BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #819948 przez vika

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #819966 przez Olka!
o jaaaaaaaa Vika szacun dla Ciebie :-)

11 lata 3 miesiąc temu #819971 przez sisina
Witam
ale wieje u mnie masakra...
fabis dopiero usnal jak nigdy zawsze o tej porze juz spal
maz w trase pojechal a ja popijam szampana który zostal z sylwka hihi
Vika to dzialasz widze

11 lata 3 miesiąc temu #819974 przez paninka87

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #819995 przez Daarikaa
heja

karina super ten wozek sobie sprawiliscie, a my nadak nie mamy swojego :)

Vika super wiadomosc :) kolejna Toska, to wasz dom bedzie fruwal hehe ;P i prawidlowo, dzieci to SKARB! sama chcialabym miec trojeczke ale tak co dwa lata najlepiej :) my zaczynamy starania jak juz wejdziemy na swoj domek :) a potem sie zobaczy co dalej ...

11 lata 3 miesiąc temu #820006 przez vika

11 lata 3 miesiąc temu #820013 przez paulainka
Hej. Jestem grudnioweczka 2013. Mam pytanko czy ktora z was miala taka sytuacje: czy ktores z waszych Maluszkow spalo na was? TN na waszym brzuchu-klatce?

11 lata 3 miesiąc temu #820016 przez vika

11 lata 3 miesiąc temu #820019 przez Alex_87

A ja jestem taka wkurzona, bo znowu nam wychodzi wilgoć w domu, tym razem w drugim pokoju, a nigdy tam nie wychodziła :angry: teraz mam tam zrobioną kuchnię, może dlatego, ale wentylacja jest dobra. Tylko to stare budownictwo, więc pewnie to przez słabą izolację podłogi :/ gdybym wiedziała, że zostanę w tym domu do końca to bym zainwestowała a tak szkoda mi kasy...

11 lata 3 miesiąc temu #820029 przez vika

a może spróbuj zastosować jakieś środki przeciw wilgoci??? ja pamiętam zmywałam wodą szklaną i pomogło po jakimś czasie zwalczyłam,a miałam wilgoć w nowym domku tylko nie był ocieplony.

11 lata 3 miesiąc temu #820043 przez Alex_87
Vika my mamy najróżniejsze środki na to cholerstwo i jak tylko pokazuje się trochę to od razu zmywamy...fundamenty też docieplaliśmy w naszej sypialni, nie wiem może to kwestia okien teraz mam plastikowe i są szczelniejsze niż drewniane, ale kurcze wietrze bardzo często, a w kuchni są rozszczelnione cały czas.

11 lata 3 miesiąc temu #820089 przez joasia10015
Paulainka moj synus kiedy mial gorsze noce , kiedy miewal kolki to lubil spac na mnie..przynosilo mu to ulge bo masoeal brzuszek...mielusmy tak nie raz :-)
Vika zazdroszcze sytuacji-w sensie takich upojnych nocy :-P i staran o dzidzie ;-)

11 lata 3 miesiąc temu #820090 przez joasia10015
Vika co to za woda szklana? Gdzie to dostane?tez mi cos w lazience wychodzi,robie chemia ale wraca po miesiacu :-\

11 lata 3 miesiąc temu #820093 przez vika
JOASIU w malarski bądź w rolniku powinnas dostać jak dobrze pamiętam kupowalam też w nomi jest w takiej szklanej butelce jak rozcienczalnik
to jest stary sposób ,myjesz zagrzybiale miejsca a jak się pojawi to od nowa i tak do momentu aż zniknie,ją męczyła się dwie zimy ale u Nas poskutkowało,tylko nie pamietam czy roztwór rozcienczalam.
kurcze nie mogę spać myślę i myślę:) za dwie godz mezus z pracy wróci i wslizgnie się do mnie pod kolderke:*nie mogę się doczekać,nie znoszę być sama w łóżku

11 lata 3 miesiąc temu #820094 przez KarinaM
No i dzisiaj pobudka o 2:30 na jedzenie. Więc ja wstanę sobie o 4:50 do pracy.

Paulainka u mnie także młoda spała na mnie jak budziła się w nocy i nie mogła zasnąć. Jak usnęła to odkładałam Ją do łóżeczka. Ale często zasypialam tak z Nią i spalysmy do rana.

Lecę spać.

Miłego początka tygodnia.

Najlepszego dla dzisiejszych solenizantow.

Igorek

Irina

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka