BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 dni temu #811637 przez munnecabrava
Bo kiedyś byłyśmy u lekarza i hormony miałysmy zbadać tsh itp...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 dni temu #811639 przez tysiiiak
Hej :)

Sto latek dla Fabianka :kiss:

Nocka beznadziejna :( widziałam, że Kubie coś nie gra. Zasnął o 22 jak to ma ostatnio w zwyczaju :dry: Obudził się o 2 z gorączką 38.8, dałam czopka i musiałam na rączkach uspać. Potem o 5 na mleczko i już zasnął sam w łóżeczku. Wstał o 8 zrobiłam mu mleczko aon wypluł smoczek i się przytulił do mnie więc wzięłam go do siebie do łóżka i pospaliśmy do 10 znowu :ohmy: Teraz ma 37.6 siedzi, bawi się i ogląda baję :)

Jak mnie obudził o tej 10 to prawie z łóżka spadłam jak go zobaczyłam. Zadrapał się na długość całego polika. Wygląda jak mały zbój :dry: Nastraszyłam go że będę mu niedrapki zakłądać bo wiecznie podrapany mimo, że pilnuje tych jego małych szybkorosnącyc paznokietek ;)

Chyba nie będę lecieć do pediatry. Widzę też, że górne jedynki i dolne dwójki szykują się do wybicia więc może to to :unsure: No niewiem...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 dni temu - 11 lata 3 dni temu #811642 przez paninka87
A Amelia uparcie nie dala sobie pobrac.... juz wbila sie w zyle ale tak sie wiercila i spiela ze krew krzepla i dupa drugi raz nie pozwolila a ja jej na sile nie bede zmuszac bo jeszcze bardziej sie zrazi.... z takim malym mniej problemow... Teraz M bedzie musial z nia jechac bo to nie na moje nerwy :angry:

11 lata 3 dni temu #811646 przez vika
pauluska mi też przyszły opaski i dokładnie to samo powiedziałam...śliczne są....

11 lata 3 dni temu #811664 przez paninka87
A Wasze ksiezniczki nie zdejmuja opasek? Moja od razu jak ubiore :S

11 lata 3 dni temu #811666 przez Olka!
Pauluska mi też lekarz taką proponował kurcze może się skuszę.

Paninka może tak jest, że mąż się czegoś boi? Patrząc po sobie właśnie ja tak mam, przytulasy to dla mnie za każdym razem ciąża i poród. A ja prawie całą ciąże przeleżałam a potem rodziłam 12 godzin z położną która po 11 godzinie na porodówce mówi, że ona jeszcze dzisiaj nic nie jadła i musi iść zjeść kanapkę, to było wszystko co do mnie powiedziała, przez cały czas!!!

Weronia zaczyna przemierzać całe mieszkanie, zamieszała mi już w doniczce z kwiatem ha ha

11 lata 3 dni temu #811716 przez munnecabrava
A wiecie że od opasek włosy gorzej rosną i się robią takie bleee:P Ale też mi się podobają na świea chciałam mlodej jakaś tematyczna zrobić:P wiec jak mi starczy czasu to sie dzisiaj pobawie :P

11 lata 3 dni temu - 11 lata 3 dni temu #811725 przez kinia90
Życzymy Wam wszystkim Wesołych Świąt, spełnienia najskrytszych marzeń, rodzinnej i spokojnej atmosfery, spełnienia noworocznych postanowień, dużo zdrowia, ogromu miłości :kiss: Te Święta napewno będą dla wszystkich wyjątkowe bo spędzone z Maleństwem, które zaczarowuje atmosferę :)
POWODZENIA :kiss:
Załączniki:

11 lata 3 dni temu - 11 lata 3 dni temu #811738 przez tweety
hej dziewczyny. tyle sie dzieje ze nie mam czasu was czytac, zajrze tylko od czasu do czasu.

zebow brak, raczkowac mie chce bo tylko by na nogach stal, nocki bez zmian, maruda ale spi.

no i ciazowo ok. dzwonilam dzisiaj po te przyspieszone wyniki i jest prawidłowo. zespol downa został wykluczony.

11 lata 3 dni temu #811739 przez kinia90
Tweety super nowina :) teraz będzie już tylko lepiej:)

11 lata 3 dni temu #811759 przez tysiiiak
Tweety super !!! Wiedziałam ze będzie dobrze :* niepotrzebnie cię zestresowali :*

11 lata 3 dni temu #811768 przez KarinaM
Tweety super wiadomości. Niepotrzebne były te nerwy.

Igorek

Irina

11 lata 3 dni temu #811769 przez pauluska
tweety super nowina :)

Iga nie ściąga opasek te co zamawiałyśmy są fajne bo są na gumce i długo się trzymają na główce na swoim miejscu. Ja nakładam opaskę jak wychodzimy gdzieś gdzie "stroję" Igunię wiadomo że na codzień w nich nie chodzi zresztą Mysza ma już tak długie włoski że zaraz grzywę spinkami będzie trzeba przypinać to też niby niszczy :P

11 lata 2 dni temu #811786 przez Sevilla
Tweety super wiadomość!!!! TO chyba najlepszy prezent na Święta, jaki dostaliście pod choinkę :)

Ja wróciłam z Gdyni, tak spierdolonego weekendu nie miałam nigdy, na samą myśl się trzęsę z nerwów.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja dziś cały dzień gotowałam, posprzątałam i się relaksuje, a Maksior wali 3 drzemkę. Odkąd zaczął popylać na czterech to więcej drzemek w ciągu dnia potrzebuje ...

Co do upadków, Maksior zalicza je minimum 3 razy dziennie. Ostatnio próbuje przemieszczać się na nóżkach przy meblach. Raz mu lepiej wychodzi, raz gorzej. Dziś pech chciał, że mu się kanapa skończyła i w ostatniej chwili mąż zamortyzował upadek. Płacz i tak był, ale chyba bardziej ze strachu.

Pewnie jutro już nie będę miała czasu.
CHCIAŁABYM ŻYCZYĆ WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA. BY TEN CZAS BYŁ DLA KAŻDEJ Z WAS WYJĄTKOWY.

11 lata 2 dni temu #811831 przez Olka!
Tweety super wiadomość :-) Cieszymy się bardzo :-)

Sevilla to mieliście weekend niech ich piiii .......

My już spakowani zaraz mąż zaniesie wszystko do auta, jakaś przyczepka by się przydała haha. Jutro pracuje mam nadzieję, że zwolnią "urzędasów" przed 15 bo na 17 jest wigilia u mojej cioci a mamy do nich 100 km więc nie wiem czy zdążymy!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka