BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 3 miesiąc temu #518045 przez joasia10015
Ha,ha ja też myśle o POlnej ;-P Bo stamtąd jest moj gin.Jesli sie okaże że jeszcze mamy tego samego lekarza to już wogóle ogromny zbieg okolicznosci ..Mój lekarz nazywa sie Michalak.Kurcze słyszałam tyle opini o POlnej -z reszta jak o kazdym szpitalu -że wątpiłam...ale najbardziej przemawia do mnie fakt że tam jest mój gin.iii że ponoc jest tam najlepszy sprzet dla niemowlaków-co w przypadku jakich kolwiek ,,powikłan,chorób,,jest baaardzo istotne....Ha,ha ty rodzisz wczesniej więc jak cos to zdam sie jeszcze na twoją opinię...;-P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #518052 przez lalka
joasia a Ty w którą stronę od P-nia mieszkasz???pewnie pytałam już ale moja pamięć jest absolutna!!!!!
też mamy nie daleko do siebie!!!!trzeba wypośrodkować i się spotkać!!!
u nas laski jak rodzą w Poznaniu to TYLKO na Polnej...więc u nas opinia ok

12 lata 3 miesiąc temu #518053 przez Kiniaczek
Właśnie pije herbatkę z sokiem imbirowym z goździkiem ( firmy Łowicz) mniammmmmmmmmmmm polecam:)

Pochodziłam trochę z bratem po galerii........... aale to co sie dzieje to jakiś szał... ludzie rzucają sie na wieszaki... tłumy ,gorąco ,duszno.... Tyłek mnie boli i ledwie dyszę... forma ciązowa jak nic:)

12 lata 3 miesiąc temu #518062 przez lalka
Dave jestem chyba za bardzo przyzwyczajona do %!!!!piwo ok..bo nie jest słodkie..nawet dobre!!!
ale chyba za bardzo oczekiwałam smak %!!!nie żebym miała parcie..ale to jest moje pierwsze w życiu bezalkoholowe piwo!!!
ale będę pić..muszę jeszcze dokupić taką bavarię bez smaku

12 lata 3 miesiąc temu #518063 przez Kiniaczek
joasia10015 napisał:

Ha,ha ja też myśle o POlnej ;-P Bo stamtąd jest moj gin.Jesli sie okaże że jeszcze mamy tego samego lekarza to już wogóle ogromny zbieg okolicznosci ..Mój lekarz nazywa sie Michalak.Kurcze słyszałam tyle opini o POlnej -z reszta jak o kazdym szpitalu -że wątpiłam...ale najbardziej przemawia do mnie fakt że tam jest mój gin.iii że ponoc jest tam najlepszy sprzet dla niemowlaków-co w przypadku jakich kolwiek ,,powikłan,chorób,,jest baaardzo istotne....Ha,ha ty rodzisz wczesniej więc jak cos to zdam sie jeszcze na twoją opinię...;-P

:) Mój zwie się Madejczyk:) A co do Polnej to przekonuje mnie wlasnie ten sprzęt który mają i fakt że jest szpitalem klinicznym itp!!!! Będe przeć wcześniej niż ty i jak wypcham to Ci wszyściutko opisze z najmniejszymi szczegółami także nic się nie martw:)

12 lata 3 miesiąc temu #518068 przez Kiniaczek
lalka napisał:

aaaa kupiłam Bavarię tą b.alkoholową.....u nas w Inter dostałam......zaraz spróbuję!!!

Mnie tam Bavaria bardzooo smakuje:) zwłaszcza jabłuszkowa:)

12 lata 3 miesiąc temu #518069 przez tysiiiak
Ja Bavarie pilam na sylwestra i mi smakowalo piwko :) ale original bo smakowe nigdy mi nie podchodzily :) smakuje jak normalne procentowe piwko :)

czy to jakis zlot regionalny ?:P Nie ma tu zadnej ciezarowki ktora sie wypowie na temat szpitali w Gdańsku ? :P
A tak na serio to ja mam na 90% wybrany szpital :) zreszta chodze do przychodni przyszpitalnej tam do ginki mojej :) no i opinie i bliskosc do domku zawazyly :)

jak kiedys znajde miarke to tez wam napisze ile ma moj brzuszek kilometrow ;p :)

12 lata 3 miesiąc temu #518083 przez lalka
kuźwa mnie z wymiarami brzucha to chyba nawet styczniówki nie przebiją!!!!
niech któraś napisz,że ma chociaż 105 cm...plissssss

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #518092 przez Agusia83
hejka, pozwolicie, ze sie troszke wtrace...
lalka, nie przejmuj sie, ja w pierwszej ciazy w 9 miesiacu 3 dni przed porodem mialam 125cm w brzuszku...a w dniu porodu 122...tak opadl :silly: a wowczas przytylam 12kg
w obecnej ciazy z powodu chorobska i wymiotow jak narazie nie mam dodatkowych kg a w brzuszku mam juz....(mierzone w tej chwili) 109cm(zjadlam spora pizze :silly: )..a jestem w 17tc

12 lata 3 miesiąc temu #518102 przez Dave
lalka - tylko nie wiem gdzie ja dostanę takie piwko. Tylko bezsmakowe wchodzi w grę bo takich typu z sokiem to nie lubię.

No a brzuszki rosną, bo dzidzie też :woohoo: :woohoo:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 3 miesiąc temu #518105 przez lalka
Agusia ja brzuchol miałam od samego początku...na początku..bo wzdęcia cholerne..aż do 4 miesiąca

byłam wczoraj u siebie w pracy..wchodzę..a Laski....Jezusie jak ty się zmieniłaś...i te miny bezcenne!!!!i kuzyn dzisiaj też

12 lata 3 miesiąc temu #518109 przez Kiniaczek
lalka napisał:

Agusia ja brzuchol miałam od samego początku...na początku..bo wzdęcia cholerne..aż do 4 miesiąca

byłam wczoraj u siebie w pracy..wchodzę..a Laski....Jezusie jak ty się zmieniłaś...i te miny bezcenne!!!!i kuzyn dzisiaj też

Lalka to znaczy że będzie dziewczynka:)Zabiera mamusi urodę :)

12 lata 3 miesiąc temu #518111 przez lalka
Dave a macie intermarche(nie wiem jak się pisze)!!!!u nas to tylko w tym dostałam!!!a tak to znalazłam sklep internetowy...jakby co to przez neta bym zamówiła....!!!

12 lata 3 miesiąc temu #518113 przez lalka
ha na to liczę kiniaczek!!!bo jak syn to chyba mister świata!!!!

12 lata 3 miesiąc temu #518115 przez Dave
Hmmm.... u mnie na wiosce nie ma. Ale poszukam w okolicy.

Normalnie jak baby z marginesu - z brzuchami a na zabój piwa szukają :silly: :silly:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka