BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #811895 przez Olga60
Ewela u nas przy nan2 też wychodzi duża płaska łyżka jako miarka.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #811905 przez tysiiiak
Kuba bawi się w najlepsze ;) :cheer:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #811906 przez paninka87
Kubuś nocny Marek... moja siora ma podobny problem... Janek budzi sie ok 22 i bawi sie w najlepsze... czasem do 2 w nocy. Byleby mu to nie weszlo w nawyk :P ale tez wychodza mu zęby i cierpi biedaczek.

Dacie jutro dzieciaczkom smazona rybke???

11 lata 3 miesiąc temu #811907 przez ewela86
olga dzieki:) tak wladnie bede narazie mierzyc, a jak rano. Nie znajde. Bede musiala skoczyc po mleczko! Szczesliwej. Podrozy i udanego wypoczynku!

I oczywiscie dla was dzoewczyny rowniez zdrowych, szczesliwych i rodzinnych swiat! Przespanych nocek, pociechy z malenstw i spelnienia wszystkich marzen!

11 lata 3 miesiąc temu #811909 przez tysiiiak
Ja chyba nie dam bo teściówka dosyć tłusto robi :X zobaczymy co tam będzie miała :P Jutro robię pomidorówkę Kubusiowi :)

Budzę eMka niech się pobawi z Kubą a ja idę się kąpać i szykować do spania ;)
Dobrej nocki :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #811910 przez ewela86
No to niezle sie kubie poprzestawialo:)

11 lata 3 miesiąc temu #811912 przez ewela86
Dziewczyny potrzebuje szybkiej rady: zapodzialam miarke do mleka a w nocy musze ja nakarmic. Wiecie ile ma gram? Albo czy ktoraz z was moglaby zmierzyc czy to np 1 plaska lyzka stolowa? Bede wdzieczna za pomoc.

11 lata 3 miesiąc temu #811915 przez Anabelle
My na cycu to nie pomoge.

Tweety - bardzo sie ciesze, wspaniała wiadomość!!!

Ja ubieram choinkę :)

11 lata 3 miesiąc temu #811918 przez Bendera23
Witam
Zalogowałam się na tym forum przypadkowo bo szukałam ino w pewnym temacie związanym z ze swoją Maludą ;) pozwoliłam sobie wtrącić się do dyskusji , ponieważ jakieś 2tyg temu również się przeziębiłam , miałam zapalenie gardła i antybiotyk. Byłam pewna że udało mi się uchronić moją Corcie od tego nieszczęsnego przeziębienia aleee dupa ( że się tak wyraże) Mała przez dwie noce miała temp. 38,5 max i żadnych innych objawów więc zgoniłam to na zęby (Zojka ma 8mcy). Profilaktyczne pojechałam do lekarza i okazało się że to ...zapalenie oskrzeli i wylądowaliśmy w szpitalu ze sterydami i antybiotykami :( Nie chce nikogo pouczać ani straszyć alee chce ostrzec Was Mamuśki żebyście nie lekceważyły żadnej gorączki. Te konowały w białych fartuchach są dla Nas a nie my dla nich i ich obowiązkiem jest zbadane pacjenta.Zoja naprawdę nie miała żadnych objawów poza gorączką :( Pozdrawiam i życzę zdrówka Wesołych Świąt!!

11 lata 3 miesiąc temu #811928 przez KarinaM
A u nas Igor wymiotował. Będę musiała iść do lekarza jutro żeby Go obejrzała. Marcin ma jutro wolne to może On pójdzie.

Tysiiiak ja robiłam pomidorówkę i Irince bardzo smakowło. Jutro jarzynowa.

Co do ryby to ja chyba dam tylko kawaleczek na sprobowanie bo moja teściowa też lubi tłusto a pozatym to smażone więc chyba nie za dobre dla maluszka?

No i korzystając że już po 24 czasu polskiego życzę najlepszego dla Kacperka naszego Wigilijnego solenizanta 7-miesięcznego.
Tweety niech Kacperek daje Ci siłę do pokonywania trudów ciąży. A Adaś (dobrze pamiętam?) niech rozwija się i nie straszy mamy.

Prezenty położone pod choinką. Pranie wywieszone więc czas położyć się spać bo nie wiadomo co nas dzisiaj czeka.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #811946 przez KarinaM
Witam z rana.
Pobudka o 6:00 na mleczko ale niestety spania już nie ma mowy. No cóż trudno. Jestem wyspana bo spałam ciągiem od 00 do 6:0. Igorek już nie wymiotowal ale i tak zapiszę Go do lekarza. Mam nadzieję że będzie moja doktor. A jak nie to trudno. Niech zbada Go lekarz i powie czy to alergia czy jakieś świństwo.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #811951 przez munnecabrava
Ja muszę się już zbierać do pracy ale chyba posiedzę tam max do 12 bo wczoraj nim sie wygramoliliśmy do domu troche nam zeszlo ...

Lekarka znów dzisiaj nie miała humoru ... i bya wredna i bezczelna mówię jej czy jest jakaś inne objawy zapalenia pęcherza u dzieck bo Magda się bardzo często budzi. To na mi na to proszę nie prrzesadzać ....wtrącil się J. i mówi w dodaku cągle ma pełny pampers. A ona na to no ona ma kilo nadwagi conajmniej więc pewnie dużo je i pije więc to dlatego.....

Oczywiście popłakała się myszunia podczas szczepienia w nagrodę dostała obalka :) fajna zbawka :P

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #811953 przez tweety
korzystajac z okazji ze maly wcina butle zyczewam laseczki Wesołych Świąt.

11 lata 3 miesiąc temu #811963 przez KarinaM
Prezenty rozpakowane. Igor miał frajdę jak wstał i okazało się że Mikołaj przyszedł i dał prezenty a Jemu najwięcej. Teraz gra na PS3 w grę którą dostał.
Na 12:00 idę z Nim do Jego pani doktor. Mam nadzieję że to alergia.
Poprasowałam już i lecę poodkurzać.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #811968 przez Olka!
m-brava przy zakażeniu pęcherza są też wymioty/ulewania

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka