- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- lidianna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sysia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
LALKA fajny brzuszek może uwierzysz lub nie ale mam TAKI SAM .
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Tak z ciekawości kiedy zaczęło was zaokrąglać?
Ja mam 50 kg i trochę tłuszczu na brzuchu jak się najem to sterczy jak nie powiem co ale przecież to nie dzidzia tylko moje obżarstwo daje znak.
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
- hexia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekając na nasz cud...
Anabelle to wklejamy razem!!!!ja takie brzuszek jak ma tweety i dmoniqe to miałam chyba w 6 t.c...ciążowe spodnie noszę już dawno!!!!cycki ze staników mi wypływają!!!!muszę kupić nowe!!!!to fajnie,że nie jetem sama!!!!nie żebym Anabelle się cieszyła z tego,że masz duży brzuch,ale myślałam ,że tylko ja taka misia(tak mąż teraz pieszczotliwie do mówi)jestem!!!!postaram dzisiaj coś wkleić
Kochana....a co Ty myślisz,że sama jesteś????Mnie tak wygięło,że głowa mała a tylko 3kg mam na plusie,jak patrzę na te brzuszki tych dziewczyn...ja przed ciążą taka płaska nie byłam;) No kawał baby jestem,nie będe ukrywać....Ale póki co najważniejsza dla mnie Dzidzia,żeby zdrowa była i szczęśliwie do nas w maju dolączyła,a o dupsko i brzuchol będe się martwić potem Trudno: jedne mają figurkę, inne niestety...ale jakże nudno by było gdybyśmy wszystkie były takie same;)
Też bym brzucho wkleiła...ale aż wstyd przy takich laskach....
- hexia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
NO NIECH MNIE KTÓRAŚ POBIJE!!!!!HI..HI...
Lalka-zaręczam ,że jak w końcu się odważę i zobaczysz moje dupsko i mój brzuchol to odpadniesz;)))) Jeniffer Lopez nawet takiego wywalonego tyłka nie ma jak ja hihihi
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Ja wieczorem po kolacji i herbacie, wyglądam jakbym miała na porodówkę jechać!
Postaram się Wam zrobić fotkę, ale nie wiem gdzie to zrobię u teściów, bo tam lustra w tym remoncie ze świecą szukać ;D
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
hexia..słoneczko nie jestem tu sama,ale jedna z dziewczyn napisała,że waży 45kg..inna 50....a dzisiaj dziewczyny brzuszki wstawiły...takie chudzinki...więc nie sądziłam,że jest jeszcze ktoś tutaj kto ma podobne gabaryty do moich..i waży 75kg!!!
a ja 50kg ważyłam jak do komunii szłam!!!!
szalałam ze szczęścia jak się okazało,że jestem w ciąży....a po chwili otrzeźwienie...do porodu powiozą mnie wózkiem..bo nogi mi się będą obcierały!!!!!
nie to jest w tej chwili najważniejsze.....tylko muszę zmienić nawyki żywieniowe!!!!
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Lalka sliczny brzusio:) gdzies czytalam ze jak tkos jest drugi czy trzeci raz w ciazy to brzusio szybciej widac:)
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja to narazie płaska jak deska-nooo może jak sie wieczorkiem najem to wygladam jak lalka ...a dzis rano tak lezalam na wznak,położyłam ręke na brzuszku i czulam tylko takie tycie,tycie wybrzuszenie...W pierwszej ciąży brzuszek jak lalka miałąm w 5 miesiacu Ale mówią że w drugiej ciąży szybciej widac....no to ja sobie poczekam spokojnie
Co do kwasu foliowego i witamin to mi lekarz powiedzial podobnie że witamin mam nie brac tymbardziej ze z dzidzia wszystko ok.i że jem duzo owoców,aleeee kwas foliowy dalej mam brac
Dziewczynki-moge sie napatrzec na te wasze piekne brzuszki
- hexia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
hexia...zakład????to zdjęcie jest zrobione z profilu..a z przodu i dupsko....MASAKRA!!!!nie mam jeszcze odwagi zrobić z przodu!!!!!w biodrach mam już jakieś 106cm...105 w cyckach...w sumie to równa babka jestem jakby nie było...hi..
hexia..słoneczko nie jestem tu sama,ale jedna z dziewczyn napisała,że waży 45kg..inna 50....a dzisiaj dziewczyny brzuszki wstawiły...takie chudzinki...więc nie sądziłam,że jest jeszcze ktoś tutaj kto ma podobne gabaryty do moich..i waży 75kg!!!
a ja 50kg ważyłam jak do komunii szłam!!!!
szalałam ze szczęścia jak się okazało,że jestem w ciąży....a po chwili otrzeźwienie...do porodu powiozą mnie wózkiem..bo nogi mi się będą obcierały!!!!!
nie to jest w tej chwili najważniejsze.....tylko muszę zmienić nawyki żywieniowe!!!!
Lalka słoneczko,Twoje 75kg na starcie to jest nic,bo ja miałam ...92 kg!!!Sama byłam w szoku,ja się z reguły nigdy nie ważyłam,bo mam grube kości i zawsze waga wskazywała więcej niż wyglądałam,więc się nie ważyłam.Zmianę wagi widziałam po ciuchach i w lustrze,no i po buzi jak mi dołeczki się na policzkach robiły.Także mnie z wagą nie przebijesz Ja jak szłam do komunii to miałam jakieś 55kg (moja mama z taką wagą w ciąży startowała hihi). Jestem kawał baby,może przez to ,ze w dzieciństwie dużo chorowałam i mnie leki rozepchały,potem kiedy wreszcie schudłam (też przez chorobę i to 10kg w miesiąc) to miałam świetną figurę (jak dla mnie-było rewela) ale niestety potem brałam sterydy,bo znów zdrowie nawaliło,poznałam Męża i zamiast co tydz szaleć w dyskotece,to już były weekendy na kanapie we dwoje Brak ruchu i niestety ciała przybyło...
No ale coż,będe walczyć po porodzie,póki co-Dzidzia niech zdrowa rośnie i mama też
Ale owszem,muszę słodkie ograniczyć i ilości potraw,bo co to będzie w święta