- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
lalka dawaj fote predziutko.....
CO do nocy to miałam okropna-musialam przespac wiekszosc nocy na plecach bo jak sie obudzial w tej pozycji to myslalam ze umre-tak mnie plecy na wysokosci nerek bolało...Nie moglam sie obrócic -Masakra jakas
Co do sexiku to dawkujemy sobie z mężem w sumie co dziennie,raz rano ,raz go budze w nocy Ale on baaardzo lubi te pobudki nocne
Tylko przyznam sie że robi sie coraz bardziej niewygodnie-brzuszek zaczyna ograniczac ruchy Ale dajemy rade
Oooo wlasnie sie dowiedzialam ze moja kolezanka (z któą leżałam po pierwszym porodzie w szpitalu )urodzila dzis synka-MAURYCY...jak wam sie podoba imie???Jak to zdrabniac
ps.Anabelle dziekuje za komplement-no jeszcze 3 msc.i stuknie mi 31 lat ,ale faktycznie mało kto daje mi ,,moje lata ,,Zazwyczaj nie dostaje wiecej jak 27 lat ;-P
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Monia biegem do lekarza, a nie się zastanawiasz. Ja miałam plamienia i dostałam luteinę, ustały, ale że to zagrożona ciąża była to biorę nadal.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Teraz nie miałam plamien, miałam jednak straszne bóle popbrzusza - aż płakałam po nocach.
Wiadomo - lekarz da któryś z powyższych leków, ale lepiej brać
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
tak jakoś dziwnie się czuję ..bo od jakiś 3 dni częstotliwość i siła z jaką kopie i rusza się dzidzia...robi wrażenie!!!
do tej pory uaktywniał się Maluch tak po północy...a teraz raz na godzinę robi sobie aerobik i co się przekręca w trakcie spania to brzuch mi podskakuje!!!siła i "rejon"w którym kopie dzidzia wskazuje na bliźniaki...hi..hi..!!!a ruchy czuję dosłownie na całym brzuchu...od lewej do prawej!!!!!napiszcie,że to normalne...plis!!!!!
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam tak samo. Na początku grudnia mały kopał tylko w dole brzucha, na dwóch usg wyszło mi, że siedzi poprzecznie. Martwiłam się, że się nie rusza. A od 2 tygodni mały wali gdzie może, od prawej do lewej, na dole, w okolicach pępka, dzisiaj rano kopnął mnie bardzo blisko żeber hmmm
Czasami kopie delikatnie, czasami tak walnie, że aż się wystraszę, bo cały brzuch jakby mi kilka centymetrów w górę podskoczył. Czasem się przekręca i wypina - unosi mi się brzuch lekko i troszkę twardnieje. Za chwile kopie w to miejsce i znowu się przekręca
Tak jak ktoś pisał - maluszki uderzają całą powierzchnią ciała, rączkami, nóżkami. Jeśli dziecko ma teraz całe - ok 30 cm, a od głowy do pupki 20-25 cm to powierzchnia kopania jest olbrzymia
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anabelle to uspokoiłaś mnie trochę...wczoraj to już przechodziła dzidzia samą siebie....normalnie sylwester się udzielił małej...a ja ani łyka alkoholu nie dałam!!!
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam z przodu i powinnam czuć ruchy później.
Może dlatego twój maluch wali mocno w 23 tc, a mój zaczął rozwalać wnętrzności dopiero pod koniec 23
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a może dlatego,że uwielbiam boks i naoglądałam się walk na początku ciąży....zresztą do teraz oglądam boks namiętnie...hi..hi..
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Anabelle, dobrze, że opisałaś jak dzidzia się wypina, to przynajmniej mam świadomość, że ze mną jest wszystko ok. Już wcześniej zauważyłam, że od czasu do czasu jak leże, to napina mi się brzuszek po jednej lub drugiej stronie i w tym miejscu jest twardy, a w drugim miękki Teraz to już napewno wiem, że to dzidzia
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa