BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 1 tydzień temu #510175 przez Sevilla
Monia składam gratulacje :) Widocznie owulacja się przesunęła!!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #510176 przez MoNiaaa
sevilla dzieki :):)

troche sie boje ze za wczesnie sie ciesze ale to jest moj 4 test i na wczesniejszych nie bylo widac drugiej kreski albo tylko pod swiatlo...

http

]

12 lata 1 tydzień temu #510277 przez lalka
Monia gratulacje!!!!ja test zrobiłam w 12 dni po zapłodnieniu...i wyszedł negatywny....lekka załamka...i dałam sobie spokój!!zrobiłam test dopiero 5 dni po spodziewanej @...i dopiero wtedy wyszedł pozytywny!!!!i proszę odrzuć wszystkie złe myśli...jesteś młoda..zdrowa..wszystko będzie ok!!!

w mojej metropolii nigdzie nie znalazłam piwa Bavaria!!!ale znalazłam sklep internetowy i tam są trzy rodzaje tego piwa!!!

dla mnie na wyprawkę jest jeszcze za wcześnie!!!!

12 lata 1 tydzień temu #510282 przez Sevilla
lalka napisał:

dla mnie na wyprawkę jest jeszcze za wcześnie!!!!

Ja zaczynam pod koniec stycznia gromadzić. Niestety u nas wszystko trzeba od podstaw kupić. Bo w rodzinie dwie dziewczynki i jeszcze śpią w łóżeczkach i wózki też używane są na codzień. Może troszkę ubranek neutralnych dostaniemy, ale to może ... tak więc patrząc na koszty, w dwa miesiące nie będę w stanie tego wszystkiego kupić, bo to kasy pochłania ...

12 lata 1 tydzień temu #510289 przez MoNiaaa
ja tez jestem zdania zeby po malu wszystko wczesniej kupowac niby teraz wszystko jest ale na raz taka kase wydac...chyba czeba by bylo oglosic bankroctwo:P

ja mam duzo rzeczy po Julce..hmm ciekaqe czy trafi sie nam druga dziewczynka:))
i mama z niemi8ec teraz jak przyjechala przywiozla mi troche rzeczy dla maluszka bo kupila zanim stracilam ciaze ale na szcescie sie przydadza :):):)

http

]

12 lata 1 tydzień temu #510300 przez Sevilla
Moja mama stwierdziła, że jako babcia kupi wózek dla maluszka. W sumie nawet trafiła jej się niezła okazja, bo jej kumpela chce sprzedać 5-elementowego x-landera za 1000zł :)
Ja rozglądałam się za łóżeczkiem dla malucha i stwierdziłam, że kupimy łóżeczko 2w1, by móc potem zrobić z niego mały tapczanik. Nie jest źle, bo to które mi się podoba kosztuje 350zł, szkoda, tylko, że prawie drugie tyle to materac do łóżeczka :)
A właśnie, czy ktoś może się wypowiedzieć na temat materacyków do łóżeczka??

12 lata 1 tydzień temu #510305 przez lalka
Sevilla ja wiem,że to może trochę niedorzeczne,ale ja ze strachu dopiero zacznę w kwietniu szykować wyprawkę!!!a jeśli nie daj Bóg nie zdążę....to siostra wie co robić!!!

12 lata 1 tydzień temu #510311 przez lalka
my 10 lat temu mieliśmy z trawy kokosowej materac..ok był zadowolona byłam!!!a jakie są teraz to niestety nie wiem!!!!
ja łóżeczko już mam(z materacem)...wózek też..wyprawkę do łóżeczka też...kaftaniki...body...tzn dostanę,ale do domu przyniosę dopiero w kwietniu!!!

12 lata 1 tydzień temu #510326 przez Sevilla
Lalka, to nie jest niedorzeczne. Prawda jest taka, że ja również się boje, że coś może być nie tak, a rzeczy jedynie będą mi o tym później przypominać i jak zwykle czekam do kolejnej wizyty, by się utwierdzić w przekonaniu, że wszystko jest ok. Ten strach to naturalne zjawisko. Z drugiej strony sama widzisz, ile masz już rzeczy, choć nie są w domu, a ja jedyne co mam to krem na rozstępy hahaha :)

12 lata 1 tydzień temu #510336 przez demoniqe
a oto i synek :) 19t3d :)
Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu #510365 przez joasia10015
Ojejjjj demonique jaki sliczny chłopczyk...kurcze ale swietne to zdjecie ;-P
MoNiaa nie uwierzysz ale sie rozplakałam jak przeczytalam o twoich dwoch krechach!!!! Kochana,ja tez na poczatku widzialam pod swiatlo druga kreske wiec wierze ze to jest DZIDZIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jupi,jupiiii,jejjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!! ALe sie ciesze razem z TOBA!!!!!!!I juz mam dobry humor;-P

12 lata 1 tydzień temu #510377 przez demoniqe
Monia super!!

12 lata 1 tydzień temu #510390 przez JoannaL

12 lata 1 tydzień temu #510416 przez MoNiaaa
joasia ale kochana jestes :):) to nawet ja sie nie poplakalam:P
ale naprawde fakjnie wiedziec ze tyle osob nam kibicuje:) teraz musi sie udac:):)

ja mialam lozeczko z materacem od razu wiec nie zaglebialam sie w temat ale wiem ze cos z kokosem wlasnie sa dobre

demoniq super synus i chyba sobie spiocha :)

http

]

12 lata 1 tydzień temu #510445 przez Sevilla
Dominige super fotka, a synuś prześliczny :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka