BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 10 miesiąc temu #556794 przez Zelinka
Ja mam wizytę 18 lutego , może dzidziuś pokaże w końcu czy jest chłopcem czy dziewczynką. Do przyjścia na świat zostało 11 tygodni a mamusia i tatuś są ciekawi co tam chowa między nóżkami :p

lania masz po prostu bardzo fotogeniczne dziecko i widać ,że ładnie pozuje do zdjęć :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #556795 przez Kiniaczek
U nas też ostatnio było ładnie widać ale im dzidziuś większy tym bardziej jest na co popatrzeć. :-) choć Hugo ostatnio 45 minut miał zasłonięta twarz dłońmi także powoli tracilam nadzieję że zobaczymy twarzyczke ale w koncu przestał trzymać gardę :D poza tym my na każdej wizycie mamy na chwilę możliwość popatrzeć w 3 d także widzę różnicę w wyglądzie maluszka małego. :-) :-) :-)

11 lata 10 miesiąc temu #556813 przez Sysia
LAnia nie moge się na patrzeć na twoje dzieciątko zdjęcia są super no normalnie wyjąć z brzusia i tulić:) ja tez takie robie za 3 tyg

11 lata 10 miesiąc temu #556874 przez JoannaL
Lania zdjęcia rewelacyjne, Igor cudny
joasiu bardzo ładny i zgrabny brzuszek masz :)

11 lata 10 miesiąc temu #556987 przez moniaaak
Joasiu super masz brzuszek. Mój przy Twoim to chyba gigant;).
Wczoraj mąż mi zrobił zdjęcie, to może jutro wrzucę:).
Mnie niedziela minęła tragicznie :( . Cały dzień chodziłam śpiąca i jakaś nie do życia. A maluszek chyba razem ze mną, bo też jakiś mało ruchliwy.
Lania zdjęcia maleństwa super. Aż pozazdrościłam. My nie mieliśmy jeszcze 3d, bo mój gin ma popsutą końcówkę:(. Jak na najbliższej wizycie nadal nie będzie miał, to chyba umówimy się do innego lekarza, bo też ciekawa jestem:)

11 lata 10 miesiąc temu #557219 przez lania
moniaaak, w weekend majowe mamuśki też mało ruchliwe, więc bez nerwów. Dołącz zdjęcie , czekamy...

LALKA, odezwij się , bo się zamartwiają o Ciebie, zwykle gaduła, a tu cisza

Widzę, że zareklamowałam usg 3d, mogliby mi ginekolodzy jakiś procent odpalić, he he

11 lata 10 miesiąc temu #557222 przez tweety
Wyniki glukozy mam super, przed 80 i po 99. ide jutro do lekarza i chce tez poprosic o zwolnienie bo droga to pracy to katorga, a plecy bola mnie juz po godzinie siedzenia wiec nie wiem jak dzisiaj wytrzymam do konca dnia.

tez tak mam z tymi ruchami, czasami jest non stop aerobik a czasami Kacper spi i nie daj o sobie znac calymi godzinami. wiec nie ma co sie przejmowac jesli tylko ran na kiedys kopnie, w trakcie snu dzidzius rosnie wiec niech odpoczywa jak najwiecej.

11 lata 10 miesiąc temu #557235 przez lania
Pewnie, że idź na zwolnienie, i tak byłaś dzielna... :) z resztą wszystkie pracujące mamusie podziwiam... :cheer: Ja co prawda sama o sobie nie decydowałam, ale pewnie pracowałabym do ferii, a potem bym poprosiła o zwolnionko...a jakbym wcześniej coś odczuwała niefajnego to i wcześniej :side:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #557257 przez tysiiiak
Dziendoberek :)

ja juz po glukozie ... no nie bylo to smaczne :P ale dalo sie przyzyc ... tylko troszke mnie mdli :huh: :dry: teraz czekam na wyniki, pewnie jutro juz beda :) za to Kubusiowi sie chyba podoba bo taka imprezke urzadza ze szok :P

Joasia super brzusio :) taki zgrabniutki :)

tweety pewnie nie ma co sie przemeczac idz na zwolnienie :) nie dziwie Ci sie, ja tez chwile posiedze i mnie plecy bola ... i super ze glukoza Ci dobrze wyszla :)

Ide sie zdrzemnac :) to siedzenie mnie wykonczylo ;p

11 lata 10 miesiąc temu #557267 przez tweety

11 lata 10 miesiąc temu #557281 przez Kiniaczek
tweety napisał:

w widzialyscie taki bajer? Drogie bardzo ale mozna kupic uzywane taniej

allegro.pl/hustawka-fisher-price-snugabu...niu-i3014711387.html

www.fisher-price.com/img/demo/us/video_s...9&fileType=flv&h=fpc

|Moja koleżanka ma podobne i stoi poki co bo jej syn się tego boi panicznie... ;)

11 lata 10 miesiąc temu #557282 przez Urszula
Witam!

Joasia gdzie Ty chowasz tę ciążę...sama uwazałam, że mam mały brzuszek ale teraz twierdze, że się myliłam...w sumie ostatnio mnie nieźle wysadziło :dry:

Lania śliczny dzidziuś :)

Miłego dnia

http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img

11 lata 10 miesiąc temu #557289 przez tweety
tak wlasnie myslalam ze czesc zabawek moze byc nieuzywana zaleznie od tego czy dziecku sie spodoba czy nie. dlatego mysle zeby kupic uzywane i najwyzej za tyle samo sprzedac, moze ktorejs z was :) jak moj syn sie wystraszy.

11 lata 10 miesiąc temu #557293 przez Kiniaczek
Coś mnie dziś brzuch z rana łupie:/ byłam zanieść mocz do zbadania , bo może coś z pęcherzem... szwagierka jest nefrologiem wiec od razu dostałam przykaz zrobienia badania! Dziś jeszcze kontrola u chirurga onkologa z pieprzem który mam nadzieje że się nie zmienił i będę mogła usunąć go jak skończę karmić a nie podczas ciąży... :huh: :dry:

W środę z kolei wizyta w stacji krwiodawstwa , całą ciąże jestem pod ich kontrolą ze względu na specyficzną grupę krwi i bardzo rzadki fenotyp... co miesiąc sprawdzają poziom antygenów i antyciał w mojej krwi, czy aby nie szkodzą maluszkowi!

Tweety gratuluje dobrych wyników krzywej :-)

Lalka where are you ???? :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

11 lata 10 miesiąc temu #557303 przez lania
Kiniaczek, to obstawiona jesteś specjalistami... mam nadzieje ze cie to uspokaja a nie nakreca... ta krew to jakiś konflikt macie??

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka