- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Kuba śpi lecę ćwiczyć
Edit: ehhh i w połowie przerwałam bo jakoś na odpierdziel to robiłam. Jakoś nie mam dzś zapału Spróbuje jeszcze pod wieczór może wrócą mi chęci Jednak dzień przerwy rozleniwia.
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
moniaaak współczuje stresu!! nie jesteś wyrodną matka mi Kuba na macie chyba z 5 razy na mordkę poleciał przy siadaniu
weekend spokojny bo M był chory i w sumie zajmowalam się malutkim cały czas, pogoda okropna więc nawet na spacer nie wyszliśmy.
Kupiłam zamiast zupki, obiadek z Bobovity - warzywa z wołowiną z racji tego że mały ma niski poziom żelaza.
Matko jakie to gęste i duże kawałki ma środku, ale Kuba dał radę i się szybko przyzwyczaił.
Za to moja mama częstowała Kubę w weekend obwarzankami z białego sera Kuba ugryzł kawał i się zakrztusił. Wsadzałam mu palec tak głęboko bo nie mógł złapać tchu, w końcu przełknął jakoś bidulek, ale też się najadłam strachu.
Zbeształam mamę grrrr
Mi w pracy jest super fajnie wraca się też do domu w środę muszę wziąć wolne bo niania idzie do lekarza, fajnie będzie przypomnieć sobie jak to było na macierzyńskim
Karina ja też się bałam powrotu, ale jeśli masz kogoś pewnego z kim zostawisz dziecko to powrót wcale nie jest straszny )
nocki od tygodnia jeszcze lepsze ) Kuba śpi do 5-6 rano cały czas potem jeszcze do 8 w weekend ciągnął wyspaliśmy się wszyscy za wszystkie czasy!
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
mi się strasznie ten skalpel 1 zacina na youtube więc postanowiłam poszukać na płycie, nigdzie nie ma, ale za to magazyn Shape dokłada tą płytę do prenumeraty więc zaprenumerowałam Shape i czekam
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
U nas noc taka sobie, dwa razy była pobudka na cycka, robi się coraz ciekawiej a ząbków nadal nie widać oprócz dwóch małych białych kropeczek.
Nataszka mogłaby robić za pomocnika św. Mikołaja
Ja dziś odwołałam rehabilitację, bo mała jakaś marudna, poza tym jakoś mi też się nie chce. Zresztą chyba pochodzę do nowego roku i może zrezygnuje, bo cały czas pokazują nam te same ćwiczenia, które robimy w domu, w domu jest taki plus, że ćwiczymy kiedy Zuzka ma humor. No i jeszcze wkurza mnie, że co chwilę słyszę, że mała czegoś tam nie robi, a wiem, że w domu to potrafi, po prostu na rehabilitacji nie ma ochoty robić czegoś na zawołanie.
echh muszę dzisiaj poprzestawiać trochę rzeczy w domu, bo Zuzka już zapierdziela po całym domu, niby tylko do tyłu a wszędzie wlezie
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A i jeszcze odnośnie pobierania krwi któraś pisała że pobierają z palca. Takie badania nie są miarodajne ponieważ dużo krwinek przy nich pęka i tak dla dzieci nie powinno się pobierać mimo że łatwiej niż z żyły ale jeżeli chcemy mieć prawidłowe wyniki to tylko żyła.
Z tego wszystkiego stwierdziłam dzisiaj do męża że Iga będzie jedynaczką
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pauluska u nas najpierw wyszło E.coli, a później jakaś bakteria typowo kałowa, nie mam niestety jej nazwy, ale inna niż u Was, lekarka stwierdziła, że to raczej zanieczyszczenie się dostało. Teraz już robiłam ze 3 posiewy i wychodziły ok, jutro muszę jechać po wynik najświeższego posiewu. Kurcze skąd się te bakterie biorą
Jak tam doszły pieluchy? Jak już użyjesz to napisz jak wrażenia
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
tysiiak mój email:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dzięki wielkie!!!!
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga ale Nataszka cuuudna!!! Slicznie wyglada Pani mikołajkowa
moniiak a do tej pory kupka nie byla zielona?
demoniqe ja wlasnie najbardziej boje sie zeby Klaudia nie zakrztusila sie.