BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #573871 przez Dave
plytki zaplanowane,domek w zdloz i w szez, na dalsze planowane prace.
mi cos cisnienie z niskiego trupiaszczego, wzroslo do 120/75 puls 100. jest mi slabo,duszno i palpitacje serducha. az síe tym zaczynam martwic i stresowac.
jestem juz w lozku. mam nadzieje,ze jutro juz bedzie good.
spokojnej nocki:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #573884 przez Magdalena9t
Ja też jutro się kładę bo jutro rano trzeba wstać, czeka mnie wyprawa do miasta, znów załatwianie. Już mam dość tego siedzenia w domu. Miłej nocki kobietki :) ;)

12 lata 1 miesiąc temu #573887 przez Magdalena9t
Dobranoc :blink: :blink:

12 lata 1 miesiąc temu #573925 przez kaikai
Dave ja dzis rano mialam 130/75 a teraz 127/73 i puls 105 lekarka mi powiedziala ze jak bedzie 140/90 to wtedy na ip. Nie ma co sie denerwowac :)

Dobranoc :)

12 lata 1 miesiąc temu #573972 przez anafora21
Pilnujcie pilnujcie ciśnienia. Mi ostatnio skoczyło 140/100. Jutro mam test glukozy, trochę się o tym na czytałam i teraz się denerwuje , że może być nieprzyjemnie. Miałyście już może?

12 lata 1 miesiąc temu #573994 przez Dave
dzien dobry!
jest po 4,a ja od min. 2godzin nie spie.
kaikai-wlasnie wiem,ze gorzej jak jest wieksze cisnienie. tym bagrdziej,ze sie zle czuje przy wyzszym. i dlatego mam stresa, zeby nie poszlo jeszcze w gore.
anafora-juz chyba wszystkie mamy to badanie za soba. jakos je pozno masz. a co do przyjemnosci,to jest to kwestia indywidualna. ja nie mialam problemu z wypiciem,chociaz przy Majce weszlo lepiej. potem mnie z 15min mulilo,a pozniej to juz wsio normalnie.
a nasluchalam sie roznych opowiesci,co do tego badania. ale Ty sie nie przejmuj.
trzymam kciuki:-) i pij duszkiem,zebys nie zdazyla poczuc tej słodkosci. ewentualnie mozesz sie uzbroic w cytryne (nie ma wplywu na wynik)

12 lata 1 miesiąc temu #573999 przez kaikai
Dave ja juz od 4 nie spie i o 2 wstawalam. Przeziebiona jestem, jeszcze tego mi brakowalo.

12 lata 1 miesiąc temu #574032 przez Dave
Kaikai - no jeszcze to Cię złapało :cheer: :dry: Kochana kuruj się i odpoczywaj.

Ja właśnie rozrysowałam plan dekorów i płytek. Coś wykombinujemy fajnego.
Płytki udało nam się kupić super w fajnej cenie. Podłogowe tylko droższe, no ale te zawsze wychodzą drożej.

Zobaczymy co powie nasz budowlaniec :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #574081 przez agat
Hej dziewczynki. U mnie jakiś spadek formy. Tzn dziś i tak już lepiej niż wczoraj, bo wczoraj pół dnia przespałam i mały mnie denerwował bo siedział cicho. Dziś trochę z rana się już pokręcił, więc się uspokoiłam. W ogóle mam jakieś dziwne przeczucie, że się przekręcił, bo rusza się w innym miejscu niz zwykle. Mam nadzieję, ze nie wpadł na pomysł obrócenia się głową do góry :P Zobaczymy w poniedziałek.
Poszłąm dziś zrobić badania, pielęgniarka mnie skrzywdziła :( Zagadała mnie i nie kazała pięści zacisnąć i pobieranie bolało strasznie i cały czas mam obolałą rękę :/

12 lata 1 miesiąc temu #574097 przez Magdalena9t
Dzień dobry :) u mnie dzień mile rozpoczęty :laugh: właśnie skończyłam robić pity :silly: lecę dalej na miasto. Paczuszka ma do mnie przyjść dziś z tą fasolką,rożkiem z motherhood, później się pochwalę ;)

12 lata 1 miesiąc temu #574098 przez Magdalena9t
Miłego dnia :) :)

12 lata 1 miesiąc temu #574168 przez Dave
my w trasie. jedziemy wymienic kafelki. potem oblukac inne rzeczy. i szybko do domu,bo za jakies 2-3 godziny zaczna kafelkowac,a chce to widziec.
cos czuje ze znow mi po poludniu cisnienie skoczy.

12 lata 1 miesiąc temu #574305 przez ilonah
Dzień dobry

Ja już dzisiaj część ciuszków dla malutkiej wyprasowałam, kolejna partia kręci się jeszcze w pralce.
Wczoraj byłam na warsztatach Bezpieczny maluch i były naprawdę fajne i ciekawe, a szczególnie pierwsza pomoc maluszkom w razie bezdechu czy zadławienia. Mam jednak nadzieję, że nigdy nie będę musiała z tej wiedzy korzystać.
Teraz do wieczorka czeka mnie zasłużony odpoczynek, uzbroiłam się w grubą książeczkę oraz poradnik jak rozwiązywać różne problemy wychowawcze :)

Dave powodzenia z fachowcem od płytek, ja niedawno przeszłam swoje ze stolarzem więc nie dziwi mnie Twój niepokój. Oby było tak jak ma być!
Miłego dnia :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #574643 przez Dave
ale cisza.
ja ogarnelam po robotnikach i powiem Wam,ze juz mam serdecznie dosc tego calego bajzlu!!!!!!

12 lata 1 miesiąc temu #574648 przez Magdalena9t
Ja przed chwilą wróciłam do domu, bardzo aktywny dziś dzień :) trochę odpocznę i biorę się dalej :)

Dave dasz radę,nie przejmuj się ;) , ja w sumie też trochę naładowana jestem także spadam,żeby się nie żalić :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka