- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chyba ubiorę ją jak do tej pory - miśkowy kombinezon, rajstopki, skarpetki, body i bluzeczka.
dzisiaj miałam nocne karmienie, pierwsze od 5 miesięcy dziwne jest to, że Zuzka ma opuchnięte dziąsła ale w miejscu dwójek/trójek, tam gdzie jedynki też trochę, ale już mniej. No i obiadek znowu był beee, cycek pociągnięty dwa razy...Ewidentnie nie ma apetytu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
fajne te spiworki do wozka, dzieciaczki wygladaja w nich jak male eskimoski
Joasia to super ze bedziesz miala meza az do stycznia, odciagnij mleczko i zatrudnij jedna nocke meza a Ty sie wyspij kobieto:)
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
bo te kupne to sie nie nadaja moja kolezanka miala zamowione z allegro pojemniki plastikowe i byly t
takiej wielkosci co sloiczki ze sklepu
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Julka przed chwilą zasnęła na drugą drzemkę. Trochę jej się przesunęło bo w południe przyjechała do mnie koleżanka i się mała wyszlała. położyłam ją we wózku, puściłam szum suszarki, chwilę poszlała jeszcze we wózku i sama usnęła
na pierwszą poranną drzemkę też w sumie sama zasnęła w łóżeczku. co prawda musiałam ją 3 razy wziąść na ręce i uspokoić ale po tym ostatnim razie jak ją odłożyłam to jeszcze chwilę szamotała się z poduszką aż wreszcie wtuliła się w ochraniacz od łóżeczka i zasnęła mam nadzieję że faktycznie za kilka dni już nie będzie wymagała brania na ręce przed drzemką.
Co do śpiworków to ja w sumie nie kupuję. na spacery ubieram Julkę w body, rajstopki ( jak jest zimno to zakładam jej jeszcze pajaca albo spodnie i bluzę) wsadzam w ciepły kombinezon i przykrywam kocem we wózku. do tego przykrywka od wózka i myślę że jej cieplutko bo zawsze rączki ma ciepłe, tylko policzki na dworze ma chłodne no ale to chyba normalne.
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas nocka dzisiaj też nie najlepsza... częste pobudki i wiercenie do rana
teraz robi drugą drzemkę. chyba odsypia bo pierwsza trwała 2 godziny i teraz też już 2 godzina minęła... obiad przygotowany i czeka na księżniczkę aż się obudzi... ciekawe czy dzisiaj będzie chciała jeść, bo wczoraj trochę słabo jej szło przygotowane przeze mnie danie
ja przechowuję ugotowany obiad w plastikowych pojemniczkach z tommee tippee.
joasia no to pozazdrościć wreszcie się sobą porządnie nacieszycie. mój mąż jest w domu od piątku do poniedziałku rano co tydzień. dzisiaj właśnie przyjeżdża i przygotowuję lasagne na kolacje (jego ulubione danie).
alex87 u mnie jeszcze się nie zdażyło żeby nocnego karmienia nie było
- marynarka
- Wylogowany
- gaworzenie
U mnie dzisiaj 5 stopni jest.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
U mnie dzisiaj strasznie zimny wiatr wieje, jeszcze nie zakładam zimowego kombinezonu, tylko taki misiowy bardziej jesienny. Jak nie miałam śpiworka to przykrywałam ją kocem i jeszcze czasem tym śpiworkiem od wózka, a teraz tylko wkładam ją w ten śpiworek co mam od sanek. Ale też jeszcze nigdy nie była spocona.
Marynarka ale Ty szłaś z nią na dworze tylko że wiozłaś w foteliku czy jechałyście samochodem? Bo ja do samochodu to nawet kocem jej nie przykrywam
- marynarka
- Wylogowany
- gaworzenie
- gusiek_kom
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dzięki temu można fajnie mieszkać smaki, bo biorę kostkę brokułów, kostkę ziemniaka i marchewki i Maksio wcina aż mu się uszy trzęsą
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=57950
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Tysiiak spoko, Kuba też ma od czasu do czasu takie suche plamki. Smaruję sudocremem i znikają.
wróciłam dziś o 15 wypluta z pracy. Mały akurat wtedy zasnął i jeszcze śpi krótki ten czas z małym jak go widze od 16:30 do 19 tylko
ale nocki śpi super, budzi się ok 5-6 rano zje i śpi do 7.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ten "spacerek" położył mnie z małą na trzecią drzemkę
- anusias22
- Wylogowany
- gaworzenie
Co do zabawek to mam ta kule hule i jest nawet nawet (szalu nie ma). Mam tez pilke fp i niejestem z niej zadowolona. Nzjlepzza zabawka jest misisczek fp. Fakt jest drogi ale warto. Ola dostala go w spadku po siostrze ciotecznej.
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Blanka się właśnie budziła jak weszłam do domu a do nocnych pobudek na karmienie już się przyzwyczaiłam...
Amelia czuje się dobrze.... dzień bez przebojów... apetyt wrócił więc spoczko looz
paczuszka Mikołajkowa dotarła, sesja zamówiona na 8 grudnia... już nie mogę się doczekać
ja też ubieram podobnie jak Wy... kombinezon ze śpiworkiem razem