BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #812267 przez KarinaM
Joasiu gratulacje. Może tym razem udało się zrobić dziewczynkę? Wiem że najważniejsze żeby było dzieciątko zdrowe ale dla odmiany mógłby mąż zrobić dziurę w dziurze.
Jeszcze raz gratulacje.

Alex współczuję gorączki. Może do jutra przejdzie? Biedne te nasze dzieci.

Igorek

Irina

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #812268 przez Suzi
Dżoano ALE CZAD :lol: :lol: :lol: GRATULACJEEEEEE :kiss: to teraz DZIEWUSZKA :lol: :lol: :lol: , to dopiero hojny MIKOŁAJ :lol: :blink:
Te Mikołaje, to fajne chłopaki :side:

A swoją drogą to .......kiedy Ty się wyspisz???? :cheer: :cheer: :ohmy:
To będziesz sierpniówką?

11 lata 3 miesiąc temu #812270 przez tysiiiak
Wow wow wow Joasiu ale suuuuuuuper :D tylko ty biedna sama z 3 dzieciaczkow no DASZ RADĘ oczywiście :*:*:* jak mąż na wieści? :)

Zdrowka dla choruskow :*:*:* Zuzulinko zdrowiej tam mamusi :) Kacperku Ty też :*:*:*

U nas święta suuuper :) tylko Kuba nam się całkiem poprzestawial i chodZi spać koło 24 :/ tak też wracamy do domku po świętach. Ma drZemkę ok 19 potem wstaje i dusza towarzystwa :o Po świętach postaram się naprowadzic go na właściwe tory ;)
Pozatym zauważyłam, ze ma uczulenie na pomidory bo po tej pkmidorowce plamki przy łokciach się zaostrzyly i jest ich więcej :(

Uciekam spać dobranoc laseczki.:*

11 lata 3 miesiąc temu #812274 przez joasia10015
Maz nadal nie wierzy...myslal ze go wkrecam ... ale przed chwila przed snem calowal brzusio i pow.ze wiekszego prezentu na swieta ie mogl sobie wymarzyc.
A ja jestem mega szczesliwa,troche mam stresa ale czujezze moge gory przenosic..wychodzi na ro ze bede sierpniowka ale jeszcze wszystko sie okaze bo okresu od porodu nie mialam....

Achhh Mikolaj dal nam jeszcze jeden prezent w postaci pierwszego zabka Mikusia :-)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #812280 przez munnecabrava
Alex nie czekaj tyle jedź do szpitala wiem że są święta ale gorączka jest b. niebezpieczna.

Paninka może spróbuj pogadać z mężem?

Joooasia ??? Szok gratuluje ;) teraz koniecznie dziewczynka! A to się nie zabezieczaliście? Mialaś jakies objawy ? Co cię naszlo żeby test zrobić ?

11 lata 3 miesiąc temu #812281 przez tweety
joasia, ale super. gratulacje wielkie. tez zycze dzuewczynki ale sama wiesz ze chlopaki to tez duzo szczescia

11 lata 3 miesiąc temu #812283 przez KarinaM
Najlepszego dla Szymonka naszego 7-miesięczniaka.

Joasiu miałam zapytać o to samo co M-brava. Czy naszlo Cię coś i zrobilaś test? Czy może Twoje przeczucie że coś się dzieje? A może masz jakieś objawy?

U nas noc w miarę spokojna. Dzisiaj siedzimy w domku i odpoczywamy.
Nie wiecie co wymyślił sobie mój mąż? Stwierdził wczoraj że pojedzie dzisiaj do pracy żeby rozłożyć motocykl i zrobić w nim światła. W piątek mają u Niego wolne więc też pójdzie do pracy skończyć motorek a w swoją wolną sobotę nadrobi zaległości w pracy. Szok. Powiedziałam że dzisiaj nie ma mowy żeby pojechał a w piatek to niech spada jak Mu się nie podoba siedzenie w domu.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #812284 przez munnecabrava
Heh a ja mam dzisiaj jakieś problemy z brzuchem masakra dobrze że J. jest w domu bo ja się zaprzyjaźnłam z ubikacją.... już wczoraj pobolewało mnie coś ale przeszło a dzisaj od rana ni to jajniki ni jelita ....

Młoda raczkuje ju do przodu tak fajnie heheh ajbardziej mnie bawi jak się rozjeżdża na panelach :P

Dostała misia jej najlepszy przyjaciel przytula się do niego kładzie na nim :P gryzie go w nos.

Miałam pomysł żeby dzsiaj zabrać rodzikę spakować ich w pociąg i pojechać do krk pooglądać szopki itp ale nie wiem czy nie jst za zimno ??? Dla Magdy.. no i moja rewolucja brzuchowa...

11 lata 3 miesiąc temu #812285 przez KarinaM
Kasiu współczuję rewolucji w brzuchu. Żeby to nie była jelitówka.
Moja nie raczkuje tylko dalej pelza do tyłu.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #812288 przez sisina
Witam z rana
Wow Aska gratulacje oby dziewczynka byla

11 lata 3 miesiąc temu #812289 przez sisina
Kurde posty mi urywa w polowie
my mamy 2 zeba I Fabian tez probuje raczkowac
ale mu cos nie wychodzi

11 lata 3 miesiąc temu #812293 przez pauluska
Joasia gratulacje !!! Ale jaja hihi a mówiłaś kiedyś że chciałabyś być jeszcze w ciąży (ale nie mówiłaś że tak szybko :lol: :D ) ;) fajnie jakby była dziewczynka ale najważniejsze oby było zdrowe :)

My wczoraj jednak w domu bo jakoś kiepsko się czułam dzisiaj jedziemy w gości

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #812312 przez Daarikaa
Joasia jakie extra wiesci! piekny prezent na Swieta:) kiedy idziesz do lekarza zeby potwierdzic?
Gratulacje dla Mikeigo za zabka :)
U nas Swieta rewelacyjne, Klaudia jest dusza towarzystwa im wiecej ludzi tym lepiej, prezenty bardzo sie jej spodobaly:] Najbardziej upodobala sobie koledowanie , miala takiego banana na buzi ze szok :D dzisiejsza noc przespala calutka bez pobudki i od dwoch dni gardzi mlekiem w nocy, wiec daje jej lyczka herbatki i dalej spi :)

Moje oczy powolutku sie normuja, 30 ide na kolejna kontrol

Alex a moze to 3 dniowka tak jak u Klaudii, jej tez utzrymywala sie goraczka 3 dni i jak tylko leki przestaly dzialac narastala odrazu... a w 4 dniu mmiala wysypany brzuszek troszke twarzy i raczki wiec raczej to bylo to. pilnuj tylko zeby niunia duuuuuzo pila chociaz po lyczku, przy takiej wysoiej goraczce to wazne ( Ty to napewno wiesz, ale wole dmuchac na zimne ;) )

Paninka przykro mi ze Twoj maz zachowal sie tak beznadziejnie... nie wiem co Ci napisac zeby Cie pocieszzyc

Mbrava wspolczuje rewolucji zoladkowych

Najlepsze zyczenia dla Szymonka

11 lata 3 miesiąc temu #812317 przez Alex_87
Joasiuuu ale czad, gratuluje z całego serca !!! To wychodzi, z tego, że u tych co planują następne dzieci narazie cisza, a więcej mamy na forum tych niespodziewajek ;)
A mąż planuje powrót do PL? Bo ja Ty sobie dasz radę sama z trójką ;)

Nam wczoraj po czopku gorączka spadła do 37, dzisiaj od rana też już w normie, więc mam nadzieje, że się już unormowała. Jutro już na spokojnie pójdziemy na badania i do pediatry, no i ewentualnie czekamy na wysypkę :)

11 lata 3 miesiąc temu #812319 przez Kasia87
Hej dziewczyny:)
U nas swieta tez chorowite.. wczoraj pojechalismy do lekarza bo goraczka i kaszel straszny, i wirusowe zapalenie gardla... biedny Jas nie moze jesc, ale jakos sobie radzimy, oby szybko przeszlo:)
Joasiu gratuluje:) troche tez bym chciala, ale maz chce jeszcze poczekac;) niech mu bedzie, ale on mowi o 2 a ja o 3 i tu wygram mam nadzieje ja;)
Pozdrawiam Swiatecznie:)))))

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka