coś gorszego przydarzyć .
Powodzenia w myciu okien . Mnie też to czeka , ale dziś już nie zdążę . I musze to zrobić jak Mężuś będzie w pracy,bo marudzi,ze mi nie wolno Stwierdził , ze sam to zrobi,tylko nei wiem kiedy jak wraca ok 17 jak jest juz ciemno jak w du...pie
Ja dziś niby powera mam , ale szybko sie wzruszam i same łzy mi lecą !!! Puszczałam Amci Arke Noego i ryczałam przy " Ja jestem" ... a potem na reklamie
Nic zmykam uspać Amelkę i dalej do roboty
- patrycja280791
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u mnie maz przewaznie okna myje ja tego nienawidze robic
mielismy remontowac pozostale pokoje a tu wyszlo ze tylko JUlki jest zrobiony a reszte czeka bo wlasnie maz do 17 pracuje i juz nie ma sily po pracy sie za to brac..pewnie przed swietami juz nic nie zrobi
- malwinsien
- Wylogowany
- budujemy zdania