BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #574705 przez patrycja280791
hej

a ja mam dzis dobry dzionek :)

najpierw rano zaliczylam zakupki dla Fabianka :)
pozniej zafarbowalam wloski a teraz sie obijam i ogladam tv :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #574792 przez Dave
Jak mi ostatnio brakuje obijania się :dry:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 1 miesiąc temu #574984 przez Dave
ja juz w lozku. Mlody mi gdzies jak nisko wlazl,czuje jakby mi tam na dole gmeral,az zaciskam miesnie kegla. na lezaco mi lepiej.
nie mam co czytac,moj ebook gdzies przepadl:-(
od poszukiwan umywalki i polek juz mi sie miesza.
najlepiej bedzie polezec w lozku:-)

12 lata 1 miesiąc temu #574986 przez anafora21
Hej dziewczyny.
Tak mi się wydawało, że to badanie mam jakoś późno. Nie było strasznie , niepotrzebnie naczytałam się opowieści a potem się denerwowałam. Miałam jakąś kiepską noc i po badaniu spałam ponad 3h heh.
Dave- Zaraz remont się skończy a Ty przywitasz maluszka w nowym, pięknym i czystym mieszkaniu :)
Mój mąż wyjechał w delegacje i do piątku musiałam przetransportować się do mamy. Oczywiście jest to plus bo mama dba jak nikt inny na świecie hihi.
Jutro mam wybrać się po materac do łóżeczka i ciągle nie zdecydowałam jaki kupić.

12 lata 1 miesiąc temu #574996 przez Dave
anafora-nie ma co za duzo czytac,bo sie czlowiek tylko schizuje. teraz to tylko czekac na wyniki:-)
a co do remontu,to chyba pojdziemy za ciosem i oprocz prac lazienkowych, rownoczesnie chlopaki ogarna przedpokoj i klatke schodowa.
tylko skad kase na to wziasc?????
ale juz chce to miec za soba.

12 lata 1 miesiąc temu #575041 przez agat
Dave zdecydowanie polecam potrząśniecie mocniej kieszenią i zrobienie większego remontu za jednym razem. My w tym roku przy okazji kuchni zrobiliśmy przedpokój i duży pokój. Syf był masakryczny, ale jedno sprzątanie :)

12 lata 1 miesiąc temu #575046 przez anafora21
Dave- najlepiej na raz robić wszystko. Wiadomo potem przy małym dziecku to ciężko.Chociaż tobie też pewnie teraz ciężko z bałaganem. Szkoda ze kasa na drzewie nie rośnie;p
A jakie materacyki kupowałyście?

12 lata 1 miesiąc temu #575078 przez agat
anafora21 napisał:

Kokos-pianka-gryka :)

Aaaaa dostałam dziś maila, że wysłali nasz wózek :D

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #575082 przez creatura
anafora21 napisał:

Anafora, my kupiliśmy z pianką memory i lateksem. Twardość ma "niby" H1 czyli nie za twardy, ale na dotyk do miękkiego nie zaliczyłabym go. Podobno właśnie ta pianka termoelastyczna jest stosowana w inkubatorach.

12 lata 1 miesiąc temu #575164 przez anafora21
dzięki za info :)

12 lata 1 miesiąc temu #575190 przez Dave
za jednym zamachem najlepiej remontowac. jakies prace chcielismy robic sami. ale jak maz pracuje i nie ma go w domu,to wiadomo jakie jest tempo.
ale juz mamy dosc i niech firma dziala. sa to te same chlopki co nam pokoje robili. wiec sa sprawdzeni,wiedza co i jak.
ja jak widac nie spie,ale przynajmniej mi Mlody nie szaleje tam w dole:-
Maja sie przebudzila na sisiu i cos nie mogla zasnac,to i ja sie z rytmu wybilam.
przytulam sie do poduchy moze uda sie pospac:-)
dobranoc

12 lata 1 miesiąc temu #575242 przez Dave
dzien dobry!
i jak sie spalo??
ja po cichu przyznam,ze calkiem dobrze:-)
milego dnia!

12 lata 1 miesiąc temu #575296 przez Suzi
Witajcie,
Ja natomiast Dave dzis zainfekowana Twoim bakcylem dobrze spałam tylko od 1 do 4 a potem to już raczej męka, wiec o 6.30 dałam za wygraną....

Wczoraj poszalałam jeszcze na przedostatnim dniu wyprzedaży zimowych w centrum handlowym i zrobiłam interes życia, kupiłam sobie kolejny płaszczyk ale nie uwierzycie za ile.....i wcale nie w lumpku tylko w Camaieu - otóż płaszcz kosztował całe 5zł. Słownie :PIĘĆ ZŁOTYCH!! :lol: :lol: :lol: a najbardziej podobało mi sie to, ze spokojnie zapiełam sie w rozmiarze 40 a przed ciażą standardem był rozmiar 42 - 44 :blush:. Dlatego w sumie lubię moją "przyjaciółkę" cukrzycę ;) :lol:
Moja córka ostatnio w C&A kupiła sobie płaszczyk za 50zł i wrociła z nim dumna jak paw z przekonaniem o dealu życia, ale przy moim wczorajszym ten jej deal to ...ehh, szkoda gadac! ;) :woohoo: :side:
Mikołajkowi tez sie coś dostało, bo mijałam sklep 5,10,15 wiec zyskał bluzę polarkowo - misiową cudnej miękkości,3 pary skarpetek, komplecik bluzka i ze spodenkami i 3 bluzeczko - bodziaki ale starałam się już wieksze kupować bo tych maluśkich mam już dla trojaczków co najmniej. Kupiłam sobie jeszcze legginsy ciążowe ale już cienkie, typowo wiosenne a drugie jeansowe w h&m i bluzkę tez w dziale ciązowym, ale spokojnie może być i po ciąży bo ma fajny oryginalny fason, tam już niestety nie było wyprzedaży :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #575308 przez kaikai
Dzien dobry

ja nadal przeziebiona teraz katar mam

Suzi fajne zakupy :) ja moze w sobote sie wybiore jak dam rade

12 lata 1 miesiąc temu #575316 przez Urszula
Witam!

Zabiegana jestem ostatnio bardzo...ciągle jakieś wizyty to u położnej bieg na szczepionkę....i tak w kólko. Ciężko mi bardzo czuję się jak słoń ale staram się być w miarę aktywna....powiem szczerze, że jak Elizia idzie spać popołudniami sama padam na kanapę i drzemię ani myśląc od odpalaniu komputera....

U mnie te same problemy co u Was....ciśnienie w normie a tętno 100 :dry: przed ciązą miałam ok 90 i nie wiem czemu. Jestem wysportowana i zawsze aktywna. Wysokie tętno jest objawem niskiej wydolności fizycznej czego z całą pewnością nie można powiedzieć o mnie..Do tego od ciężaru siadają mi kolana :( chodzić mogę bez problemu ale ze schylanem się jest strasznie. Niestety schylanie jest moją bolączką. Elizia wymaga więc jak to przeskoczyć....

Dziś znowu idę z koleżanką do kawiarni za gorącą czekoladę :)

Miłego dnia!!!!

http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka