BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 4 dni temu #811419 przez pauluska
Ja ma spiralę i jestem bardzo zadowolona fakt po założeniu bolało mnie okropnie jeden dzień ale później nic nie czułam podczas seksu nic nie "uwiera" ogólnie nic nie czuje ani ja ani mąż jeden minus to że miałam dłuższy okres no i chyba jakieś zapalenie mam ale na początku to norma organizm przyzwyczaja się do ciała obcego.

tysiiiak biedny Kubuś teraz okres zachorowań :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 dni temu #811432 przez Olka!
Pauluska ja chcę spiralę ale boję się nie wiem czemu !! Ja ogólnie taki srajmajtek jestem hi hi

Paninka nie jesteś sama ja też nie pamiętam kiedy "to" było :-(

Prezenty już zapakowane, we wtorek wyjazd do rodziców na Święta,

Tysiak zaaplikowałaś już coś ?

11 lata 4 dni temu #811435 przez tysiiiak
Dałam mu czopek paracetamolu. Niedawno zrobił kupala to zmierzylam mu tempke i ma 38 więc spada.
Kubuś już śpi ;) Teraz niewiem czy iść z nim jutro do lekarza czy nie bo potem święta i w razie co będę musiała kombinować. A z drugiej strony nie chce go ciagac po zarazkach.

11 lata 4 dni temu #811441 przez Olka!
Tysiak a nie ma u Was jakiejś przychodni weekendowo-świątecznej? Może szkoda go ciągnąc żeby czegoś więcej nie złapał.

11 lata 4 dni temu #811442 przez paninka87
To wyobrazcie sobie jaka ja nabuzowana chodze... pozniej maz twierdzi ze denerwuje sie bez powodu...
Tabletek nigdy nie bralam...

Zdrowka dla Kubulka :kiss:

11 lata 4 dni temu #811446 przez KarinaM
Tysiiiak zobaczysz rano. Jak temperatura wróci to lepiej idź niech Go zbada doktor. A może to od zębów? Ciekawe jaka nocka będzie? Daj znać co i jak.

Igorek

Irina

11 lata 4 dni temu #811448 przez pauluska
Olka! ja Ciebie doskonale rozumiem. Ja dopiero za trzecim okresem założyłam bo tak zwlekałam lekarz się aż śmiał ze mnie i nie powiem bo jak mnie bolało po założeniu chciałam dzwonić żeby mi wyjął widziałam czarne scenariusze hihi ale dwa dni po założeniu zapomniałam że "tam" coś jest. Jak pisałam jestem bardzo zadowolona bo hormonów nie mogę stosować zresztą brałam kilka lat tabletki kiedyś, żołądek zaczął wysiadać więc uważam że spirala to antykoncepcja idealna dla mnie nie przeżywam co miesiąc czy Iga będzie miała rodzeństwo hehe a na chwilę obecną przez najbliższe 3 lata nie planujemy powiększania rodzinki.

11 lata 4 dni temu #811449 przez Alex_87
Tysiak napewno w szpitalu w święta by Was przyjęli w razie czego, jeśli nie ma innych objawów to może nie ma sensu lecieć od razu do lekarza.

Pauluska a ile zapłaciłaś za tą spiralę? Ja pewnie po drugim dziecku też zainwestuje, bo jakoś wizja brania tabletek przez X lat mnie odstrasza...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 dni temu #811467 przez vika
Tysiak biedny Kubala.....zobaczysz jutro jak się będzie czuł i wtedy zdecydujesz czy iść do lekarza czy nie....ja chyba bym poszła...szczególnie jeśli gorączka będzie się utrzymywała..
paninka no to współczuje ...ja bym nie wytrzymała...sex jest dla mnie jedną z najważniejszych rzeczy w związku....

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 dni temu #811473 przez ewela86
tysiak zdrówka dla kubusia, oby jutro nie było śladu po temperaturze.

11 lata 4 dni temu - 11 lata 4 dni temu #811477 przez vika

11 lata 4 dni temu #811480 przez ewela86

Gdzie ten śnieg???!!! Sanki czekają a tu zimy jak nie było tak nie ma :( chyba trzeba będzie kółka dorobić...

11 lata 4 dni temu #811483 przez ewela86
vika Mikołajki pierwsza klasa!!!!!!!! zabójczo wyglądają :)

11 lata 4 dni temu #811487 przez paninka87
Noo wlasnie wszystko dusze w sobie, ale nie rozmawiam o tym z M on i tak ciagle twierdzi ze przesadzam... i nie rozumie moich potrzeb, z drugiej strony jakis taki strach mnie ogarnia ze znow mi cos wypomni i bedzie jeszcze gorzej...

11 lata 4 dni temu #811489 przez tysiiiak
No to Kubula po pół godziny spania obudził się nowonarodzony i bawi się w najlepsZe ;) chyba czopek dobrze działa :) rzeczywiście zobaczę jak będzie rano i zdecyduje :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka