- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Może , może , może ... Ale nie nastawiaj sie Kochana . Wiem jakie to potem rozczarowanie . Ale z drugiej strony jak tu o tym nie myśleć i nie marzyć ....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
pozdrawiam weselnie - za chwilę zbieram się na 2 dzień wesela, ale chciałam Wam tylko zameldować, że dziś jest mój 35 dc a @ dalej nie ma...
a na tym weselu byli goście z równo 1-miesięcznym maleństwem - mówię Wam jaki słodziak... i przy takim hałasie, gwarze spał słodko - szok, że go te decybele nie ruszały...
jejuu, ja też chcę taką kruszynkę
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I superowo , ze @ dalej się nie pojawiła , oby tak dalej To co jutro kolejny teścik ???
A ja mam chwilę dla siebie teraz Mężuś z Amelką szaleją na górze i tylko słyszę piski zachwytu non stop
Idę pobuszowac po allegro
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to i tak nieźle, że tylko 2 w tym roku nam wypadły, bo w 2010 - jak sami mieliśmy ślub to oprócz naszego na 5 jeszcze się bawiliśmy... taka ilość to była jednak przesada, nie chciało się już, naprawdę.
@ nie ma nadal, trochę mi jakby niedobrze, ale to akurat może być efekt uboczny przejedzenia na weselu...
kolejnego testu narazie nie zrobię, bo już mam dość patrzenia na testy z 1 kreską, dołuje mnie to. poczekam i jak @ nadal nie będzie to pójdę już na betę, tu przynajmniej nie będzie przekłamania jakby co, ale powiem Wam, że mój Mąż na tym weselu co chwilę mnie pytał czy dostałam @?
no i przyznał się, że w tym tygodniu jak był w pracy to wyszedł na chwilę i zobaczył jak wielkie stado bocianów przelatywało... hehe - i teraz postrzega to jako znak, że nie bez przyczyny akurat on to widział, a jak wiadomo bocian zwiastuje maleństwo... ciekawa ta jego teoria nie?
hehe- gdyby to od bocianów zależało...
a ja mam dzisiaj wolne - juuupiii ))) pozdrowionka dla wszystkich co dziś w pracy
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja niestety należę do tej grupy babeczek co mają mega silne bóle zwłaszcza 1 dnia @..., aż do omdleń nawet i każdy gin mi powiedział do tej pory, że bolesne @ przejdą mi po urodzeniu 1 dziecka...
no nic - zobaczymy co te bóle przyniosą... czekam... ale nie na @ tylko na ten cud
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
a z tymi bolami to cos w tym jest bo ja po urodzeniu Julki juz nie odczuwam takich slinych boli jak dawniej za to po porodzie mialam strasznie obfite ale z czasem sie troche unormowalo
my wesele mamy 15.09 problem w tym ze nie mam w czym isc;/ niestety po ciazy moja sylwetka nie jest taka jak kiedys i ciezko mi cos kupic zebym dobrze wyglqdala i dobrze sie czula
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
MoNiaaa - na pewno coś znajdziesz, w czym będziesz śliczności
Przecież kobiety w ciąży promienieją samą sobą
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jeszcze 2 godziny temu wierzyłam, że może pomimo bólu @ nie przyjdzie... ale przyszła...
niestety - bóle jeszcze bardziej się nasiliły, aż myślałam, że zemdleje i jakichś drgawek potem z zimna dostałam... ale jak zobaczyłam, że w końcu dostałam @ to łyknęłam aulin i za 40 minut odżyłam.
szkoda, bo w tym miesiącu już zostałam pozbawiona złudzeń
bociany nie pomogły...
Moniaaa - teraz trzymam kciuki za Ciebie - w Tobie cała nadzieja, wierzę, że Tobie się uda
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do bolesności @ , to mi gin tez mówił ,że po pierwszym dziecku przejdzie , a urodziłam już dwójkę i męczę się i tak U mnie w rodzinie to genetyczne chyba . Moja mama i babcia też tak miały Jednym przechodzi , innym niestety nie
Moniaa teraz w sklepach tyle super kreacji , że na pewno będziesz wyglądała bajecznie na weselu A kiedy ty test będziesz robiła ?
Ja właśnie wróciłam ze spacerku z Amelką Wypogodziło się , ale mimo to wieje straszliwie !
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a test mam zamiar w sobote zrobic choc licze sie ze to moze byc troszke za wczesnie 2 test bedzie we wtorek 4.09 (dzien spodziewanej@)
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Ja po Majce to w sumie tak samo wyglądam, jak przed. No może już nie taki kaloryfer na brzuchu, ale to wina lenistwa. Natomiast moje piersi zrobiły się jeszcze mniejsze niż przed Może po drugim dziecku coś zostanie