- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
joasia my kupujemy sanki, ale też się zastanawiałam nad tą hulą-kulą.
moja mała terrorystka też nie chciała za bardzo jeść, a taie pyszne jedzonko jej ugotowałam (mam nadzieję że się przekona do moich obiadków i będzie je zajadać równie smacznie jak słoiczki ) poza tym dzisiaj cały dzień marudera jej się włączyła...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Zuzka opanowała do perfekcji przemieszczanie się do tyłu, w ogóle lubi leżeć na brzuchu tylko gorzej jak się przekręci na plecy, bo nie umie sama się spowrotem na brzuch przekręcić.
Ewela moi rodzice też kupili dla Zuzki sanki, są super aż mi się zachciało śniegu i jeszcze śpiworek jest do tego, ale już zarekwirowałam do wózka bo wygodniejszy od kocyka.
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
albo coś takiego allegro.pl/muzyczny-chodzik-rosnij-ze-mn...lay-i3729739452.html
znajomi to mieli dla synka i fajnie się sprawdzało.
Joasia aż jestem ciekawa jak tam Twój Mikuś, czy znów podobnie z Kacperkiem z wagą? Daj znać
tysiiiak mam nadzieję, że to nie to samo co u nas, ale u Kacperka też się zaczęło od małych plamkach- ale w zgięciach łokciów.
Chociaż dziś byłam u pani doktor i powiedziała mi:" w dzisiejszych czasach się dzieci bez wysypki nie wychowa niestety" i jak karmię piersią to nie jestem w stanie dojść do tego co go uczula.
Mam wprowadzać pokarmy normalnie: co drugi dzień ma być mięsko, a w kolejne pół żółtka i raz w tygodniu ryba.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Wczoraj dostał sloiczek w którym był seler a podobno jest mocno uczulajacy więc.może od tego
Ewela ja nie mam wyjścia muszę zrzucić miliard kilogramów po ciąży szkoda czasu na patrzenie w lustro i narzekanie Mam nadzieję, ze się uda bo to dopiero początki
A to ćwiczenie to takie co się pupe podnosi do góry leżąc na.plecach i jeszcze jedną nogę do góry podnosi :O
Moniak te plamki są może cm nad łokciem. Co polecasz do smarowania na nie? Narazie został mi krem s.o.s z nivei więc posmarowalam a jutro do apteki skocze
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moniaak z tego co pamiętam Kacper ważył 7640? Dianka 7630 a szczeniaczka uczniaczka w wersji dla dziewczynek obiecał chrzestny.
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
allegro.pl/sanki-drewniane-spiworek-weln...ent-i3739629325.html
Są też tańsze, ale mi zależało na całych drewnianych a te wyglądały najporządniej, naprawdę solidnie wykonane
Jak byłam u teściów to oglądałam siostrę szczeniaczka (tą co Zuzka dostanie) i wydaje się całkiem fajna, ale znając moje dziecko to za długo się tym nie pobawi. Ona zostanie chyba krawcową Bo interesują ją najbardziej wstążki, kokardy, guziki, nitki
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
też myślałam o tym chodziku-pchaczu tak już na przyszłość by miała, bo zwykłego chodzika nie będziemy używać. Siostrzyczka szczeniaczka będzie od siory, a chrzestny nie wiem co planuje
Sanki mamy po Amelii, śpiworek też w wóżku na razie. gorzej z prezentem do Amelii im starsza tym trudniej cos utrafić. Od babci dostanie Furby'ego bo on nim ciagle tylko wspomina ze chce dostac. Od nas może klocki jakieś... pewnie LEGO.
heh właśnie odeszłam od deski do prasowania... uff ile tego się mnoży, a kosz pełen znów do prania
Amelia padła o 20:30. Zobaczymy jak jutro rano będzie się czuła... mam nadzieję że to chwilowe. Zapodałam jej apap, syrop i olejek eukaliptusowy na piżamkę żeby lepiej jej się oddychało
Alex mamy podobne sanki i służą nam już 5 zimę... tylko oparcie musmimy teraz przymocować. Też daliśmy chyba ok 80 zł ale bez śpiworka...
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dianka też raczej długo się nie zabawi tą siostrzyczką szczeniaczka ale co tam na pierwszym miejscu jest laptop, pilot i komórka
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzisiaj opuscilam fitness bo bylismy u projektanta i mam wyrzuty sumienia ze nie cwiczylam :D to juz mania
ciekawe jaka noc nas dzis czeka, oby nie taka sama jak wczoraj...
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tysiiiak nam lekarz suche miejsca kazał smarować Diprobase- na te mniejsze plamki działa- cuchną po niej ręce, ale idzie przywyknąć. Z tego co wiem jest bez recepty. Ja na początku używałam Alantanu, ale to nic nie pomagało.
Możesz też spróbować jakiegoś emolientu.
PS. podziwiam z ćwiczeniami i trzymam kciuki
u nas nie wiem jak będzie z tymi zabawkami( jeszcze nie dostał- Mikołaj to Mikołaj ).Na razie nr jeden jest opakowanie z mokrymi chusteczkami .
Powiem Wam, że z tymi zębami to czadowo wygląda, postaram się zrobić jutro jakieś ujęcie i Wam wrzucić.
Czy Wasze dzieciaki też się tak ciągle śmieją? Kacper( oczywiście pod warunkiem, że ktoś jest blisko i na niego patrzy), to chichra się cały dzień. No może oprócz momentów kiedy chcę go położyć spać, bo wtedy się drze
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Moniak super ze zmywarka stoi fakt lakier do paznokci i zmywanie naczyń nie idzie w parze
Zapytam mamy czy nie ma tego kremu bo ona ma.cały asortyment tego wszystkiego na alergie i Azs.
Macie jakiś fajny dietetyczny pomysł na obiad?
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Apropo taty - jest juz nami prawie 2 tyg.i UWAGA ZOSTAJE W DOMKU CAAAAAŁŁŁYYYY GRUDZIEN...do 5 stycznia Wciąż nie moge uwierzyc
moniak ja ez jestem ciekawa ile Miki waży -jutro dam znac
Acha ta piżamka o którą pytałas to OCZYWISTA-OCZYWISTOSC z NEXT-a -tak jak Kacperka piżamka
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Joasiu wspaniale że mąż zostaje na cały grudzień.
U nas nocki ostatnio straszne. Pobudki do 0:00 co około pół godziny od zaśnięcia (usypianie na moim brzuchu). Później trochę odpoczynku bo co dwie godziny. A jak zje mleczko o 5:00 to już tylko spanie na mnie. W łóżeczku płacz.
Zabawki są niefajne. Najfajniejsze jest pudło od chusteczek nawilzajacych.
W dzień Irina śpi trzy razy po pół godziny. Nie wiem czy to idzie ta druga jedynka na dole czy może coś innego.
Igor trochę lepiej. Dzisiaj jedziemy do alergologa to zbada go.
Mnie boli gardło i mam katar. Boję się żeby Irina nie dostała.