- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lkasiulla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Uff na szczęście nie jestem sama z tymi lumpexami ) jeszcze pare by mi się ciuszków przydało, ale to w następnym miesiącu, bo w tym przegiełam z wydatkami, hehe )
Anek na tvn leci Oszukać Przeznaczenie (zaczęło się 10 min temu) właśnie z mężem oglądamy, bo oboje jesteśmy horroro-maniakami
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Domiś ja jestem fanką lumpeksów (jak widać na forum nie ja jedna). i teraz nawet jak idę do normalnego sklepu i znajdę coś fajnego to sobie myślę, po co mam płacić 50 zł, jak w lumpie znajdę za grosze może fajniejszą, a na dodatek firmową
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny faktycznie podkład może sie przydac ewentualnie jako ceratka pod przescieradełko żeby nie pobrudzic w razie czego Wskakuje na allegro może coś dzis zamówie-bo po odwiedzinach u dwu-tygodniowego Adasia wzięło mnie na szukanie rzeczy dla Mikusia
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Mam nadzieję, że wszystko u Ciebie w porządku.
U Lalkowej Wandzi niestety wyszły komplikacje z serduszkiem, ale wśród nas były przypadki, że wada zanikała bądź znacznie się uwsteczniała i mam nadzieję, że tak też będzie u lalki.
Ja padam, mały się rozpycha, kuje mnie całe krocze. W środę ważył 2200 więc już mały słodki ciężarek - aż dziw że tyle waży, taki ruchliwy jest, że powinien wszystko spalać
Dobrej nocy
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Ja wczoraj ciężki wieczór miałam. MÓJ wkońcu zdecydował się na rzucenie palenia i jest niesamowicie irytujący. Poprostu klękajcie narody przed nim, bo jest panem i władcą samego siebie, gdyż panuje nad zywiołem zwanym PAPIEROS, ale humor potrafi spiep ...rzyć ewidentnie Strach poruszyć z nim jakiś temat, a najbardziej mi przykro, że termin porodu zbliża się wielkimi krokami, jeszcze brakuje mnóstwo rzeczy, a on uważa, że mamy mnóstwo czasu i nie zamierza nic teraz kupować. Wymyślił, że jak mały się urodzi to będziemy dokupować rzeczy. Normalnie bym na niego nawrzeszczała, wsiadła w samochód i pojechała, jak najdalej, chociażby na drinka do kumpeli. Ale przez te powalone hormony, jedynie na co umiem się zdobyć to trzaśnięcie drzwiami i płacz, płacz i jeszcze raz płacz ... a ON tego nie rozumie...
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Zamówiliśmy wózek ostatni duży zakup.
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Joasia fajne sa te lezaczki ale my narazie nie kupujemy, za duzo jest teraz wydatków i nie wyrobilibysmy.moze dostanie od babć
Daarika dzięki za filmy, bede nadrabiac komedie.
wczoraj nie skonczyłam tego filmu bo mi net strasznie rwało i juz mi sie nie chciało buforowac od nowa.
Sevilla nie ma co płakac, pokup sobie najwazniejsze rzeczy, nawet po 2-3 sztuki, reszte kupisz pozniej.ja tez wszytskiego nie bede miała bo nie mam kasy tyle.jeszcze w kwietniu chcemy malowac mieszkanie i drobne zmiany które tez kosztuja wiec kupuje najwazniejsze a te z drugiego planu zawsze moge kupic jak sie mała urodzi.
U nas jest masakra!!! nie mogłam wyjechac z podwórka rano.myslałam ze nie zawioze Szymka do szkoły. troszke odsniezałam a pozniej m i sąsiad pomógl i jakos sie udało, ale cały czas sypie wiec ciekawe ja Go przywioze.ogolnie na drogach tez jest nieciekawie, ślisko i duzo sniegu,pługi nie wyrabiają juz z odsnierzaniem.