BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #473640 przez Anabelle
W sumie z tym prezentem od rodziców dobra myśl :D
Na pewno mama sie mnie zapyta, co chce na mikołaja albo na święta - mogłabym jej link wysłać ;D Po co mają kupować coś, co mi się nie przyda :D

Zaraz jedziemy z M na zakupy spożywcze.

Klaudia, jak ja też bym chciała wizytę :D Ale pocieszam się, że już 7 grudnia zobaczę maluszka i dowiem się jaka płeć. Nie wiem czy Wam mówiłam, ale w grudniu będę miała 2 usg połówkowe, bo mam dwóch lekarzy i nie mówiłam im, że drugi dał mi skierowanie na usg połówkowe ;D Więc wybieramy się z M na obydwa :D Ale będę miała fotek! :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #473656 przez kasia1329
Anabelle ja ją właśnie na mikołaja dostałam. Pewnie że lepiej tak niż miałabyś dostać coś niepotrzebnego :)

Ja mam kolejną wizytę 3-go grudnia :) mam nadzieję że wtedy już będzie widać płeć dokładnie.
Nie wiem, ale ostatnio coraz częściej myślę że chciałabym dziewczynke, jest tyle pięknych ubranek dla dziewczynek i jakiś myśl że może być drugi chłopiec mnie trochę przygnębia.
Owszem najważniejsze żeby dzidzius był zdrowy, ale ja na trzecie się raczej nie zdecyduje więc jak będzie chłopiec to nie będę miała upragnionej córeczki.

12 lata 1 miesiąc temu #473666 przez klaudia_286
ehh a ja wlasnie zamowilam sobie podgrzewacz do butelek i pampersy juz eh masakra jak to wszystko tak kosztuje

Moje malenstwa :)

12 lata 1 miesiąc temu #473717 przez patrycja280791
hej

ja tez juz mam kupione 2 paczki pampersow bo pozniej wszystko na hura.. a tak to powoli po troszke i sie uzbiera wszystkiego

12 lata 1 miesiąc temu #473720 przez monia89
Witam wczoraj byliśmy u znajomych a dzisiaj odsypialiśmy. Już po obiadku :)
Agat piękny brzuszek :)
Paletka gratuluje córeczki :)
Ja we wtorek jadę na badania. Nareszcie zobaczę maleństwo no i upewnię się co do płci :)
Ja mam 2 paczki pampersów tych najmniejszych i nie wiem czy kupować takie jeszcze czy już większe ??? Doradźcie.

12 lata 1 miesiąc temu #473721 przez klaudia_286
ja zamowiłam 300szt,tylko maleńkich bo naraze nie wiem ile mi ich pojdzie wiec oby do szpitala a potem na bierzaco bede zamawiać

12 lata 1 miesiąc temu #473723 przez klaudia_286
ja nie mam pojecia bo ja mam takie od 0 -2 kg

12 lata 1 miesiąc temu #473748 przez agat
Anabelle ja też mam wizytę 7 grudnia. Jejuuu jeszcze tyle czasu do niej!

Dziś w kościele zrobiło mi się słabo (strasznie dużo ludzi było, aż 16 chrztów), postałam z 10 min, wyszlismy na dwór, potem jeszcze wróciliśmy, ale też długo nie wytrzymałam. Nie dla mnie takie miejsca w tym stanie - podobnie miałam w zatłoczonej i dusznej przychodni). Jak ta ciąża jednak zmienia organizm...

12 lata 1 miesiąc temu #473754 przez patrycja280791

12 lata 1 miesiąc temu #473755 przez klaudia_286
to zalezy jaki maluszek bedzie duzy ja do corki mialam bradzo dlugo te 1

12 lata 1 miesiąc temu #473756 przez malwinsien
Dzisiaj Maryśka udowodniła swoje istnienie i pokopała mnie troszkę... :) Już od paru dni mi się wydawało, że coś czuję ale dzisiaj to był prawdziwy cios :)

U mnie powoli rodzina zaczyna szaleć każdy dzwoni i mówi że on kupi to i to. I mówią co jest najlepsze... Nie widzieć czemu mnie to troszkę drażni... Pewnie to te hormony :)

Dziewczyny doradźcie mi co z pieluchami??? Czy naprawdę te Pampersy new borny są najlepsze??? Czy tylko płacimy za firme???

12 lata 1 miesiąc temu #473758 przez klaudia_286
przeciesz na rynku jest tyle firm to czemu akurat z pampersa ,wszyscy mowia bo pampers to tak wypada bo jak juz inna firma to kazdy mysli a o tanie to nie dobre albo nie wypada z takimi

12 lata 1 miesiąc temu #473759 przez patrycja280791
mi polecaja te new born bo sa niby bardzo delikatne dla maluszka i sa z bardzo mieciutkiej bawełny

12 lata 1 miesiąc temu #473762 przez klaudia_286
to zalezy od portwela jego zawartosci kazdy uwaza jak uwaza wiec ja musialam zamowic z bella happy,bo z innej frmy nie ma dla wczesniakow

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473764 przez agat
malwinsien napisał:

U mnie powoli rodzina zaczyna szaleć każdy dzwoni i mówi że on kupi to i to. I mówią co jest najlepsze... Nie widzieć czemu mnie to troszkę drażni... Pewnie to te hormony :)

Mnie też by drażniło :P Jeszcze w sumie zalezy kto by dzwonił. Nam w sumie dużo nie zostanie do kupienia, bo większość rzeczy odda mi bratowa (ciuszki, przewijaki itp), łóżeczko mamy po siostrzenicy męża (ma już swoje lata, ale takie zwykłe, z szufladą - kupię sobie fajną pościel i materac i będzie git). Teściowa nawet mi chciała materac wcisnąć, ale sorry, nie wezmę materaca, który 7 lat przeleżał w piwnicy :huh: I wózek mi chciała oddać, ale też jej uzmysłowiłam, ze przez 10 lat technologia trochę poszła do przodu i ja sobie kupię to, co mi się będzie podobać.

Wiem, że ona chce dobrze, ale drażni mnie strasznie.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka