- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobranoc
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
Mój mąż chce być przy porodzie, przy pierwszym dziecku nie chciałam, ale on też jakoś specjalnie nie nalegał-gówniarzami byliśmy - teraz chce i ja też bym chciała, żeby był zobaczymy
Dobranoc kobitki
- KaRoLiNaaaaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny zobaczycie zaczniecie rodzić nie wiadomo kiedy, ja zdążyła napisać posta na kwietniówkach, że nie chciałabym rodzić wcześniej niż przed terminem cc bo mam daleko do szpitala i bardzo się boję, że nie dojadę. Minęło dosłownie pół godziny i dostałam skurczy, tel do gin i prosto do szpitala a na wieczór mały już był ze mną. A według terminu na cc powinien urodzić się wczoraj.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Wczoraj przeholowałam. Już od dwóch dni krocze nie bolało więc pojechałam z mężem do lekarza(chociaż obiecałam że nie będę już Mu pomagać). Później pojechaliśmy do Kauflanda i zachciało nam się gofrów. Kupiliśmy wszystko ale okazało się że siostra wywaliła gofrownicę więc pojechaliśmy kupić ją. Jeden sklep potem drugi i trzeci. Wieczorem przyjechaliśmy do domu i już czułam że nie będzie dobrze. W nocy znowu krocze dało znać o sobie.
Teraz jest ok ale muszę oszczędzać się. Jeszcze tydzień do wizyty i do 37 tygodnia. Wtedy to mogą robić mi już cc.
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Tak mnie boli to krocze że znowu wzięłam Buscopan. Muszę wytrzymać jeszcze tydzień.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Ja również wczoraj zaliczyłam małe gmeranko ze strony synusia. Nie wiedziałam jaką pozycję przyjąć, by to nieprzyjemne uczucie zniwelować ...
Karina oszczędzaj się, jak możesz Niech wybije 37tc i szalej do woli
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Miała być piękna, słoneczna i prawie upalna majówka... a tymczasem szaro, buro i ponuro i do tego chłodno...
Dzisiejsza noc bez ekscesów i nawet na siku wstałam tylko 3 razy
Witam nową majóweczkę!!!
Kiniaczek z jednej strony współczuję Ci tych skurczy, bo umęczą Cię pewnie niemiłosiernie, ale z drugiej strony zazdroszczę bo przypuszczam że każdy kolejny skurcz coraz bardziej przybliża Cię do godziny "0" i do momentu kiedy przytulisz synusia. Rozwarcie pewnie z każdą godziną będzie większe i oby słowa Twojego gina się sprawdziły że poród będzie szybszy i łatwiejszy
Domiś Twój Tymek coś bardzo się ociąga...
Ja również planuję rodzić z M. i tak jesteśmy nastawieni choć boję się tego że ja w całym tym bólu i nerwach mogę być nieznośna, ale licze na to że mąż zaciśnie zęby i mimo wszystko wytrwa ze mną do końca
Karolina współczuję Ci tej sytuacji z teściową i jej córką... I szkoda że Twój mąż to zbagatelizował. Ale skoro tak się sprawy mają to ja na Twoim miejscu sama bym zwróciła im uwagę. I szczerze mówiąc mogłyby się nawet obrazić- miałabym to gdzieś. Bo jednak to Ty jesteś mamą, myślę że powoli dochodzisz do siebie i nie jest już tak najgorzej fizycznie i przypuszczam że wiele rzeczy przy dziecku jesteś w stanie już sama zrobić. A nawet gdyby miało boleć to chyba lepsze to niż znoszenie obecności tych pań przez kolejne dni lub tygodnie... Czasem trzeba postawić sprawe jasno.
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ależ się wyspałam!! 9 godzin snu bez sikania ) zaczynamy maj!!
Super!!! Ja mam ucisk na wątrobe, asat powiększony dwukrotnie, przez to swędzenie nocne, zasnelam może ok 2!!!! Do tego brązowe plamy pojawiły sie na twarzy, także masakra!!!!
Dziewczyny, gdzie któraś z was kupiła podkłady na deskę toaletowa, bardzo przydatny gadżet do szpitala?
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
demoniqe napisał:
ależ się wyspałam!! 9 godzin snu bez sikania ) zaczynamy maj!!
Super!!! Ja mam ucisk na wątrobe, asat powiększony dwukrotnie, przez to swędzenie nocne, zasnelam może ok 2!!!! Do tego brązowe plamy pojawiły sie na twarzy, także masakra!!!!
Dziewczyny, gdzie któraś z was kupiła podkłady na deskę toaletowa, bardzo przydatny gadżet do szpitala?
Ja kupiłam na allegro, ale popytaj w aptekach bo są
Eh...wstałam a tu pogoda do bani, a liczyłam ze jeszcze jakas kiełbasę przed porodem z grilla zjem :)a tu szaro, buro, ponuro i deszczowo Heh...ciekawe czy zdążę. Milego dnia dziewczynki !!!!!