- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
ja mam dobry kontakt i z moja mama i tesciowa ale mieszkac bym nie chciala z zadna..jednak jak sie mieszka z kims to chocby nie wiem jaki byl dobry zawsze znajdzie sie cos co nas porozni a tak to kazdy u siebie mieszka ale sie czesto odwiedzamy i jest dobrze:) u mojej tesciowej zcasem jestem codziennie..ona z kolei jest pedantka nigdy u nich nie widzialam balaganu jak si cos nakruszy to zaraz idzie po zmiotke i zmiata lub wyciera a jak odprowadza rano Julke do zlobka jak ja mam 1 zmiane to jeszcze garki mi pomyje jak cos jest w zlewie...jedyny minus to czasem jest nadopiekuncza..zawsze mowi a Julci to nie zimno moze powinnas jej cos grubszego ubrac itp
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
rozwala mnie ból głowy dzień w dzień boli....
byłam wczoraj z mężem w H&M...jakie tam są ubranka na noworodki...nawet mężowi się spodobały...słodkie takie!!!!tylko chyba musiałabym iść kraść
a mój mąż dzisiaj się zdeklarował,że zimą jak będzie miał więcej czasu(teraz kończymy górę w domu...koło domu roboty po dziurki w nosie)to wybierze imię dla dziecka....nie mogę się doczekać...hi...
idę odpocząć..bo przegrywam z bólem głowy
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Wszystko się wyklaruje jak poznamy płeć.
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
Patunia bardzo współczuję
Gosia 2712 my rozważaliśmy imię Aleksander dla chłopca
tweety cudne zdjęcie
Jutro Marcyś zostaje z babcią (moją mamą) na noc, a my z mężem idziemy zaszaleć nie no żart, idziemy do kina na nocny maraton filmowy. Troszeczkę trzeba się oderwać od domu chociaż na jedną noc
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
Patunia bardzo współczuję
Gosia 2712 my rozważaliśmy imię Aleksander dla chłopca
tweety cudne zdjęcie
Jutro Marcyś zostaje z babcią (moją mamą) na noc, a my z mężem idziemy zaszaleć nie no żart, idziemy do kina na nocny maraton filmowy. Troszeczkę trzeba się oderwać od domu chociaż na jedną noc
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
lalka, dobrze wiedzieć, że do pozostałych badań nie trzeba być naczczo, choć nie pamiętam od kogo słyszałam, że niby dobrze by było jednak. Mnie wczoraj bolała głowa, pomogła drzemka, choć nie całkiem, ale było lepiej.
Piotruś mi się podoba, nawet proponowałam mężowi, ale jemu się nie podoba. Kacperek też fajne, ale u mnie ma tak na imię syn mojego brata więc u mnie odpada. A Patrycja też niczego sobie.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
- Sysia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Patunia strasznie mi przykro trzymaj się ! nie poddawaj się !!
Ja właśnie wróciłam z wizyty miałam badanie genetyczne i moja fasolka ma prawie 8cm i jest zdrowa ma się świetnie machała rączkami,ssała kciuka ;p mmm moje kochane ...
Co do imion to mam Kubuś lub Lenka
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
Sysia super, łatwo się uzależnić od USG prawda???
Ja już nie mam siły słuchać, że nic po mnie nie widać, mam ochotę poduszkę sobie wsadzić pod bluzkę
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
zdrzemnęłam się godzinkę i jest ok...ale jak długo????a idę dzisiaj na wywiadówkę do szkoły...do syna!!!!oczywiście spytam się gina o ten ból!!!!a na pierwszej wizycie powiedział,że kawę naturalną mogę pić spokojnie..nie zaszkodzi!!!
- hexia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekając na nasz cud...
w pierwszej ciąży głowa bolała mnie przez pierwsze trzy miesiące...codziennie...potem spokój!!!!a teraz pierwsze 3m-ce były ok...a teraz znowu się zaczęło!!!!powiedział,że mogę brać apap....jest bezpieczny!!!!gdzieś z dwa tygodnie temu jak mnie bolała to wzięłam apap...po 8h drugi!!!!nie chcę brać tabsów,bo źle się z tym czuje...a musiałabym chyba brać codziennie!!!wysypiać się wysypiam...ciśnienie mam akurat!!!nie wiem..może to rodzinne,bo ojca jak boli głowa to jest nie przytomny!!!przed ciążą tego nie zauważałam,bo jak bolał to brałam od razu ketonal 100..i gitara!!!
zdrzemnęłam się godzinkę i jest ok...ale jak długo????a idę dzisiaj na wywiadówkę do szkoły...do syna!!!!oczywiście spytam się gina o ten ból!!!!a na pierwszej wizycie powiedział,że kawę naturalną mogę pić spokojnie..nie zaszkodzi!!!
Kochana,spróbuję coś podpowiedzieć:mój Mąż ma zdiagnozowane migreny,ma specjalne tablety na ból głowy ale na codzień asekuracyjnie ma brać magnez.Kupujemy BLU MAG JEDYNY,i od kiedy tylko zaczął go regularnie spożywać nie miał żadnego ataku migreny,a to już prawie pół roku.Może niedobory magnezu jakieś masz????Może jakiś rozpuszczalny by ci dobrze zrobił pluszzzz czy coś w tym stylu.....
Tweety:focia super,widzę już jaka uchachana chodzisz
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
mi dzisiaj lekarz nie zrobił usg - czekam do 7 grudnia na połówkowe <3