- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Blanka dopiero zasypia bo postanowilam po pracy z nia isc na spacer i 100 metrow od domu mi zasnela i pospala do 17:30. Bylam dzis jeszcze na mega szybkiej wywiadowce... az 30 min co nigdy sie nie zdaza:)
- marynarka
- Wylogowany
- gaworzenie
- marynarka
- Wylogowany
- gaworzenie
Wow podziwiam za takie pieluszkowanie... ja raczej z tych leniwych jestem: p i sie nie skusze
Blanka dopiero zasypia bo postanowilam po pracy z nia isc na spacer i 100 metrow od domu mi zasnela i pospala do 17:30. Bylam dzis jeszcze na mega szybkiej wywiadowce... az 30 min co nigdy sie nie zdaza:)
Ja jestem leniwa i mam wielo nie śmierdzą mi pampki w koszu, nie mam przymusu żeby codziennie śmieci wyrzucać Lubię prać i wieszać, a że mam suszarkę bębnową, to wkłady i formowanki suszę w niej więc tylko kieszonki wieszam.
pauluskaPomyślałam, że możesz wziąć 2 otulacze wełniane ecodidi: 2x59 zł(ich się nie pierze dopóki dziecko nie zakupka, wełna nie łapie zapachów, wełna z merynosów, więc nie gryzie) z 15 wpinek ok 300 zł + wkłady składane duże 240 zł. Ale na początek musisz zobaczyć czy Ci pasuje takie wpinanie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
Niech ten dzień się dziś skończy bo oszalejjjjj!!!
Najpierw baba w przychodni chora chciała szczepić Weronikę!!!Wydaje mi się, że chore pielęgniarki szczególnie te od mały dzieci powinny raczej zostać w domu!!!!
Potem facet co nam okna w domu montował czekamy już ponad miesiąc na ich wyregulowanie i naprawę bramy, mówię do niego grzecznie kiedy przyjedzie,że już dawno zgłaszaliśmy a on do mnie "czego Pani jeszcze chce, powtarza się Pani już" wyprowadził mnie z równowagi!!!
Na dodatek dowiedzieliśmy się, że fachowcy popsuli nam piec od ogrzewania!!!!!!
Przepraszam, że Wam dupę truję ale się trochę wygadałam.
Weronia już sobie ślicznie ziuzia, dała radę dziś na szczepieniu.
Spokojnej nocy
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- marynarka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
W sumie to chętnie bym coś na próbe od Ciebie odkupiła, bo nie chce narazie inwestować, bo może mi się nie spodoba a robić pranie uwielbiam
No i planuje drugie dziecko, więc jakbym się wdrożyła teraz w temat, to przy drugim już bym miała z górki
- marynarka
- Wylogowany
- gaworzenie
- marynarka
- Wylogowany
- gaworzenie
Hmm no mnie też głowa rozbolała, będę musiała jeszcze ze 2 razy przeczytać tą Twoją dłuugą wypowiedź Marynarka
W sumie to chętnie bym coś na próbe od Ciebie odkupiła, bo nie chce narazie inwestować, bo może mi się nie spodoba a robić pranie uwielbiam
No i planuje drugie dziecko, więc jakbym się wdrożyła teraz w temat, to przy drugim już bym miała z górki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Obecnie mam taki zapas pampersów, że przy nich zostanę ALe pamiętam jak sama przewijałam brata z tetry i ceraty tragedii nie było
U nas dziś masakra z zasypianiem i jedzeniem po kąpieli Kuba za chiny nie chciał kaszki i dopiero jak mu łyżeczką dałam to wszamał wszystko jakbym głodziła go od tygodnia właśnie zasypia w łóżeczku
Nawet już śpi
- MINIA
- Wylogowany
- gaworzenie
Zdrowka dla wszystkich półroczniaków :*:*
A z tymi pieluchami to podziwiam, mnie chyba łatwiej chwycic worek i wynieść
Nienawidzę prania!!! taki ze mnie pod tym względem leń...
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
- marynarka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
A propo zezowania, Zuzka już tego nie robi i to jakoś długo, a po urodzeniu pamiętam, że straasznie zezowała.
Ufff Zuza już śpi prawie dwie godziny, katar już mniejszy, powiesiłam w pokoju mokrą pieluszkę i pokropiłam olejkiem mentolowym, mam nadzieje, że jej to pomogło.
A tak w ogóle to mój mąż dał jej dzisiaj suszoną kiełbasę to gryzienia zamiast gryzaka, mówię mu, że kiedyś moja bratanica też taką memłała i tak rozmemłała, że się zakrztusiła. No i co za kilka minut Zuzka zaczęła się dławić