- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Pooglądam panele, które widzieliśmy dzisiaj w sklepie, oglądnę sobie troszkę odcinków bing bang theory żeby się troszkę pośmiać i pewnie za godzinkę, dwie trzeba będzie się kąpać
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
wiecie co???chyba z wody mineralnej zrobię sobie kroplówkę!!!!!!ile można pić????????
- Kasia87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Czytam Was już od paru dni, ale dopiero teraz odważyłam się napisać Chociaż wasze wpisy juz parę razy mnie uspokajały, jak coś tam pobolewało czy strzykało w kościach;)
Termin na 22 maja:) Dzisiaj Nasz Synek pokazał nam swoje klejnoty;)
Witam serdecznie:)
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rozgośc sie i pisz o wszystkim co cie trapi,śmieszy ,denerwuje itp.-pisz o wszystkim ;-P Oczywiscie mile widziane zdjęcie -czekamy ))
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
No właśnie mile widziane zdjęcia. Lubimy wiedzieć z kim piszemy
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Witaj Kasiu napisz cos wiecej o sobie
u mnie sylwester do dupy ... ;/ nie chce mi sie wchodzic w szczegoly wole o nim zapomniec ;/ jedynie fajerwerki mi sie podobaly
no i jeszcze po sylwestrze obudzilam sie z goraczka dopiero teraz usiadlam do lapka bo tak to w wyrku grzalam tylek. Na szczescie juz lepiej
Ja wizyte z USG mam dopiero za 2 tygodnie
- rybka19834
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
witaj Kasiu....mieszkamy nie ta daleko od siebie!!!a mój M pochodzi z Gorzowa...a dokładniej spod Gorzowa!!!
chce któraś hormony?????mam nadwyżkę i to sporą...proszę zabierzcie troszkę chociaż.....
jeżeli przeczytacie o morderstwie w Wielkopolsce to ja...zamordowałam męża!!!!!
żadnego zrozumienia..nic
u nas pogoda do d...y!!!depresyjna
- Kasia87
- Wylogowany
- gaworzenie
Wrzuciłam zdjęcie;) poproszę męza o zrobienie zdjęcia brzucha to tez wrzuce;) (ale z niego taki fotograf ze nie wiem kiedy się doproszę)
Synuś to nasze pierwsze malenstwo:) Bedzie Jasiek- marzenie mojego meza:), bo ja mogłabym też i kiteczki czesac;) tfu tfu Jasiek nie rozrabia więc i ciaża jest calkiem przyjemna:)
aaa i czuje kopniaczki od ok 2 tygodni:) Teraz siedzimy i sluchamy jakis muzyczki dla dzieciaczkow (takie smety ze zaraz zasne ) no ale synkowi chyba się podoba;)
o jak fajnie:) ktoś z bliska:) Ja pochodzę ze Szczecina, ale juz od prawie 2 lat mieszkam w Gorzowie i nawet mi się tu podoba, wszędzie trochę bliżej;)
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gratuluję synka....ja jeszcze nie znam płci.....nie chce mi powiedzieć konował!!!!
- Kasia87
- Wylogowany
- gaworzenie
Ale jak nie jest pewny to lepiej niech nie mowi, moj duzo młodszy brat (więc dobrze to pamietam) miał być dziewczynką... w czasie porodu mama dowiedziala sie ze chlopak (4 z rodzenstwa, pierwszy chlopak, więc tata wymodlił) Maciuś chodzil poł roku w rozowych spiochach i kombinezonie, sukienki mu odpuściłyśmy
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Urszula
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Elizia 16.06.2011, Amelka 07.05.2013
Przepraszam za moją nieobecność ale byłam bardzo zajęta a potem nie miałam nie miałam komputera. W dodatku rodzina z drugiej półkuli zawitała do nas na swieta więc miałam zwariowany czas...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU KOCHANE!!!!!
MoNiaa i co ja widzę GRATULUJĘ!!!! i dbaj o siebie Kochana. Skoro pojawiły sie plamienia pójdz natychmiast do lekarza!!! Trzymam kciuki z całego serca. DBAJ O SIEBIE!!!
My przed świętami byliśmy na USG i spodziewamy się kolejnej dziewczynki jesteśmy przeszczęśliwi będzie Amelia, Elżbieta
Dowiedziałam się też, że mój termin to 30 kwietnia czyli już chyba nie jestem majówką. Chociaż z moich obliczeń powinien być ten maj właśnie. Cóż natura jest niepojęta czas pokaże
Miłego dnia!!!!
Ps. witam nowe mamusie
http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Kasia fajnie, że napisałaś o sobie i miło Cię poznać. Nie martw się mój narzeczony też specjalnie dobrym fotografem nie jest
A ja starałam się i starałam się nie dać przeziębieniu, ale ono zmogło mnie i od dziś do końca następnego tygodnia jestem na L4 ... do dupy ... o ile pierwsze 3 dni fajnie, bo wygrzeje się w łóżku, wybiorę leki .... to kolejne dni będą dla mnie masakrą Zanudzę się!!!! Plus jest tego taki, że będąc dziś w przychodni lekarz zmierzył mi ciśnienie (110/60) i mnie zważył 64,5kg, czyli w ciągu 3tyg nic nie przytyłam, czy to dobrze??
Maks chyba wyczuwa, że mamusia chora, bo rzadko daje o sobie znać, aż trochę się tym martwię...