BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #810714 przez tysiiiak
Moje chłopaki śpią :) Kuba niestety nie na noc a sobie drzemkę koło tatusia urządził więc pewnie zaśnie koło północy :dry: :silly:

Joasiu mi dobrze szło ale potem dostałam @ i lało się ze mnie więc nie ćwiczyłam potem z Kubą do pediatry potem choroba i taka mi się przerwa zrobiła w ćwiczeniach :dry: Czeka mnie jeszcze mnóstwo pakowania ale znajdę czas i wrócę do ćwiczeń :)

Muszę pochwalić Kubula bo tak fajnie radzi sobie z kawałkami jedzonka :) przeżuwa tak uroczo tymi swoimi dziąślaczkami i dwoma zębuchami :P Dziś dostał słoiczek z rybką i makaronem tagiatelle czy jakoś takoś ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #810732 przez Anabelle
co do wagi to ja ćwiczyłam z chodakowską przez miesiąc, bo później zepsuły się Antkowi noce i już mi się nie chciało. Zostało mi z ciąży 3 kg - mam nadzieje, że zrzuce przed drugą, ale świeta to raczej kiepski czas ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

antek mi zasnął o 16, położylam się z nim, przysnęło mi się, budzę się a tu 19 - wyszłam od niego, a on dalej śpi - masakra - pewnie wstanie ok 20 i bedzie mega wyspany.

11 lata 3 miesiąc temu #810738 przez paninka87
Moja sroczka wstala jednak... teraz wykapana krzyczy w lozeczku...

A ja mam zamiar posprzatac lodowke i chyba zrobie to ciasto o ile Blanka ladnie zasnie...

Blanka tez ma plamki na glowce.. chyba od czapy welnianej

Ufff zasypia pomalu...

11 lata 3 miesiąc temu #810739 przez Sevilla
Dzieciaczki cudne na zdjęciach :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja mam chatkę posprzątaną na Święta :) Jutro kierunek Gdynia :) Sisina, ty chyba pisałaś, że jadę w Twoje strony, a gdzie dokładnie mieszkasz?? W poniedziałek gotowanko i pieczenie na Święta (i po jaki gwint sprzątałam kuchnie na błysk???)

11 lata 3 miesiąc temu #810752 przez Daarikaa
Pauluska dzieki za inffi i sorki za kaszke, juz sie poprawiam, ja daje Klaudii kaszke manna z bobovity pomieszana z kaszka bezmlecza tez z bobovity

teraz szykuje kapiel Klauduni i szykuje sie jutro na operacje, trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo okey - troche mam styka...

11 lata 3 miesiąc temu #810763 przez KarinaM
Daarikaa myślami będziemy przy Tobie. Mogę tylko wyobrazić sobie jakiego masz stracha.

My wróciliśmy o 18:45 bo Irinka zaczęła marudzic. Wykąpałam Ją i dałam mleczko ale nie chciała spać. Usnęła pokoło 19:30 ale przez pół godziny budziła się już trzy razy.

Tak w ogóle to Irina ma uczulenie ale nie wiem od czego. Odstawilam soczek jabłkowo-winogronowy i dania z BoboVity bo mają w składzie sok z winogron. Zmianę skórną ma na brzuchu. Kąpię Ją w Ziajce może pomoże.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #810766 przez vika
Darika no to trzymamy kciuki ;)

my dziś byliśmy na jasełkach w których grała moja córcia ....Aż byłam w szoku Tośka tylko po porannej drzemce wytrzymała do końca czyli do 18-stej ponad dwie godziny była z nami na wigili i Jasełkach....wszystkich i wszystko obserwowała a jak było przedstawienie śpiewała razem z dziećmi a wszyscy na nas oczy :lol: w drodze powrotnej zasnęła i śpi w łóżeczku do teraz...pierwszy raz od 2-3 msc padła bez kąpieli :cheer: :ohmy: zaraz ją nakarmie i może będzie już spała do rana :woohoo:

11 lata 3 miesiąc temu #810773 przez Olga60
Karina Natasza reagowała na winogrona biegunką i odkąd jej nie podaję nie miała ani razu. Nooo dzisiaj rano ją przeczyściło przed wykluciem ząbka. Zaobserwowałam od kilku dni, że na wieczór robią jej się czerwone policzki (gorączki nie miała), szczególnie ten prawy-kolejny objaw ząbkowania.

11 lata 3 miesiąc temu #810778 przez Olga60
Daarikaa jaka operacja :cheer: bo ja nie w temacie, jeśli można wiedzieć? ??????

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #810779 przez vika
pokarzę Wam moją Kinie na Jasełkach :)

hehee jakoś tak się rozkleiłam....aż mi się łza z polika polała taka byłam wzruszona...chyba hormony jeszcze się nie unormowały :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #810797 przez sisina

11 lata 3 miesiąc temu #810799 przez sisina
Fabutek usnal a ja otworzylam sobie winko i popijam
na zdrowko

11 lata 3 miesiąc temu #810807 przez joasia10015
vika mój Miłosz tylko siedział na JASEŁKACH a ja sie popłakałam -tymbardziej że to jego pierwsze JASEŁKA w życiu :) Był przebrany za ...w sumie nie wiem za co :laugh: :unsure: i śpiewał z maluszkami i aż sie poryczałam -to jego pierwszy raz ;)
Cudne są takie chwile :kiss:
Tutaj mój przedszkolaczek :kiss:
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #810810 przez joasia10015
A tutaj moje skarby w kąpieli :kiss: :kiss: Piękne chwile :kiss: :kiss:
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #810814 przez Olga60
Joasia piękne to zdjęcie !!! Takie prawdziwe :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka