- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nawet z mężem nie ma kiedy sie ,,teges,,...masakra jakaś.Wczoraj Miki zasnął o 21 i wbiegłam do salonu z hasłem ,,Mamy 10 do 15 min.,,(romantik fuull )wiec szybki numerek .... ale taki że ciagle słuchałam czy to czasem on nie płacze Uwinęliśmy sie w 10 min.i chwila moment Miki sie obudził
Nie wiem już jak zaradzic tym pobudkom Chyba poprostu musze to przetrwac i tyle...
Dalej przyzwyczajam do butli ale jakoś Miki nie preferuje W sobotę ściagnęłąm swoje mleczko i byłąm pewna że jak poczuje to wciągnie wszystko na raz ...a tu DU*A jasna...po prostu nie lubi sztucznych rzeczy-woli nature
I wogóle jest ostatnio taki marudny ze nie wiadomo jak go ogarnac
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
W czwartek byliśmy u lekarza fizjoterapeuty, niestety przez to, że Maks zaczął tak szybko kicać, nie wyrobił sobie paru odruchów i musimy ćwiczyć ... codziennie ćwiczymy przy zabawie i już widać efekty
W piątek wróciliśmy wkońcu z Elbląga do Bydgoszczy i skończyło się wielkie pooperacyjne odpoczywanie :/ Smutno było mi jakoś wyjeżdżać z domu od mamy ... no ale cóż, life is brutal ...
W niedziele mąż miał 30 - stkę, więc sobotnie andrzejki skończyliśmy na gotowaniu obiadu rodzinnego ...
Dziś odłożyłam 2 kartony za małych ciuszków, a przecież nie było mnie tylko 5 tygodni ... jakaś istna masakra ... no i odkryłam, że mój mąż i teściowa zostawieni sami sobie całkiem ślicznie utrzymują porządek i czystość w domu. Nie licząc muszli klozetowej, w której kamień piętrzył się tonami
Monia nie jesteś okropną matką, tylko dlatego, że dziecko z łóżka spadło. Nam Maks spadł jak miał 5 miesięcy i patrząc na Twoje postępowanie a moje. To ty jesteś idealna, ja nawet nie pomyślałam o pogotowiu ...
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pauluska, alex wy dostałyście jakieś skierowanie na te badania czy same robiłyście? skąd wiedziałyście że coś jest nie tak? skąd mam wiedzieć że tej bakteri nie ma? sorki, może głupie pytanie i powinnam to wiedzieć
no u nas też masakra z tymi pobudkami... dzisiaj ledwo zdążyłam się położyć a jużsię zaczęło nie wiem o ca kaman - w dzień śpi normalnie, bez żadnych stękań i wiercenia (właśnie zaczęła 3h drzemki) a w nocy jedna wielka katastrofa jak ja mam wrócić do pracy?? przecież będę chodziła na rzęsach
sevilla powroty są fajne ale pożegnania już nie bardzo - zwłaszcza z mamcią
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale morfologia i mocz ok uff w ogóle z morfologii wyszło nam że nie ma alergii ale byłoby super jakby się okazało że to przez ten układ moczowy, no ale o układ moczowy musimy dbać jak najlepiej.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Moja ostatnio przechodzi ludzkie pojęcie. Śpi dwa razy po pół godziny.
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kalafiorowa z obiadu smakowała tak sobie ale za to wypiła 30 ml soczku pierwszy raz - WOW!
karina Diana to potrafi czasem pociągnąć 2 razy po 2 h! dzisiaj np spała: 1 drzemka 30 min, 2 drzemka 30 minut ale chyba nie dospała bo jak ją położyłąm za chwilę to spała 2,5 h
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ewela86 może Dianka w dzień się tak wysypia że w nocy daje popalić
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Dziś zasnął sam w łożeczku bez żadnej mojej ingerencji Dobra no raz podałam mu smoka bo sobie gdzieś wyrzucił ;P jesteśmy na dobrej drodze:P
Alex Jeżeli wystarczy wam kaski i Ty jesteś gotowa na drugiego brzdąca to do dzieła
trochę Kubusia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pauluska też wpadłam na ten trop, ale nawet jak miała np 2 drzemki po pół godziny nie robiło to wielkiej różnicy choć ostatnio 2 razy przespała prawie całą noc.raz po basenie i raz po szczepionce... więc może powinnam jej organizować więcej wrażeń...
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Sorry ze Wam się tu wtrącę, ale ogladalam Wasze zdjecia i ( super dzieciaki ) i mam slowko do sisiny i tysiaaak- jezeli wasze dzieci spią w tych lozeczkach ktore są na Waszych zdjeciach to z calego serca radze opuścic juz na niski poziom
Nie znacie dnia i godziny kiedy staną na nogi a wtedy........ Lepiej nie mysleć
Moniaaaak juz to przezyla i to z tego co sie orientuję z niskiego, doroslego lozka....
Sorry jeszcze raz, ale nie moglam obojetnie kolo tego przejść