BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 dni temu #811847 przez Daarikaa
hej

Rweety wspaniale wiadomosci! ciesze sie bardzo! A jak sie czujesz ogolnie?

Kinia - slodki bobasek!

Sevilla nie ma jak to takt heheh ładnie was urzadzili

u nas pichcenie, sprzatanie i tak w kolko z reszta jak u was wszystkich:) Klaudia juz spi, a ja mam chwile na odpoczynek dla oka. Zaraz ogladam M jak mdłość i mykam spac.

Nie wiem czy kutro bede miala chwilke dla forum, wiec juz dzis zycze wszystkim wesołych, zdrowych, spokojnych Swiat Bozego Narodzenia, spedzonych w rodzinnym gronie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 dni temu #811848 przez Olga60
Dobry wieczór :)

My w trakcie szykowania do jutrzejszego wyjazdu :P :angry: :P szkoda :P

DZIEWCZYNY, życzę Wam Spokojnych, Radosnych i Wesołych Świąt, żeby WSZYSTKIE WASZE MARZENIA SIĘ SPEŁNIŁY i oczywiście niech Wasze Dzieciątka rosną zdrowo i szczęśliwie :kiss:

11 lata 3 dni temu #811849 przez Olga60
szkoda gadać miało być, czyli jedno wielkie wq...nie :ohmy:

11 lata 3 dni temu #811856 przez KarinaM
U mnie też szykowanie a przy mojej małej gamonicy jest to trudne bo nie polezy sama. Najlepiej byłoby stać ale nogi jeszcze słabe.

Ja również życzę spokojnych i bogatych świąt. Żeby nasze dzieciaczki były zdrowe i dodawały swoim mamom sił.

Igorek

Irina

11 lata 3 dni temu #811859 przez Alex_87
Tweety to macie najlepszy prezent na święta :) wierzyłam, że będzie wszystko dobrze :)

Ja Zuzce już spinam włoski spineczką, bo z tyłu i z przodu jej nie wyszły i już jej urosły takie dość długie, więc grzywka jej czasem wchodzi do oczu ;) po bokach była łysa przez jakiś czas ale już jej odrastają :)
A poza tym to dzisiaj przez cały dzień miała gorączkę :( teraz na szczęście jej spadła...Tysiak a jak Kubula?

Ja również życzę Wam zdrowych, radosnych oraz rodzinnych Świąt, a dla Waszych pociech dużo zdrówka, uśmiechu oraz jak najmniej guzów i upadków :)

11 lata 3 dni temu - 11 lata 3 dni temu #811861 przez tysiiiak
Alex Kuba też dziś gorączkuje dalej ale już miał mniejszą temperaturę niż wczoraj (temp. między 37.3-38.2) i był pogodny i radosny ;) Jedynie na wieczór marudził ale specjalnie go ze spaniem przetrzymaliśmy i tak oto zaraz po kąpieli i kaszce padł :) niestety już miał dwie pobudki z mega płaczem :ohmy:
Zauwałyłam białe kreseczki w miejscu dolnych dwójek więc coraz bardziej się skłaniam, że to zęby.

Pewnie jeszcze wejdę ale jak wszystkie to wszystkie ;)
Wesołych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia :) Niech te święta będą magiczne i wyjątkowe dla Was, Waszych rodzin i dzieciaczków :kiss: :kiss: :kiss: Miłości, radości i zdrówka :)

11 lata 3 dni temu #811863 przez paninka87
Tweety super!!! :)

Ja byłam pomóc troszkę mamie... Amelia lepiła pierogi, ale jeszcze dużo pracy ;) heh jakoś dadzą radę jutro też jadę... oczywiście teściowa ma dzień odpoczynku... hmmm jak codzień

jednak w pierwsze święto będziemy mieli gości... za wcześnie się cieszyłam :dry:

Olga u nas każdy wyjazd to mega nerwówka... ale i tak zazdroszczę :blink:

A Wam kochane i Waszym rodzinkom życzę spokoju, miłości, zadowolenia z pociech, ciepła rodzinnego i mega fajnych prezentów :)

11 lata 3 dni temu #811872 przez ewela86
Dziewczyny potrzebuje szybkiej rady: zapodzialam miarke do mleka a w nocy musze ja nakarmic. Wiecie ile ma gram? Albo czy ktoraz z was moglaby zmierzyc czy to np 1 plaska lyzka stolowa? Bede wdzieczna za pomoc.

11 lata 3 dni temu #811874 przez tysiiiak
Ewela zrobiłam przymiarkę i jedna miarka to jest duża płaska łyżka ;) jak sypie do butelki mleko to mi wychodzi proszku na ok 60 ml :)

11 lata 3 dni temu #811876 przez Alex_87
Tysiak to Ty przynajmniej wiesz jaki powód gorączki...Kurde Zuzka od kilku dni wprost zjada swoje ręce, moje palce, widać, że nerwowo gryzie zabawki, teraz ta gorączka, a na dziąsłach nic a nic nie widać...Mam nadzieje, że ta gorączka to nie z układu moczowego :/ a akurat jutro święta, nie ma co dzieciaki zawsze wyczują kiedy wyskoczyć z jakimś choróbskiem :dry:

11 lata 3 dni temu #811878 przez ewela86
tysiak wielkie dzieki! Uff z takiej porcji jej wlasnie zrobilam wieczotem ale mialam stresa ze za dyzo i bedzie ja bolal brzuszek. Kochana jestes :blink:

11 lata 3 dni temu #811879 przez tysiiiak
Alex ja tak wiem-niewiem bo mogą być to zęby a może być zupełnie coś innego :( Mam nadzieje że nic się nie rozwinie i nie zaraził się ode mnie jak byłam chora...
No fakt moment sobie dzieciaczki wybrały w dziesiątkę :dry:
A przed pierwszymi dwoma ząbkami na dziąsłach też nic nie było u Kubula widać :) totalne zaskoczenie ;P

11 lata 3 dni temu #811881 przez KarinaM
Ewela a jakie mleko masz? Uważacie że wszystkie mleka mają taką samą miarkę?

A u mnie Igorowi znowu nasiliła się alergia i kaszle. Jeszcze poszedł z Marcinem do siostry a tam mają kota i wrócił i kicha bo jest uczulony na sierść kota.

Igorek

Irina

11 lata 3 dni temu #811885 przez ewela86
karina mam bebilon i szczerze mowiac tak wlasnie myslalam:\ do glowy mi nie przyszlo ze moga byc inne!

11 lata 3 dni temu #811893 przez tysiiiak
Ewela mam nadzieję, że te miarki będą takie same :) ale skoro piszesz że tyle mniej więcej objętościowo było to chyba tak :)

Kubula się właśnie obudził zadowolony i wyspanyyy :cheer: Z mojej relaksacyjnej kąpieli chyba nici :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka