- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
podobno dopiero teraz skóra najszybciej sie rozciąga i mogą się pojawić. oby mustela zadziałała.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zelinka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Muszę zacząć kupować już akcesoria dla bobaska takie jak butelki czy higieniczne sprawy bo coraz gorzej mi się chodzi nie mówiąc o wstawaniu... No i zaczął się u mnie problem z oddychaniem, ciężko mi się łapie porządny wdech. Nie wiem czy to normalne czy powinnam się bać.
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zelinka ja mam to samo co Ty - czasami nie mogę zrobić porządnego wechy, szczególnie doskwiera mi to wieczorem bo nie mogę ziewnąć i mnie to wkurza!
- Zelinka
- Wylogowany
- gaworzenie
Smarujcie intensywnie póki są czerwone bo jak się zabliźnią to już nie znikną a tak to powinny być mniej widoczne lub zniknąć częściowo.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
mi Kubuś tylko dupeczke wypina ;p dzisiaj po glukozie to juz wygole wygina sie na kazda strone ;p
Joasia u mnie labolatorium bylo 7-8.45 wiec tez bym sie nie wyrobila ale z glukoza wyslali mnie gdzie indziej do diagnostyki labolatoryjnej wiec sie nie martw napewno cie pokieruja to w ich kwesti sie o to martwic i napewno nie jestes pierwsza co do rozrabiania to chyba tam ci to zrobia ja nie musialam kupowac ani nic robic
Jak patrzalam jak to babka robi to w plastikowy kubeczek wsypala tego naprawde sporo bylo i wlala troche goracej wody zeby sie rozpuscilo i reszte ziemnej
Ja nowych rozstepow nie zauwazylam ale za to mam sporo starych
Zelinka super zobaczyc taka stopke
- Zelinka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeśli chodzi o rozstępy to nowych nie mam, za to kilka w spadku po szybkim dorastaniu. Smaruje się Elancylem i póki co jest git, ale wole dmuchać na zimne, zwłaszcza ze chyba mam do nich predyspozycje :-[
Mój maluszek dziś jakiś mega aktywny, wali straszliwie, ale ciesze się bo generalnie jest leniuszkiem małym. Ja wrocilam po wizycie u chirurga onkologa i znamię do usunięcia jak przestanę karmic ....
Co do gaci sprzed ciąży to ja sie też nie wcisnę wiec dziewczynki głowa go góry
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
EKstra sprawa z tą stópką ja nigdy nie moge zajarzyć czy mała kopie, czy wali rączkami czy może całym ciałkiem
- KaRoLiNaaaaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej dawno nie pisałam dopiero wyszłam ze szpitala wszystko się unormowało skurczy żadnych już nie mam na szczęście. Syn już nie chce na siłę wyjść z brzuszka:) Teraz muszę odpoczywać biorę leki na potrzymanie i musi być dobrze.
Super ze wszystko ok. WItaj spowrotem i odpoczywaj
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karolinaaa super że już wszystko się unormowało :* Trzymałysmy tu za Ciebie kciuki wszystkie!
Sevilla my jesteśmy po cywilnym, chcieliśmy uniknąc takich późniejszych komplikacji ( i troche też teściowie napierali ) Witamy w państwie absurdu ... niestety, szkoda że związki partnerskie nie przeszły w sejmie... ale znieczulenie też nie przeszło więc nie ma co liczyć na człowieczeństwo wśród posłow !!!!!!
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Wiecie co, właśnie wróciłam z usg jamy brzusznej od mojego lekarza rodzinnego i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu mam kamienie w pęcherzyku żółciowym
Myślałam, że kamienie dotyczą bardziej osób starszych i otyłych. Moja lekarka też się zdziwiła, że u takiego chudzielca jak ja są kamienie, no i nie jem bardzo tłusto ;/
poza tym wątroba i nerki ok (w jednej nerce lekki zastój ale to ponoć normalne w ciąży)
Wiecie jak to jest z tymi kamieniami? Czy to coś groźnego?
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
To grzeczny chłopiecHej dawno nie pisałam dopiero wyszłam ze szpitala wszystko się unormowało skurczy żadnych już nie mam na szczęście. Syn już nie chce na siłę wyjść z brzuszka:) Teraz muszę odpoczywać biorę leki na potrzymanie i musi być dobrze.
Odpoczywajcie dużo!
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karlolinaaaaaaa teraz sobie leż i pachnij:) dobrze ze maluszek troszke skapitulował i chce jeszcze posiedziec w brzusiu