- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- KarinaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga60
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

ale również
SPÓŹNIONE ŻYCZENIA DLA WCZORAJSZYCH MAŁYCH MIKOŁAJÓW tych Kwietniowych i Majowych - rośnijcie zdrowo CHŁOPAKI

- madi
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Nie było mnie cztery dni, wchodzę na forum a tu taka wiadomość… Boże dlaczego???!!!!
Tysiak proszę o wprowadzenie wagi 7100g
Nasza pediatra mówiła aby żółtko podawać dwa razy w tygodniu po połowie. Mam też po spaniu/drzemce sadzać małą na nocnik aby się zaczęła oswajać – dopiero kupiłam i jeszcze nie testowałam.
We wtorek byłyśmy na trzecim usg bioderek i wszystko wyszło ok, mamy się zgłosić jak Dusia zacznie chodzić.
Od dwóch tygodni moje dziecko to dzikus tylko mama i babcia są super a reszta osób ją przeraża! przez co ja mam dramat bo za miesiąc wracam do pracy

Pytanie do dziewczyn które już wróciły do pracy czy musiałyście robić badania kontrolne – zdolność do pracy?
Karolka my stosujemy OmegaMed z DHA i wt D od 4 miesięcy i być może to Duśkę chroni przed chorobami/infekcjami bo do tej pory wszystko nas omija – i niech tak zostanie.
Wprowadziłam już mleko 2 i zauważyłam ulewane, a przy 1 tego nie było, mam nadzieję, że to ustąpi.
I oczywiście duuużo zdrówka dla Klaudusi i Amelki

Spokojnego dnia życzę wszystkim

- KarinaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja jeszcze nie podawałam żółtka. Muszę zacząć.
- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36

U nas była taka wichura, że od czwartku wieczora nie mam w kuchni, łazience i przedpokoju prądu, gdyż nie ma jednej fazy. W sumie połowa wioski ma ten sam problem i trwa on do dnia dzisiejszego ... wczoraj nie było w ogóle prądu do 17, więc było ciemno niemiłosiernie ...
U nas zębuchów brak, aczkolwiek na miejscu dolnej lewej dwójki pojawiła się biała góreczka (czyżby dwójka miała wyjść wcześniej, jest to możliwe??)
No i muszę się pochwalić moje dziecko wkoncu przespało całą noc w swoim łóżeczku z jednym karmieniem. Choć od 3 do 4 walczyliśmy z mężem dzielnie, podchodząc i podając smoka. Ostatecznie wygraliśmy!!! Jestem wyspana, zregenerowana a
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A no i byłam na wizycie kontrolnej u gina. Wszystko w porządku, a o kolejne maleństwo będziemy mogli się starać za pół roku, bo miałam tylko nacinane powłoki brzuszne, a macica i jajniki wraz z jajowodami nie zostały tknięte ... czyli jest dobrze, nasz plan początkowy powiększania rodziny w rok po tym jak urodził się Maks nie weźmie w łeb

- KarinaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ane88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Moje dziecko choć takie kochane, to jednak szogun nie z tej ziemi... nie pozwala mi na nic...

Dlatego jestem pełna podziwu dla dziewczyn, które w najbliższym czasie planują następnego dzidziusia...
Ja póki co jestem anty nastawiona na kolejne dziecko...

teraz przez 4 dni była u mnie moja mama i jak jechała do domu to sie popłakałam... chociaz mieszka 25 km dalej. Ale zajmowała się Kubą i miałam troche czasu dla siebie... mimo to wszystko robiłam w pośpiechu...
ja nawet jak Kuba śpi to jem szybko żebym tylko zdążyła... ;//
Wchodziłam na forum ostatnio i śledziłam Wasze wpisy... nie moge dalej w to uwierzyć...

Pytam mamy dlaczego Bóg nie zabiera z tego świata złych ludzi tylko malutkie bezbronne dzieci...?
Moi rodzice też stracili dzidziusia. Łukaszek byłby teraz 2 lata młodszy odemnie. a jak zmarł miał 3 miesiące. też na serduszko...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Ane88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Olka!
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Sevilla u nas też bez zębów jeszcze, nawet nie widać żeby coś miało się w najbliższym czasie dziać bo dziąsła twarde.
A no i zazdroszczę samopoczucia

Była u nas kilka dni moja mama więc było troszkę łatwiej, dziś już jedzie, zostajemy sami na polu bitwy hihi
Życzonka dla Was kochane

- Ane88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

u nas też Ksawery poszalał ale obyło się bez braków w dostawie prądu

Byliśmy wczoraj obejrzeć jedno mieszkanko ale jeszcze się zastanowimy... W sumie moja mama rozmawiała z właścicielką mieszkania drzwi obok nich bo stoi puste od jakiegoś czasu i ma pogadać z jej córką za tydzień więc zobaczymy. Tylko niewiem czy to dobry pomysł mieszkać drzwi koło mamy

Dostałam wczoraj @ i brzucj mnie nawet nie bolał więc się zdziwiłam. Teraz za to coś się zaczyna dziać. Mam uderzenia gorąca i leci ze mnie jak z fontanny.

Sto latek dla Kladusi i Amelki

- moniaaak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Karmisz w ogóle jeszcze cokolwiek piersią?
U nas po Mikołaju póki co zabawki, które dostał interesują go na 2 minuty. Lepsze stare grzechotki

Ja dziś w nocy sie popłakałam. Kacper obudził się parę minut po północy i za nic nie chciał zasnąć ponownie. Ani w łóżeczku, ani z nami na łóżku- tylko go nosić. Dopiero koło 3 mężowi udało się go jakoś ukołysać, bo ja już zwyczajnie nie miałam siły.
Ech.. co mnie nie zabije to wzmocni

U nas Ksawery bez większych ekscesów. Tylko śniegu nasypało i ciągle dosypuje... byle do wiosny

- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/

Antek rośnie ładnie, waży już 10 kg i trochę go rozpuscilam

Widzę że piszecie o staraniach o kolejną pociechę co bardzo mnie zaciekawiło bo ja również chciałabym kolejne maleństwo. Zresztą nie zabezpieczamy się, czekam

Marzy mi się teraz dziewczynka Lena - Mąż też chcę córkę choć jak będzie synek to też ok - byle zdrowy, bo straty znowu nie chciałabym przechodzić.
Z tego miejsca też ogrom sił dla lalki - mowę mi odebrało, poplakalam się - kolejne potwierdzenie jak życie jest niesprawiedliwe. Brak słów.
- Daarikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziekujemy za zyczonka, nie wiem kiedy ten czas zlecial, juz 7 miesiecy

Anabele jasne ze Cie pamietamy, czesto nawet wspominamy ze byaś z nami taka aktywna i zniknelas

Ane mysle ze kazdej z nas brakuje czasu na wiele rzeczy i ja tez chodze nieraz w tlustych wlosach

U nas Ksawery nastraszyl ludzi tak ze na fitnesie zamiast 20 osob bylo nas 5 hehe fajnie sie cwiczylo

Całuski dla wczorajszych Mikołajków i solenizantów