- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A jak lekarzowi w szpitalu dzieciecym powiedzialam, ze nie pozwolilam malemu spac zaraz po, to mnie wysmial i powiedzial ze to kompletna bzdura jest.
Na szczescie u nas ok, u Was tez pewnie bedzie dobrze:)
Joasia zdjecie cudne. Tylko wywolac i w ramke:)
Darika zazdroszcze tej operacji... Ja musze kupic nowe okulary bo stare strasznie slabe, a w soczewkach non stop nie daje rady.
Swoja droga to nienawidze wybierac oprawek...
U nas swieta w lesie. Kacperkowi wirus chyba minal bo wszystko wrocilo do normy. Ale dla odmiany maz chory. Mialam nadzieje ze mi pomoze, a tu musze go separowac od malego zeby go nie zarazil...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Anabelle pierzesz pieluchy w jakimś specjalnym proszku? Jak pierzesz z ubrankami to je wcześniej przepłukujesz oddzielnie?
Hmm z tego co słyszałam, to po mocniejszym upadku i uderzeniu w głowę to nawet dorosłym się nie zaleca od razu iść spać, to jest związane z podejrzeniem o wstrząs mózgu...
- kinia90
- Wylogowany
- gaworzenie
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
alex polecam persil hygiene spuler `albo olejek z drzewa herbacianego ja tego używam a tu masz inne www.pieluszkarnia.pl np. pieluszkarnia.pl/product-pol-112--Bio-D-...luch.html#tabs_58676 poczytaj sobie opinie...
Vika ten persil to chyba niemiecki prawda? ale ostatnio widziałam jakiś sklep u mnie z niemiecką chemią. A ty w końcu kupiłaś te pieluszki, które kiedyś pokazywałaś?
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Pieluszek nie piore w specjalnym proszku, nie płukam wcześniej osobno.
Ustawiam normalnie na pełny cykl piorący, z proszkiem lovela.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam te swoje marne 2 szt. i jak założę małej jednego dnia to później leżą 2 dni żeby się Zuzkowe pranie uzbierało, czasem mi się zdarzy przeprać ręcznie.
Zniżyłam Zuzce w końcu łóżeczko na najniższy poziom (bo był na środkowym), ciekawe co na to mój kręgosłup przeraża mnie to schylanie się. Ciekawe jak radzi sobie Tweety jak ona na dodatek w ciąży...
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja pamiętam jak miałam wypadek samochodowy KINIA miała 3 lata skasowałam cały samochód.....jechałam tylko z córcią...była policja a karetki nikt nie wezwał...sami pojechaliśmy do lekarza prosto po....małej niby nic nie było tylko kolanko ją bolało i miała obtarte...na szczęście miała pasy...lekarz przykleił plasterek i kazał dziecku dać coś uspokajającego i położyć spać wróciłam do domu i płakałam razem z nią po dwóch godz.pojechliśmy na pogotowie bo wiedziałam,że to nie tylko obtarcie(oczywiście nie dałam nic na uspokojenie i nie położyłam spać) no i co się okazało ZŁAMANA NÓŻKA chodziła w gipsie 4 tyg :ohmy:i byłam z dzieckiem u lekarza który nic nie zauważył
a cały wypadek bo moja córcia odpinała się z pasów a ja prowadząc odwracałam się do niej ....chwila nieuwagi
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja piorę co dzień by do następnego wyschły....na noc pranie mam w mieszkaniu tak do 11 stej już są suche i od nowa....muszę dokupić kilka i wklady ale to po świętach bo jestem wypłukana z kasy
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vika kto w tych czasach nie oszczędza Ja kupuje płyny do płukania z Biedronki, i jakoś nie widzę różnicy między nimi a jakimiś bardziej markowymi...ale pieluchy też dokupuję po świętach, zauważyłam, że po wielorazówkach Zuzka nie ma w ogóle zaczerwienionej pupy, chociaż niczym nie smaruję, a po pampersach zawsze ma lekko zaczerwieniony "rowek"
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
raz mąż oko przymknął ...był po nockach ja szykowałam wózek na spacer i coś mnie tak tchnęło złapałam ją w ostatniej chwili a mąż był w szoku no i kolejne dwa razy to rano w łóżku ja z nami leży...nam się oczka przymknęły a Tośka samopasem łaziła po łóżku(jedno na drugiego liczyło) no raz mi wlazła na pudło pampersów które chwilowo stało obok łóżka...gdyby nie pudło spadła by na podłogę.....teraz z nią wstaje bo inaczej nie ma rady