- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
Gin się bał, bo mi się ta szyjka skracała, a potem szpital i dlatego dopiero teraz robięAlex_87 porozglądam się za tymi syropami...
lania rzeczywiście dziwne, zapytaj może lekarza... i dziwne jest to że dopiero teraz bo mi gin powiedział że do 28 tyg najpóźniej się robi glukozę - ja robiłam w 28 tc i mówił że to ostatni momonent
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
allegro.pl/pajacyk-polarowy-wiosenny-cie...r62-i3080871839.html
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
u mnie w nocy troche napadalo ;/ a juz wczoraj trawka sie pokazala mam nadzieje ze to dziadostwo szybko stopnieje bo tez mi sie nic nie chce :/
lania ja mialam tez chyba obciazenie bo mialam 2 klucia. Jedno na czczo i drugie po 2 godzinach ... mam nadzieje ze Twoja polozna wie co robi ale zapytaj lekarza jeszcze
kurcze jak te tygodnie szybko leca ;p przeciez przed chwila byl weekend a tu juz piatek
mi tez jeszcze duuuzo rzeczy brakuje ... kosmetyki, posciel, przewijak, wanienka ... ale to w kwietniu bo w tym miesiacu juz sie z kasa nie wyrobimy ...
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziewczynki jeżeli chodzi o maść do brodawek na większości pisze że nie trzeba zmywać, ale zawsze lepiej to zrobić i zmyć. Tak mi kiedyś położna radziła
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
zaczynam sie obawiać, że ona nie wiedziała, że to 75, bo chyba po 50 kłują po godzinie, co????
lania ja mialam tez chyba obciazenie bo mialam 2 klucia. Jedno na czczo i drugie po 2 godzinach ... mam nadzieje ze Twoja polozna wie co robi ale zapytaj lekarza jeszcze
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lania ja też miałam napisane obciążenie 75g krew na czczo a potem po dwóch godzinach.
Sevilla nie bierz do siebie zrzędzeń partnera, za dzień dwa zupełnie zmieni zdanie a Ty nie potrzebnie się smucisz. Rzucanie nałogu robi z nim gorzej niż z nami ciężarówkami hormony Zdążysz ze wszystkim, maluszek jest mądrutki i zaczeka na gotowy pokoik
Też zastanawiam się nad takim leżaczkiem tylko coś takiego allegro.pl/arti-hustawka-elektryczna-lez...ory-i3078867507.html
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24
Padła propozycja w wątku o poszukiwaniach moderatora
www.zapytajpolozna.pl/39-miejsce-na-suge...sie-2013.html#592132
aby watek w którym sporo się dzieje miał swojego moderatora.
Stad tez pomysł abyście spośród Majówek 2013 po jakiś mniejszych lub większych negocjacjach wytypowały jedna osobę i zgłosiły jej kandydaturę (link powyżej).
Czekamy na propozycje
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Pewnie, że rozumiemy :*Joasiu i Anabell dziekuje za odpowiedz. Jak Lalka sie odezwie to ja pozdrowcie ode mnie i usciskajcie Mam nadzieje tylko ze okaze sie ze ta wada nie jest az taka grozna i na strachu sie tylko skonczy A u mnie wszystko dobrze, teraz siedze na staraczkach mimo ze jeszcze sie nie staramy bo najpierw musimy badania genetyczne zrobic Czasami wejde do Was na chwilke obczaic czy dodalyscie jakiesc zdjecia ale nie czytam Was bo troche mi jest ciezko czytac o wozkach ubrankach itp Chyba mnie rozumiecie... Widze ze Wasze grono sie dosyc powiekszylo Ściskam mocno :*
Trzymam kciuki za jak najlepsze wyniki Waszych badań
W Krakowie też śnieżyca wczoraj była. Nie wiem czy przez to, ale jestem tak śpiąca, że aż mnie oczy szczypią. Chyba troszkę posprzątam i pójdę spać. Mąż wróci po 2 dniach nieobecności dopiero wieczorem.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Nie martwcie się na zapas, lekarz powie Wam na USG.
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ale mam to w nosie i jadę dziś z mężem do spa na weekend ))))))))) oj przyda się jakiś masażyk dla ciężarnych )) mazuryyy nadchodzę
do zobaczonka!
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mnie też mała kopie gdzie popadnie to znaczy szturcha bo ona od paczątku siedzi główką w dół.
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
Baw się dobrze , my tu będziemy zazdrościćkurcze o wszystkim pamiętałam tylko o wózku zapomniałam, a na wózki chyba sporo się czeka nawet nie mam pojęcia jaki kupić. U nas w Oce w sklepach są tylko Graco i Tako żeby je wypróbować, a tak na czuja to ciężko się zdecydować
Ale mam to w nosie i jadę dziś z mężem do spa na weekend ))))))))) oj przyda się jakiś masażyk dla ciężarnych )) mazuryyy nadchodzę
do zobaczonka!
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
www.babyactive.pl/wp-content/gallery/elipso-n_1/12n.jpg