BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 3 dni temu #518302 przez Kiniaczek
Hej Dziewczynki:)
U mnie kg lecą w lekko zastraszającym tempie...ale generalnie się tym nie przejmuje... ;-)Zastanawiam sie gdzie to idzie bo póki co w większość ciuchów jeszcze się mieszczę... ale jak widać jedno z drugim w parze nie idzie:) Po porodzie trzeba będzie się trochę przypilnować :D
Co do rozstępów to nie mam... ale smaruje sie codziennie kremem i oliwką. Liczę że to wystarczy:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 dni temu #518326 przez ewela86
joasia10015 jaki ten świat mały... bardzo blisko i do lipian i do stargardu:) Bliżej mi do Szczecina niż Gorzowa bo tam studiowałam ale w gorzowie zdawałam prawko:)

12 lata 3 dni temu #518337 przez ewela86
lania wiem gdzie Pełczyce! Do Barlinka jeżdżę czasami nad jeziorko:)

12 lata 3 dni temu #518361 przez lalka
dzień dobry Dziewczynki!!!!noc w miarę ok.....nawet się wyspałam!!!!!
właśnie piję kawkę...ale nic słodkiego..dopiero później..bo obiecałam synowi desrey!!!!
jeszcze 3 dni..do wizyty!!!!znowu pytaniami go zarzucę!!!

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #518373 przez Kiniaczek
a już po śniadanku:) mąz zrobił pyszne jaja na miękko :D wszędzie trąbią że nie można ale zjadłam:) Kawkę też wypiję bo coś słabo z wypróżnianiem ostatnio, może w końcu mnie ruszy :)
Na słodkie dziś mam straszliwą ochotę:)

Wizytę mam we wtorek... jutro muszę zrobić badania tylko zapomniałam kopic pojemnika na mocz i będę dziś musiała szukać apteki dyżurującej....

Fujjjjjjjjjjjj ale pogoda... leje, paprze tym deszczem...:(

12 lata 3 dni temu #518406 przez lania
Witam dziewuszki. :blink: :blink: :blink: Moja noc jakby trochę lepsza, przynajmniej nie płakałam z bólu, nie spałam co prawda między 4 a 5 ale to pikuś :blink: :blink: Teraz trochę bolą mnie nogi i łokcie, no i głowa tak na dole nad karkiem - ciśnienie???

:angry: :angry: :angry: żeby ten antybiotyk zadziałał :( bo mąż już powiedział, że wiezie mnie do szpitala jak mi nie przejdzie do jutra-bo nie wie co robić...ale co oni mi tam pomogą...Housa tam nie będzie, który będzie drążył aż znajdzie :blush:

12 lata 3 dni temu #518448 przez JoannaL

12 lata 2 dni temu #518468 przez Sevilla
Witam dziewuszki, bo dość męczącej nocy :( Mnie jeszcze trzyma, mojego zaczęło brać. Więc rano zaczynaliśmy od przebierania pościeli, bo przemoczeni byliśmy okropnie :)

U nas pogoda nawet bajeczna, pada śnieg, ale co z tego jak na dworze +1st.C - PORAŻKA!!!

12 lata 2 dni temu #518509 przez demoniqe
Przerażę was swoim brzusiem :) na razie 95 w pasie i 70kg :)
Załączniki:

12 lata 2 dni temu #518512 przez demoniqe
i jeszcze w całej okazałości
Załączniki:

12 lata 2 dni temu #518526 przez Kamila
Hej dziewczyny. Dotychczas unikałam mierzenia się w pasie, bo zawsze miałam skłonności do nadwagi i jakoś kontrola centymetrów kojarzyła mi się z załamaniem nerwowym ;)

Czytając Wasze posty zmieniłam zdanie i postanowiłam regulanie mierzyć brzusio na wysokości pępka. Mój aktualny wynik to 104 cm. Zobaczymy jak będzie dalej. Smaruję się dwa razy dziennie kremem (czasami raz, a czasami wcale - zależy jak mi się zapomni albo przypomni ;) ale jak tak dalej pójdzie to rozstępy mam murowane. Nie wiem jakim cudem skóra miałaby mi się jeszcze bardziej rozciągnąć. Z drugiej strony miss świata już nie zostanę a mężowi pewnie nie zrobi to jakiejś kolosalnej różnicy.

Czy któraś z Was może myśli o porodzie w Tczewie (woj. pomorskie)?? Tyle skrajnie różnych opinii słyszałam o szpitalu, że już nie wiem gdzie rodzić. Najchętniej zostałabym w domu... hehe :)

12 lata 2 dni temu #518550 przez Kiniaczek
u mnie brzuchol 99;-)

12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #518583 przez Sevilla
O Kamila, widzę, że ktoś z moich stron. Ja jestem z Elbląga, ale obecnie mieszkam od 6 lat w Bydgoszczy. Niestety jeżeli chodzi o szpital w Tczewie, to trudno mi się na ten temat wypowiedzieć :(

Demonigue super zgrabny brzuszek, ale ty chyba wysoka jesteś, więc te 70kg,to nie dużo :)

12 lata 2 dni temu #518586 przez lania
U mnie tylko 88, porazka

12 lata 2 dni temu #518593 przez Sevilla
Lania żadna porażka, ja miałam 87 2,5tygodnia temu :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka