BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #819522 przez tysiiiak
Ja na dzień babci i dziadka chyba wywolam Kubusia zdjęcia i kupię jakieś ładne ramki i jest prezent :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #819535 przez Sevilla
Tysiak super pomysł!!!

Ja się zderzyłam już z rzeczywistością, powrót do pracy + ogarnięcie domu + zabawa z małym = -2kg na stanie w dwa tygodnie ... No i oczywiście by nie było aż tak łatwo, Maks ma wirusowe zapalenie gardła, co wiąże się z tym, że nocki są na wpół przespane ... oraz przeszliśmy na jedną drzemkę w ciągu dnia (od1,5 do 2,5h)

Odnośnie zabawek mamy hule kule - szału nie robi, natomiast wyjmowanie klocków z pudełka jak najbardziej ...

oraz nabył nową umiejetność, jak mu się coś nie podoba, bądź nie chce to już nie płacze, tylko kręci głową, wygina usta w podkówkę i powtarza "nenenene"

oraz aktualne zdjęcie
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #819603 przez Alex_87
Hej :)

U nas szykuje się ciężka noc, bo widać już ząbka, poza tym mała zaczęła raczkować i jest już wszędzie :)

Na dzień babci i dziadka dajemy zdjęcie Zuzki w ramce :)

11 lata 3 miesiąc temu #819611 przez pauluska
Iga też taka chętna do raczkowania ale mi się rozjeżdża na panelach :D zamówiłam rajstopki z abs może coś pomogą a jak nie to się przeproszę z dywanem chociaż od niego tyle kurzu :/ Iga hule kulę uwielbia zastanawiam się właśnie nad tym pchaczem z vtech. I kupiłam kubek "niekapek" z nuk choice rewelacja nic się nie wylewa i Iga bardzo chętnie pije z niego i w ogóle krzyczy cały czas mama, tata i baba nie wiem czy to świadome czy nie ale jak się dzisiaj obudziła krzyczała mama mama i ja tak sobie wbiłam że mnie wołała :lol: u nas na ząbki sprawdza się camilla cała noc przespana po niej ale dzisiaj zapomniałam dać ciekawe co to będzie bo jedynki górne idą już nam bite 3 tyg właśnie wtedy krwią podeszły później cisza a teraz dziąsła wyglądają jakby miały eksplodować pod palcem normalnie zęby czuje a się przebić nie mogą :/

11 lata 3 miesiąc temu #819613 przez KarinaM
Kupiliśmy spacerówkę. I wyszło na to że nie jest to typowa parasolka.
allegro.pl/wozek-spacerowy-britax-b-agil...eki-i3838271689.html

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #819627 przez Olga60
Karina super wózeczek, trochę przypomina moją spacerówke mutsy evo i stąd moje pytanie, czy jak dajesz pozycję leżącą dasze zostaje w miejscu czy idzie do tyłu, w moim evo niestety jest ta druga opcja i to jedyna wada :(

11 lata 3 miesiąc temu #819628 przez Alex_87
Pauluska nie wiem czy widziałaś ale Iga ma studniówkę urodzinową :D
U nas też idą i idą te zęby, już widzę ząbka i czuje pod palcem ale przebić się nie może :/ już były trzy pobudki, dałam Camilię i zobaczymy co będzie...

Na podłodze też idzie gorzej, ale jak nie umiała jeszcze raczkować to i na dywanie jej się nogi rozjeżdżały a teraz daje radę, więc Pauluska może to kwestia kilku dni i na panelach będzie też zasuwała.

wow Karina cena tego wózka trochę zabójcza, ale ładnie się prezentuje :)

11 lata 3 miesiąc temu #819632 przez KarinaM
Olga mój mąż bardzo chciał Mutsy Evo ale cena spacerówki 1300zł + torba 200zł to już 1500.
Co do pytania to jak rozkładałam do pozycji leżącej to daszek zostaje na miejscu.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #819635 przez Olga60
Karina to dobrze. A mnie siedzisko spacerowe kosztowało 700zł bo miałam już stelaż po gondoli :lol:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #819641 przez paninka87
Britax też był na mojej liście... :blink:

Dzisiejszy spacerek :side:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #819647 przez sylkaax
Witam dziewczyny Adrian zasnąl wrocilismy z M. od tesciow bo tata M. miał imieniny i co ? Zostalam sama M. sobie poszedł nie wiem gdzie... jestem tak zła ze szkoda gadac wrrrr! Co do spacerowki mamy mutsy evo tak jak Olga ;-) ok w sumie ale buda mnie denerwuje :-P

11 lata 3 miesiąc temu #819653 przez Olka!
Karina rewelacja ten wózek, daj znać jak się sprawdza to może też sobie fundniemy :-) Choć teraz nie wiem za co haha dostaliśmy pierwszy rachunek za gaz z domu w którym jeszcze nie mieszkamy 1000 zł aaaaaaaaaaaa z torbami pójdziemy!!!

Czy tylko u nas jeszcze nie ma zębów ?

11 lata 3 miesiąc temu #819655 przez Olga60
U nas chyba zapowiada się powtórka z poprzedniej nocy. Natasza zasnęła przed 20.00 i już miała dwie piszczące pobudki :(

11 lata 3 miesiąc temu #819656 przez moniaaak
Karina fajny wózek:).
Tylko kurczę trochę drogi:(.

Paninka a Wasz to jaki?

Pauluska u nas Kacper też nie bardzo radził sobie na panelach, miałam kupować te rajstopy, ale wczoraj mąż mu pokazał, że to nie takie straszne( raczkował razem z nim- P. przodem a Kacper za nim. I mały się przełamał. Czasami idzie za mną do kuchni z szantażem na ustach( czytaj: marudzenie), ale idzie mu coraz sprawniej. Myślę, że też u Igi kwestia kilku dni i ruszy z kopyta:)

11 lata 3 miesiąc temu #819663 przez Olga60
Olka a za jaki to okres? ?? Czy dom jest już ocieplony itp, poza tym pierwsze miesiące są takie gdyż dom jest "dogrzewany" (mąż siedzi w gazie ;) ), więc jak już się wprowadzicie powinno się zmienić.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka