BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #812135 przez sisina
Witam w pierwszy dzien Swiat
ja spac nie moge bylismy jescze wczoraj
u ciotki wieczrem ale dobrze sie czuje naszczescie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #812136 przez munnecabrava
Nie wiem co mu odwaliło traktował mnie jak opiekunkę idź zrób to to to i pretencje czemu małej nie uspałaś??? Nie dość że Wigilia u teściów.... młoda była zmęczona i chciałam wracać ale przecież oni wodki nie skończyli.... Oczywiście się wkurzyłam i będzie znów że ino fochy strzelam. A chciałam połozyć małą i żeby bylo miło....

Powiedziałam mu dzisiaj że nie bede się obrażać bo są święta, ale zachował się jak dupek.

11 lata 3 miesiąc temu #812139 przez KarinaM
Najlepszego dla naszej dzisiejszej siódmeczki Juleczki. Rośnij zdrowo.

A dla wszystkich spokojnego pierwszego dnia Świąt. I życzę nam wszystkim żeby nasi faceci zrozumieli w końcu że kobieta to też człowiek. A żeby nasze dzieci dawały nam wiele radości i mało smutków.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #812147 przez pauluska
Wesołych Świąt :)

U nas Wigilia minęła super byliśmy na dwóch u D. rodzinki i mojej Iga to dusza towarzystwa :D tyle nowych twarzy a ona nikogo się nie bała. U mnie na Wigilii dostała ataku śmiechu śmiała się z pół godzinny i to takim śmiechem w niebogłosy wszyscy się uśmialiśmy z nią :D Spała do 8 po dniu pełnym wrażeń. Dzisiaj kolejne odwiedziny rodzin chociaż chętnie posiedziałabym w domu.

11 lata 3 miesiąc temu #812159 przez sisina
M-brawa to faktycznie potraktowal cie nie ladnie to on powinien cie wyreczac I zajac sie mala
moj naszczescie zajmowal sie Fabisiem a z reszta to wczoraj byl grzeczny jak nigdy
zmykam robic obiad

11 lata 3 miesiąc temu #812175 przez Gusia
Wszystkim Wam i Waszym rodzinom składamy najserdeczniejsze zyczenia, zdrowia , szczescia i radości :)
A majowkowym szkrabkom wspaniałych prezentów ;)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #812178 przez Gabi31
Wesołych Świąt!!!!!!!!Wszystkiego co najlepsze dla Was i dzieciaczków:)!!!

11 lata 3 miesiąc temu #812184 przez vika
WITAM u Nas Wigilia super jednak spędziliśmy u teściów bo moja mama po raz kolejny mnie wystawiła :( no ale coż i tak było super...a mąż kochany :kiss: dawno tak dobrze się nie czułam...no ALE ...WŁAŚNIE ZAWSZE JEST JAKIEŚ ....ALE...
TOŚKA wczoraj cały dzień robiła kupy....do tego przy odbijaniu bardzo śmierdzi i całą noc kupska a od rana to już takie lekkie ścięte prawie surowe jajko :( dziewczyny może mi któraś pomoże...co mogę jej podać by się nie odwodniła bo pić mi nie chce :( :( :( poza tym wszystko ok bawi się i nie widać by ją coś bolało gorączki też nie ma ale od rana same kupy całe pampersy zawalone :( :angry:

11 lata 3 miesiąc temu #812185 przez pauluska
Vika a próbowałaś dawać z kubka ? Iga jak nie chciała pić podstawiłam jej filiżankę dla niej to była zabawa ale sporo wypijała. Teraz na szczęście nauczyła się pić z butelki daje jej i wypija sama po 80 ml i od razu kupy inne bo wcześniej obawiałam się że zatwardzenia dostanie. Dzisiaj podałam pierwszy raz żółtko. Jak często podajecie i w jakiej formie do zupek czy inaczej ?

11 lata 3 miesiąc temu #812187 przez vika
pauluska Tosia pije z butelki nawet do 400 ml dziennie tylko teraz nie bardzo chce...tak po 30 ml wypija i wypluwa

11 lata 3 miesiąc temu #812191 przez moniaaak
Vika my dawalismy Orsalit. Maly chetnie pil. U niego dzis niby lepiej, ale znow strasznie sie poci.
A ja podlapalam od niego wirusa:(

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #812240 przez paninka87
Współczuje wirusa.... jeszcze teraz w święta...
Wczorajsza Wigilia taka sobie.... mąż składał życzenia jakby mówił do kogoś obcego nawet całusa nie dostałam....
Prezentu nie skomentował a w sumie dzieciaczkami byliśmy pochłonięci...
Zupełnie inaczej niż pierwsza gwiazdka Amelcii... nawet zdjęć z wczoraj nie mamy...
Dziś goście posiedzieli do prawie 20 ale miło było... teściowa siedziała tylko przy obiedzie, tak to u siebie... dziwnie bo u moich rodzicow raczej wszyscy siedzą razem...
Blancia spi, Amelia u babci mąż w kuchni dojada i spija drinka tv włączone...a ja znów sama:/

11 lata 3 miesiąc temu #812251 przez Alex_87
heeej

u nas też święta pod znakiem choroby, Zuzka już od 3 dni ma gorączkę, dziś rano miała 39, dawałam jej czopki i zbijały temperaturę na kilka godzin, ale jak przestały działać to od nowa gorączka. Jak jutro rano będzie to samo to jedziemy do Centrum zdrowia dziecka, bo u mnie w szpitalu na dyżurach świątecznych nie ma pediatrów, jedynie to mogliby nas przyjąć na oddział, więc bez sensu, a do Wawy mam tylko 30km. Oby jutro spadła...Czuje że to zakażenie układu moczowego może być, ale przez te święta nie mieliśmy jak zbadać moczu echhh...Pierwsze święta mojej kruszynki a nawet prezenty i choinka jej nie cieszyły :(

11 lata 3 miesiąc temu #812259 przez joasia10015
Hejjj dziewczyny...
Widze ze chorubska szaleja...zycze zdrowka.
U nas swieta ok.p za tym ze u mojej mamy pelno ludzi i budzili Mikusia non stop..lazilam wsciekla
Jak osa....
A z milszych spraw to Mikolaj przyniosl nam prawdziwy prezent...JESTEM W CIAZY !!!!

11 lata 3 miesiąc temu #812262 przez agat
Gratuluję Joasiu! :))))

I przesyłam moc Świątecznych życzeń dla wszystkich Majówek i słodkich Majówczątek :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka