BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 7 miesiąc temu #639141 przez Kiniaczek
U mnie znów skurcze... kłade się i zaczynam odliczanie... Umękolą mnie te skurcze straszliwie nim się zacznie akcja ... :huh: :huh: :blush: :blush:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #639142 przez Olga60
m-brava to ile brzusio ma w obwodzie?

11 lata 7 miesiąc temu #639145 przez Kiniaczek
lania napisał:

Do termiinu dokładnietydzień!!!! :side: :side: :side: :side: :side: :side: :side: :side: :side: :side: :side: :side:

U mnie dni 9 do porodu... :ohmy: :ohmy:

11 lata 7 miesiąc temu #639146 przez tweety
Kiniaczek napisał:

U mnie znów skurcze... kłade się i zaczynam odliczanie... Umękolą mnie te skurcze straszliwie nim się zacznie akcja ... :huh: :huh: :blush: :blush:

Trzymaj sie i licz :) powodzenia

11 lata 7 miesiąc temu #639148 przez Kiniaczek
Alex_87 napisał:

Hej dziewczyny :)

Sisina zgrabniutki masz ten brzuszek :)

Karolka oj to miałaś przeżycia :( ale furka super, kurcze ja też znalazłam podobny wózek, używany i w moim mieście na dodatek, też firmy Tako. I się zastanawiam czy nie jechać obejrzeć tablica.pl/oferta/wozek-tako-captiva-moh...94812c635b;r:2;s:146
Myślicie, że się opłaca? A też na wiosnę planujemy kupić lekką spacerówkę.
I jeszcze znalazłam taki tablica.pl/oferta/wozek-x-lander-ID2HjE5...922ac8b750;r:2;s:146 nie wiem, który lepszy

I jeden i drugi fajny :d chociaż mnie sie bardziej X-lander podoba no i jest zielonyyyy :blush: :blush: :blush: :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #639160 przez Alex_87
Kiniaczek skoro teraz Cie tak męczą te skurcze, to może sama akcja porodowa pójdzie z górki :D tego Ci życzę i trzymam mocno kciuki :D :kiss: :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #639162 przez lili91
Alex ja mam Tako jumper gt. Fakt nie zdazylam poogladac bo jest u tesciow ale dzisiaj mam miec w domku zeby go wyprac. Tako to polska firma i czesci mozna zamowic gdyby cos tam sie psulo a co do drugiego to nie mam pojecia bo nie interesowalam sie ta firma ( brak funduszy). Napewno jak zobaczysz wlasciwy to poczujesz ze to jest to (przynajmniej ja tak mialam) :laugh: :laugh: :laugh: . Juz nie moge sie doczekac jak moj go przywiezie po pracy i poogladam sobie.

11 lata 7 miesiąc temu #639166 przez lili91
O juz ponad 800 stron. Zanim wszystkie urodzimy to do 1000 dobijemy

11 lata 7 miesiąc temu #639167 przez moniaaak
Alex najlepiej zobacz oba- na zdjeciach wszystkiego nie widac, tym bardziej,ze oba używane.

U mnie dziś noc strasznie słaba, jakieś dziwne skurcze, niewygodnie, a od trzeciej rewolucje Małego w brzuchu.

M-brava... ja też się zastanawiam gdzie Ty tę córcię chowasz. Ale dobrze- szybko wrócisz do formy.

U mnie też dziś wizyta, zakończyłam niedawno przygotowania- aż mi się słabo zrobiło od tych wygibasów ;)

Wczoraj byli u nas znajomi z niewiele ponad rocznym synem. Powiem Wam, że normalnie żywe złoto i oczywiści ciągnie go do wszystkiego czego nie wolno: piekarnik nam włączał, próbował wyłączyć telewizor z gniazdka jak chłopaki mecz oglądali. Zwieńczeniem wszystkiego było wyłączenie lodówki z kontaktu, tak się zaparł, że jak wyciągnął wtyczkę to aż na pupę klapnął. Ale żebyście widziały jaką przy tym robi minę niewiniątka- szok :)
Na szczęście mój mąż ma dużo cierpliwości do dzieci, non stop chodził za tym małym i go pilnował. No i stwierdziła, że wyjątkowo mu do twarzy z dzieciakiem :)

11 lata 7 miesiąc temu #639172 przez aleksandraludw
U mnie 3 dni do terminu ale nadal cisza.. wczoraj bylam na badaniach i szyjka dalej zamknieta wiec to raczej nie jest cisza przed burza.. jak do 8 maja nie urodzę to musze sie stawic w szpitalu rano tego 8.05.. ciekawe czy od razu mi beda wywolywac czy jak to bedzie..

11 lata 7 miesiąc temu #639173 przez aleksandraludw
Ooooooo 2 dni do terminu a nie 3 :D:D

11 lata 7 miesiąc temu #639225 przez tweety
dziewczyny, jakie macie przescieradla do lozeczek? Bo mam dosyc duzy problem. lozeczko ma 116x66 cm, jest niestandardowe bardzo bo to po mezu jeszcze.
udalo nam sie kupic materac na szczescie ale nie moge znalezc juz przescieradla. szukam takiego bez gumki bo standardowe rozmiary jak 120x60 lub 140x70 z gumka to jakas masakra by wyszla. macie moze jakis sklep do polecenia gdzie moge kupic przescieradla bez gumki?

11 lata 7 miesiąc temu #639226 przez tweety
aleksandraludw napisał:

Ooooooo 2 dni do terminu a nie 3 :D:D

wow nie zazdroszcze. powiem ci ze najbardziej sie boje przechodzic termin. nie jestem z natury cierpliwa.

11 lata 7 miesiąc temu #639227 przez ewela86
ja po wizycie i ktg. GBS ujemny, dostałam skierowanie na ostatnie badania: HBS, morfologia, mocz. A i najważniejsza wiadomość: gin powiedział że do porodu jeszcze daleko...

11 lata 7 miesiąc temu #639229 przez ewelcia
czuje duzy ucisk na dol jak chodze czy siedze ciekawe czy do 20 dotrwam czesto mi brzusio twardnieje

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51519 [/url]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51522

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka