BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 1 tydzień temu #512730 przez sisina
Monia GRAAAAAAATULACJE;)))) JA TEZ WAM ZYCZE SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU CIĘŻARÓWECZKI :laugh: :kiss: OBY BYŁ LEPSZY OD POPRZEDNIEGO I ŻEBY NASZE KRUSZYNKI URODZIŁY SIE CUUUUDNE I ZDROWE :kiss: :lol: HAPPY NEW YEAR :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #512761 przez aleksiaa88
Jak miło posiedzieć przed monitorem samemu w taki wieczór jak dziś. Mogła bym już iść spać fajerwerki już leciały po 19 więc chyba u mnie nowy rok się zaczął :lol: .
Nie jestem pewna ale chyba dzidzia się rusza :huh:

12 lata 1 tydzień temu #512855 przez Sylwia26081982
Monia Suuuuper!!!!

A ja dzis wyrabana na maxa, domownicy siedzieli do 9 rano, ja o 3 ich opusciłam. zasypiam na siedząco i czekam aż moje dziecko pójdzie znowu spac.

Dzidzia tak kopała, ze jak przyłożyłam ręke do brzucha to aż "odskakiwała" . wspaniałe uczucie :)

Wszystkiego najlepszego przyszłe mamuski w nowym 2013 Roku!!!
Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu #512861 przez lalka
Monia gratulacje!!!właśnie wróciłam do domu z synem!!!!kładliśmy się spać po 3ej!!!!!!śmiałyśmy się z kumpelą,że trzeźwiejszych osób niż my to w całym powiecie nie było......hi..hi..na równo z dziećmi piłyśmy picolo!!!!

12 lata 1 tydzień temu #512981 przez sisina
SYLWESTROWO :lol:
Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu #512990 przez aleksiaa88
Witajcie w Nowym Roku. Sisina ładnie Cię zaokrągla. Też bym wstawiła fotę tylko muszę aparat odpalić a leń wstąpił we mnie pierwszego dnia roku ;)

12 lata 1 tydzień temu #512999 przez Gosia 2712
Witajcie dziewczyny. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!
Śliczne brzuszki juz macie.

Monia GRATULUJE!!!!!!!!!! ciesze sie ze Wam sie udalo:*

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

12 lata 1 tydzień temu #513036 przez lalka
Sisina jaki brzusio śliczny!!!a z Ciebie laska!!!!
ja miałam bardziej obszerną kreację ..hi..hi..!!!

Gosiu dla Ciebie też wszystkiego najlepszego!!!!dla Ciebie na pewno będzie wyjątkowy!!!!

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #513089 przez Sylwia26081982
Sisina super wygladasz:) Moze ja jakąś wstawie, zobacze czy cos sie nadaje:)

Tylko takie bo nie mam specjalnie pozującego więc musiałam się wyciąć :)
Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu #513105 przez sisina
Sylwia ty też super wyglądasz;))) fajny brzusio;)

12 lata 1 tydzień temu #513116 przez Sevilla
Super brzuszki dziewczęta :)

Co do sylwestra ostatecznie spędziliśmy w domu, ale ze znajomymi i to był błąd. Goście, jak to goście przychodzą na ustaloną godzinę, ale wychodzą kiedy chcą. Tak więc nasi wyszli o 5 nad ranem, a o 12 musiałam otworzyć sklep (minusy ajencji). Tak więc jestem padnięta, zmęczona, więc jeśli to prawda, że jak spędzisz pierwszy dzień Nowego Roku, taki będzie cały rok to mam przeje..bane :(

12 lata 1 tydzień temu #513127 przez joasia10015
Hej moje dziewczyneczki w tym nowym roku ;-P Myśle że to bedzie dla nas szczesliwy rok...a dla mnie osobiscie podwójnie szczesliwy bo jakos 13 przynosi mi naprawde samo szczescie ;-P
No wiec juz po zabawie sylwestrowej ;-P Wybawiłam sie troszke,tak skakałam że w pewnym momencie sie zastanowiłam czy to aby na zdrowie mojej dzidzi :unsure: I już po północy do 3;00 odpoczywałam ;) I kurde naprawde fajnie mi z tym że nie musze leczyc kaca :laugh: A wiecie,wyszłam z rodzinką przed północa pooglądac fajerwerki i tak było głośno że znowu zwątpiłam czy dzidzi to nie zaszkodzi :unsure: Już sobie wyobraziłam jak malenstwo zakrywa uszka :ohmy: Świruję co???? Ale w sumie jak byłam z synkiem w ciąży to byłam na specjalnym pokazie fajerwerków który był nieziemski i strasznie głosny i wiecie co??? MOze to głupie ale chyba dzieki temu moj syn nie boi sie tych odgłosów ,tej ilosci świateł ...Wczoraj czekał z ogromnym podnieceniem do północy :kiss: Moja siostra była w szoku że on sie nie boi,bo jej młodszy (9 letni)syn do dzis sie boi :blink: Tak na marginesie-sama sie troche boje tego chałasu :huh:

No to jak obiecałam -fotka z zabawy sylwestrowej :woohoo: :side: :S :blink: :silly: :lol:
Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu #513130 przez joasia10015
No i jeszcze fotka z moim kochanym przebierancem :P Marynarz i bob budowniczy :silly:
Ps.teraz sie zastanowiłam czy kobiecie w ciąży i to nie najmłodszej wypada tak szalec :unsure: ;)
Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu #513150 przez MoNiaaa
joasia wow jaka laska i jaki piekny stroj!!!!co nie wypada wszystko wypada wazne ze dobrze sie bawilas:)

Moja Julka tez wytrwala do polnocy i taks ie cieszyla na fajerwerki ale z okna patrzyla bo huku sie bala troche zreszta ja sama sie boje wiec mi to na reke :)

sisinia i wylwia tez super laddne brzuszki juz macie!!!:)

wszystie na maj macie termin a kazdy brzuszek inny :)

http

]

12 lata 1 tydzień temu #513173 przez Sevilla
Joasia wszystko wypada, co prawda o mojej mamie nie będę pisać, bo młoda jest, ale o dziadkach już mogę a mają 75 lat, należą do jakiegoś stowarzyszenia Lion Club i rok temu byli na balu karnawałowym, gdzie bez stroju nie wpuszczano. Tak więc moja babcia przebrana za cygankę, dziadek za księdza i się bawili jak ta lala :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka