- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny mnie od jutra będzie leciał 30 tydzień... wow już coraz bliżej:)
My jutro jedziemy do Kielc do hurtowni dokupić resztę większych rzeczy. Potem tylko musze pogonić męża, żeby łóżeczko zrobił. Wózek mamy prawie wybrany, ale to kupimy w ostatniej chwili, żeby nie stał w okresie gwarancyjnym nieużywany.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
kurde juz 30 tydz, za szybko mi to leci:)
tak, ja tez czytałam , ze dziecko moze obrócic sie głowką w dól nawet do 35tyg, takze jeszcze czas.moja mała kopie okropnie,czasami mnie w nocy 2-3 budzi bo tak sie wierci.ogolnie to nieiwem kiedy ostatnio przespałam calą noc bez pobudki, bo albo siku, albo mała sie wierci albo starszy synuś się budzi. dobrze ze rano idzie do szkoły to pózniej moge sie jeszcze chwilke połozyc:)
kocyki sliczne,przyznam sie ze ja jeszcze nic nie mam, nawet koszuli do szpitala.chyba musze sie za to wziąśc.dla dzidziusia tez nie mam.kurde chyba najwyzszy czas cos pokupic.
ostatnio w H&M widziałam biustonosze do karmienia , biały w czarne groszki i czarny za 79,99zł(2szt).znacie moze jakies opinie na ich temat, czy są fajne?
narazie rozglądam sie za wózkiem i łóżeczkiem.
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jest przynajmniej połowę tanszy od tych, które widziałam w sklepach i jak przymierzyłam, to wydaje sie sensowny. Szału może nie robi, ale z drugiej strony... ile w tym będę chodzić?
Nawet z rozmiarem mi się udało w miarę trafić. O ile już mi dużo więcej w biuście nie przybędzie
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.kaps3.pl/index.php?option=com_virtue...limitstart=9&lang=pl
lub www.kaps3.pl/index.php?page=shop.product...t&Itemid=206&lang=pl
Bardzo są zresztą podobne.Mało jest o nim opinii w necie, ale koleżanka w zeszłym roku kupiła taki dla swojego synka i była bardzo zadowolona.
No i atutem jest cena- za nowy zapłacimy niecałe 1000 zł. A od opinii w necie też mi się w głowie kręciło, więc dałam sobie z tym spokój:)
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
no mi z pierszym dzieckiem bardzo sie przydaly te biustonosze. chodzilam w nich do konca karmienia,nawet w nocy spalam w nich bo sie lalo mleczko.
tez na te canpola patrzylam i jakbym znala rozmiar wzielabym,chyba ze trafie w rozmiar.
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeżeli już spać w czymś takim to preferuje sportowe, najlepiej bezszwowe. Są mega wygodne i nie ma żadnych pasków, które by uciskały.
A ja jestem dosyć czuła jeżeli chodzi o spanie - tzn musi być wygodnie, ciepło, cicho i ciemno;) . Pod tym względem ciężki ze mnie gatunek.
te z canpola są bawełniane, zresztą tam na aukcji są wymiary, więc zawsze możesz się mniej więcej zmierzyć.
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
mi wpadl w oko GRaco evo www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=4709&osCsid=
on wychodzi bez fotelika ok1300zl. wczoraj go ogladalam , dotykalam, jezdzilam i super , tylko te kola piankowe, nieiwem jak sie sprawdzi w zimie.ma dobre opinie.
fotelik chcialam dokupic uzywany bo sa w super stanie na allegro i razem z baza do samochodu mozna kupic za 150zl.jest ich duzo i prawie nowe na allegor wiec zaoszczedze.
sorki ale cos mi sie stalo z klawiatura i nie moge wcisnac niektorych literek, szczegolnie te z ogonkami:)
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
te do karmienia co mialam tez byly wygode ale samo zapiecie mnie denerwowalo, ale wolalam juz spac w nim z wkladka nic zmienaic co chwilke poszewki.strasznie mi sie lalo, szczegolnie na poczatku.
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Ja kocyk kupię chyba ten :
allegro.pl/kocyk-bawelna-akryl-bawelna-7...mar-i3090146645.html
100% bawełniany
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
no wlasnie fajne te kocyki , ten sliwkowy w kropki dla dziewczynki mi sie podoba.
dzieki moniaak, juz zrobilam suwaczek:)
jade do sklepu po cos na obiad, chyba watrobka bleeee, bo niestety borykam sie z anemia i biore zelazo.synek tez zje wiec zmusze sie.
- Szarla
- Wylogowany
- gaworzenie
co do wózka, to my mamy upatrzony taki model
www.kaps3.pl/index.php?option=com_virtue...limitstart=9&lang=pl
Moniaaak, to bardzo podobny wózek do modelu, który my zakupiliśmy:
image.ceneo.pl/data/products/19717305/i-...pacerowy-fotelik.jpg
Do tego mamy jeszcze fotelik ale już innej firmy.
Chciałam na stabilnych kołach - bo wokół mnie mało chodników i ogólnie asfaltu tylko same doły i piach.
Już nie mogę doczekać się, kiedy go wypróbujemy z małą
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
nie wiem, czy lubisz pić, ziółka, na anemie ponoć dobrze pić pokrzywęWitaj Domis91:0
no wlasnie fajne te kocyki , ten sliwkowy w kropki dla dziewczynki mi sie podoba.
dzieki moniaak, juz zrobilam suwaczek:)
jade do sklepu po cos na obiad, chyba watrobka bleeee, bo niestety borykam sie z anemia i biore zelazo.synek tez zje wiec zmusze sie.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja to z wózkiem mam ogromny dylemat, wiem jedno musi mieć pompowane koa bo mieszkam na wiosce i o chodniki to tutaj ciężko
25 maj to prawie w dzień mamy.... ale fajny prezent
własnie zjadłam pomidorka ze śmietaną i myslę co na obbiad... Mój nagabuję w stronę frytek więc chyba się skuszę
Annabele jakieś 2tyg temu w szkole rodzenia była babka która zajmuję się przechowywaniem tej krwi oępowinowej i ona mówiła że we Wrocławiu namnażają te komórki macierzyste jeśli jest niewystarczająca ilość.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Podpatrzyłam te staniki na allegro, cena super. Niestety nie ma mojego rozmiaru, ja niestety mam 70F i rozmiaru takiego brak