- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
- Otrzymane podziękowania: 0

Ja juz górę wysprzątałam na błysk , teraz zajmę się dołem

Moniaa woow już zaszaleliście ? Normalnie podziwiam Was , ja to bym się bała jeszcze . A @ już miałaś ?
Miłego poranka

- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a kiedys ogladalam ddt i podawali fajna stronke z opiniami szpitali jak sie ktoras z was waha to moze to wam pomoze

gdzierodzic.info
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja tam sie nie znam na takich rzeczach . Nie wiem jak szybko macica dochodzi do siebie i jakie ryzyko i czy w ogóle niesie za sobą ewentualna szybka kolejna ciaża .
Niektóre dziewczyny zaszły szybko w ciażę po poronieniu i wszystko jest super ,a inne niestety nie miały szczęśliwego zakończenia . To sprawa indywidualna , każda kobieta i jej organizm jest inny .
Ja tylko pisze , że ja osobiście byłabym ostrożna i przezorna , co nie oznacza , ze nie trzymam kciuk za Ciebie . Ja nie jestem tak odważna i bałabym się ryzyka . Chyba bym troszkę odczekała , chociaz wiesz dobrze , ze łatwo się mowi jak sie nie jest w danej sytuacji . Może zachowałabym się jednak inaczej ... nie wiem .
Jestem pewna , ze Tobie się uda

- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

wiem ze moge jesczze sobie poczekac na @ i to narazie jest jedyne na co czekam taki zwiastun ze wszytsko wrocilo do normy.i chcialabym miec to juz za soba
zazdroszcze dave ze tak szybko ui niej @ si epokazala i miala juz ten problem z glowy

jakbym zaszla w ciaze teeraz to nawet bym nie potrafila powiedziec kiedy ostatnia @ byla i pewnie wszedzie by sie dziwnie patrzyli.
ale przynajmniej do konca tego miesiaca musimy troche bardziej uwazac.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U Nas niektórzy szerzą plotki , ze tym razem to był typowa wpadka , bo przecie mamy juz małe dziecko i nie decydowalibyśmy sie swiadomie na kolejne !!! No absurd .
Jesteś dopiero niespełna 3 tygodnie po zabiegu , więc @ zapewne się pojawi w najbliższym czasie

- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

No to sobie przerwę zrobiłam

- kasia1329
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Mateusz 30.05.2010 Michał 26.03.2013

Podglądałam co piszecie, ale jakoś nie miałam siły na odpisywanie. Dodatkowo Mati dostał w nocy katar i miałam po spaniu.
Agi Mateuszek uwielbia pozować do zdjęć

Kaikai jak już napisałam Mati może na zdjęciach fajny ale charakterek to ma niezły

Brzuszek już fajnie widać

Anabelle nawet nie wiesz ile ja bym dała żeby spędzić z moim mężem chociaż weekend we dwoje, chociaż jeden dzień żeby tylko poświęcić sobie. W ferworze walki z życiem codziennym czasami są dni że nie mamy czasu przysiąść i zamienić ze sobą zdania (nie o dzieciach, nie o pracy tylko o nas) Dlatego ja bym poświęciła jedzenie dla czasu z mężem. A brzusio też podejrzałam

Monia89 widzę, że Ty też gonisz Klaudię z brzuszkiem

Dave biorę Falvit mama, ale jak już pisałam przez miesiąc było ok a teraz się coś popierniczyło.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja oglądałam tą stronę gdzierodzić.info i mojego szpitala w Zabrzu w ogóle nam nie ma

Agi Ty to obrotna jesteś, ja planuję dziś umyć okna. Nie wiem co z tego wyjdzie ale mam nadzieję, że chociaż duży pokój i kuchnię ogarnę. Najgorzej ze ściąganiem firan, bo nie mam drabiny a z brzuchem się już na parapecie nie mieszczę

No nic ja też uciekam, po wczorajszym spadku fizycznym formy dziś mam dół emocjonalny więc muszę się czymś zająć żeby się nie zadręczać i żeby nie ryczeć, jakoś tak od rana mi źle na sercu....
No nic okna czekają, mam nadzieję, że nie zamarznę bo narazie 0 stopni za oknem.
Miłego dzionka

- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
wspolczuje tak zlego samopoczucia ale mam nadzieje ze dzis juz o wiele lepiej sie czujesz

moja Julka odkad ma lozko z ktorego moze wyjsc to przychodzi do nas w nocy dzis pewnie ok 3 przyszla i wlazi nam do lozka...dzis nawet picie ze soba wziela:P a z nia to nie jest spanie bo kopie jak pilkarz albo tancerka...
- kasia1329
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Mateusz 30.05.2010 Michał 26.03.2013

Monia tak jak pisałam dziś fizycznie w porządku, gorzej emocjonalnie. Dlatego zabijam czas praca.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wydaję mi się , że jak morfologię masz dobrą , to nie bedziesz musiała brac zestawów .
Stosowanie insuliny jest tylko z tej strony o której piszesz lepsze . Jak wiem , ze zjem więcej,to wbijam jej więcej i po sprawie . Ale wolałabym się pokatowac trochę dieta w ciaży i potem miec spokój . A tak , to 4 razy dziennie musze wbijać to dziadostwo , mój brzuch czasami wygląda koszmarnie . Siniaki,ślady po wbiciach i zgrubienia . Wszystko wygląda spoko na poczatku , a im dł€zej się stosuje tym gorzej .
Ale co tam , nie narzekam .Zawsze mogło mi się coś gorszego przydarzyć .
Powodzenia w myciu okien . Mnie też to czeka , ale dziś już nie zdążę . I musze to zrobić jak Mężuś będzie w pracy,bo marudzi,ze mi nie wolno

Ja dziś niby powera mam , ale szybko sie wzruszam i same łzy mi lecą !!! Puszczałam Amci Arke Noego i ryczałam przy " Ja jestem" ... a potem na reklamie

Nic zmykam uspać Amelkę i dalej do roboty

- patrycja280791
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

u mnie maz przewaznie okna myje ja tego nienawidze robic

mielismy remontowac pozostale pokoje a tu wyszlo ze tylko JUlki jest zrobiony a reszte czeka bo wlasnie maz do 17 pracuje i juz nie ma sily po pracy sie za to brac..pewnie przed swietami juz nic nie zrobi

- malwinsien
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-