- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
Joasia jak tak porownuje Twoj brzuszek z moim to Twoj jeszcze mi sie wysoko wzdaje (moze tylko to tak na zdjeciu wyglada )
Ja zaczelam juz 38 tydzien wedlug obliczen mojego gina.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
byłam dzisiaj u lekarza... zbadał i powiedział, że szyjka jeszcze dosyć długa, twarda i zamknieta....
więc zaczynam się przyzwyczajać do myśli, że niestety nie urodze w terminie...
a tak sobie myślałam, że może juz coś się zaczyna dziać.
KAzał mi przyjechać do niego za tydzień 6 maja czyli dzień przed terminem i sprawdzi czy coś się rusza...a jeśli nic nowego to 14 maja na oddział i będzie mi wywoływał.
Szczerze mówiąc to bardzo mi się smutno dzisiaj zrobiło... bo wolałabym żeby się samo zaczęło.. różnie to bywa z tym wywoływaniem i zazwyczaj i matka i dziecko się umęczą.
Ale mam jeszcze cień nadzieji... może coś zacznie się samo dziać..
Kubuś waży już 3200... to jak jeszcze dwa tygodnie tam posiedzi to ładny klocuszek będzie;p
Aleksandraludw... pytałaś o ospe...
z tego co wiem to ospą zaraża się przez wysypaniem chrost i na samym początku wysypu.. później już nie jest zaraźliwa... ale pewna w 100% nie jestem... i też wydaje mi się, że jesli juz miałaś to chyba się nie zarazisz...
ale słyszałam, że w późniejszym wieku zamiast ospy przechodzi się półpaśca i to nawet jest możliwe jeśli miało się w dzieciństwie ospe.
ja też bardzo się bałam bo nie mialam ani ospy, ani różyczki...
Alex wózek śliczny... i napewno nie będziecie żałować tego, że macie WŁASNY a nie pożyczony...
Swój to jednak swój nieważne co by się z nim nie stało to jest wasze,
Kolorek też ładny...
a z tych co pokazywałaś wcześniej mnie bardzo podobała się Captiva i to własnie w tych kolorach... już prawie byłam na nią zdecydowana w taco ale troche za drogi był jak dla nas..
Dziewczyny śliczne macie brzuszki i normalnie takie zgrabne szczupłe nogi, że az zazdroszcze:)
- Sylwia26081982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W kazdym razie ja Wam chciałam pokazac super wózek jak któraś nie ma. (są różne kolory)
www.3kropki.pl/p/jane-slalom-reverse-2w1...-retro-5138-p06.html
Kupiłam teraz gondole, jest to super sprawa, bo z poczatku dziecko jezdzi na lezaco w autku a z czasem jak zaczyna siadac gondokla sie podnosi. Jest to gondola do wózka, do auta i nosidełko w jednym. Wstawie jeszcze filmik.
Pozdrowionka i podglądam nadal która następna się rozpakuje
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Kurcze ja mam wizytę 9 maja, a potem to chyba zostaje już mi tylko czekanie W sumie to ja już czekam i czas mi się strasznie dłuży. Michu remontuje przedpokój, więc nie ma co zaczynać sprzątać, zwłaszcza, że jutro wielkie szlifowanie ścian, więc kurzu i pyłu będzie co nie miara.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Joasia no mój by najchetniej został już w domu ale miał pilny ładunek do Portugali i niestety musiał jechać ale mam nadzieje ze zdąży wrócic bo jechał na 2 tygodnie i dobrze że w podwójnej obsadzie
Chociaż moja połozna mówiła zebym sie nie stresowała i ze mąż bedzie ze mna no jej maz jezdzi z moim
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Ja po krótkiej drzemce, oczywiście mąż pojechał grac w piłke i jeszcze nie wrócił, więc za chwile trzeba zrobić mu afere telefoniczną
Ja jeśli nie urodze w terminie, to mam wizytę na 6go maja (albo 7go, już niepamiętam ) i zobaczymy co mi powie
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
i nie martw się, mi też chyba bliżej końca maja z rozwiązaniem... oficjalny termin na 20, ale lekarz po dzisiejszym badaniu powiedział że porodu jeszcze nic nie zapowiada...
chociaż wiadomo że to może się szybko zmienić
lili91 spokojnie, twardnienie i bóle miesiączkowe też miewam... a dzieje się u Ciebie coś więcej?
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
joasia troszke nisko jest ale ja się kompletnie nie znam. ja też słyszałam że mis ię ponoć troszkę obniżył ale ja tego nie widzę!!! poza tym jak Ty uchowałaś się z taką figura
i nie martw się, mi też chyba bliżej końca maja z rozwiązaniem... oficjalny termin na 20, ale lekarz po dzisiejszym badaniu powiedział że porodu jeszcze nic nie zapowiada...
chociaż wiadomo że to może się szybko zmienić
lili91 spokojnie, twardnienie i bóle miesiączkowe też miewam... a dzieje się u Ciebie coś więcej?
Najbardziej to ten brzuch czuje i jak te plecy bola to tak jakbym tez parcie czula na dluzsze posiedzenie w lazience ale jak poszlam to bylo cos jak biegunka a czuje jakbym wzecia miala.
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam
JOASIA ja jestem w 38 tydzien
Ja mam termin na 9 maja i teraz jestem w 38 i 5 dniu więc jak masz na 26 maja to wychodzi na to że masz końcówke 36 t.c
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
sisina napisał:
Witam
JOASIA ja jestem w 38 tydzien
Ja mam termin na 9 maja i teraz jestem w 38 i 5 dniu więc jak masz na 26 maja to wychodzi na to że masz końcówke 36
Ja mam termin na 18 maja i to jest 37 i 2 dni. Moj gin bierze to juz jako 38 tc