- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- lania
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

ale oczywiscie jak wypatrze cos w lupku to biore

porodowke bede zwiedzac ze szkola rodzenia w kwietniu

stanika do karmienia tez nie mam jeszcze.. musze sie zabrac za zakupy bo duzo mi jeszcze brakuje ...

- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Za pamięci(bo mi szwankuje w ciązy

Dziekuje wszystkie laseczki za wszystkie linki do kocyków itp.bardzo sie przydadzą -bo jak weszłam kiedys na allegro i zobaczyłam ile tego jest to sie przeraziłam i odłożyłam kupno na potem

Dzis byłam u koleżanki która urodziła 2 tyg.temu i poprostu nie mogłam sie na małego napatrzec

anek pisałaś że też masz synka 5-letniego i jak on reaguje na wiesc o rodzenstwie? Też mówi do brzuszka ,i głaska ?Ja sie bardzo bałam że Miłosz bedzie zazdrosny,i faktycznie na poczatku tak było...ale teraz już nie ma dnia żeby nie pytał KIEDY MIKOŁAJ BEDZIE Z NAMI

Zelinka jeszcze raz ogromne gratulacje-ze wszystkich postów wnioskuje że już dużo w życiu przeszłas...choroba,strata dzidziusia -podziwiam cie i baaardzo sie ciesze że Gabrysia zdrowa i że wszystko jest z wami dobrze

- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

CO do ciuszków to wogóle nie myśl że to jakas ujma że kupujesz ciuszki używane-większosc z nas na forum tak robi-i nawet sie chwalimy jakie cudenka wyczaiłyśmy

- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziekuje Anabelle za wypowiedz o pobieraniu krwi pępowinowej-bo też zaczynałam miec wyrzuty że kasy brak na zdrowie dziecka

- moniaaak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Domiś91 ja też kupuję w lumpkach. W zasadzie to jestem stałą bywalczynią ostatnio. Zawsze w dzień dostawy przeglądam co tam mają nowego dla dzieciaczków( ups... dziś nie poszłam;) ).
Nie przejmuj sie- chcąc kupić dla dziecka wszystko nowe to nie wiem ile trzeba by mieć kasy. My niby oboje pracujemy, kredytu na dom nie mamy, a i tak jakoś te pieniądze uciekają :/...
Co do prania, to ja piorę od razu w proszku dla dzieci. Wczoraj akurat robiłam wstępne pranie. Najpierw namoczyłam w Lovelli na pół dnia, potem wyprałam z kilkakrotnym płukaniem. Teraz myślę, że jeszcze raz je upiorę i będzie git:).
Tak naprawdę z nowych rzeczy, to ja mam tylko troche body, śpioszków i pajacyków na te pierwsze tygodnie i kilka rzeczy, które gdzieś tam w sklepach w promocji wyhaczyłam.
Jak byłam na początku ciąży to sobie mówiłam, że dla takiej dzidzi to wszystko nowe... ale życie szybko zweryfikowało ten pomysł

- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13
Co do używanych rzeczy, Domiś ja dostanę używany wózek, fotelik do samochodu, wanienkę i mam kupę ciuszków. Wszystko po moim chrześniaku

Materac kupię raczej z gryką i kokosem, bo sami mamy taki materac i jest bardzo wygodny, więc niech dziecko też ma wygodnie

Hmm ciekawa jestem jak jest ułożona moja mała teraz, bo jak miała czkawkę to czułam pukanie na dole ale bardziej z prawej strony, a teraz czuje dokładnie na środku. Wogóle ostatnio czuję jakby mi gmerała tak jakby w szyjce czy gdzieś

- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- demoniqe
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Pani doktor mówi, że mógł mieć zaburzenia jeśli piję zieloną herbatę, a ja tylko zieloną piję bo słyszałam że czarnej nie można!
Od razu odstawiam zieloną herbatę.
Mały był na badaniu słodki

Wrzucam fotkę, trochę niewyraźna ale jedyna jaką udało się zrobić gdy przez chwilę się nie zasłaniał.\
Z okazji wizyty w stolicy zajechaliśmy do smyka na Targówku. Myślałam, że są tam wózki, ale niestety nie.
Kupiłam więc tylko:
1. Krem do brodawek Medela - podobno najlepszy, tak czytałam i nie trzeba go zmywać
2. Laktator elektroniczny Medela
3. Kocyk bawełniany
4. Osłonkę na butelkę.
5. Nianię elektroniczną z monitorem oddechu Angelcare
6. specjalny kosz do zużytych pieluch captiva
Domiś ja też mnóstwo rzeczy kupuję w lumpku albo biorę od znajomych. Stwierdziłam że tylko laktator i smoczki i butelki muszę mieć nowe.
- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziewczyny od jutra promocje w ROSSMANIE na pampersy www.okazjum.pl/rossmann/gazetka/gazetka-...5-03-2013,15098.html kurde jeszcze sama nie mam kupionych ,i nie wiem czy to jakaś super okazja? luknijcie i dajcie znac to zakupie chociaż z paczkę,dwie

- sisina
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
My mamy taki wózek wybrany byłam w sklepie go testować i jest extra jestem zadowolona z zakupu