- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)

Wisnia, Tobie wystarczy tydzien do porodu...a dzis skonczylas 37tc, a jutro rozpoczniesz 38
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0

Ikunia z tymi slodkosciami to mnie rozwalilas, TEZ CHCE!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Ikunia1910
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia

Dziewczyny zapraszam Was oczywiście wszystkie wpadajcie na słodkości dla wszystkich starczy

Właśnie się opycham rabarbarem...

Już jest pyszny więc jutro planuje drożdżowca z rabarbarem, bo dziś jest straszna duchota i chyba nie będę za wiele dzis robić. Ewentualnie zrobię kolejne pranie i poprasuję troszkę ale to jak juz się troszkę ochłodzi pod wieczór.
Kakaszka mnie to sie wydaje że Twój spokój wynika tez trochę z nieświadomości...

- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Co do tych wód płodowych to mojej mamie odeszły a dopiero po 24 godz mnie urodziła i faktycznie jak pisała malutkamilka na sucho się podobno o wiele gorzej rodzi

A co do apetutu to czasami mam tak że cały dzień nic nie jem bo nie mam ochoty za to na następny nadrabiam

Ikunia,Wisnia fajnie macie z tą imprezką

- WisniaJ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Kakaszka rzeczywiście wredne babsko z tej twojej teściowej, mogłaby sobie podarować, skoro oni z tak daleka jadą, albo ewentualnie zaprosić go do siebie...

Już miałam wychodzić na zakupy gdy sobie przypomniałam, ze jutro rano umówiłam się z koleżanką na zakupy właśnie

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Kakaszka jeśli teściowa wiedziała, że Twoi rodzice przyjeżdżają to faktycznie nie ładnie postąpiła...pewnie zrobiła to specjalnie. Mogła sobie darować ten wyjazd...no ale cóż to jej sumienie nie da spać, a nie Tobie

ach...Agusia zapomniałam ci napisać ... jak to wszyscy mówią że ci brzucho opadł? Ja tam nic nie widzę nisko...a wręcz bardzo wysoko...musiałabyś mój zobaczyć...mniej więcej tak jak u aleksi mam. Nic się nie stresuj. Masz go jeszcze wysoko

- WisniaJ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-C3146FE1-A0....xsl/index_40087.htm

Właśnie mama do mnie dzwoniła i wyciąga jutro rano na zakupki, koleżankę przełożę na popołudnie, więc do obiadu będę buszować po sklepach

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Kakaszka tesciowa sie nie przejmuj...moze Twoj facet moglby z nia pogadac? A z drugiej zas strony, jest dorosla osoba i powinna wiedziec jak ma sie zachowac....
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusia, ze spokojem...masz wysoko brzuszek

A ja wróciłam właśnie ze zakupów...kupiłam sobie rzodkiewkę i półtora kilograma nektarynek...ooo tak to zaczynam ucztę

- WisniaJ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- kejti22
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Już niedługo zostanę mamusią :)
No właśnie jak to z nią jest. Boicie sie jej? Czy jesteście pewne,że Wam nie grozi.
Dla mnie to temat nieco drastyczny.
Przeczytałam wiele na ten temat i powiedzmy sobie szczerze, przedstawiają to w straszny sposób.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aleksiaa88
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Byłam na bazarku szlafrok za 30zł kupiłam 2 paczki PAMPERSÓW
Dziś na obiad był grill ale się nażarłam kiełbasy jak świnka ale ile się na nią naczekałam
Co do wicia gniazda to ja to robię od bardzo dawna od paru lat, co do sprzątania to na okrągło to robię gdyż lubię, a co do przekładania ubranek to codziennie sobie je przeglądam
- KasiaS
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Kakaszka to dobrze że wszystko u Ciebie dobrze

Rysa a ta położna to dodatkowo płatna?
Wiśnia, Ikunia ja pamiętam z jakiegoś amerykańskiego programu rozrywkowego że dziewczyna na Baby Shower miała taki konkurs

Wisnia ja też uwielbiam morze... ale mam do niego trochę dalej

Mój poranek dziś był okropny reszta dnia zresztą też... rano poruszyłam temat monitora oddechu to mnie mąż z góry na dół opieprzył, że tylko straszę i wszystko widzę w czarnych kolorach i że ma dość moich obaw i że się będę bała wszystkiego nawet po śmierci..
Zrobiłam śniadanie... i już czułam że mam bardzo spuchnięte nogi potem zauważyłam że ręce mi puchną... no i tak powoli puchło mi wszystko... głowa mnie potem zaczęła boleć... i już sama nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić. Nogi kładłam do góry a za chwile znów wracało... strasznie spina mi te części napuchnięte. Nawet nie czuje zdrętwiałych palców którymi teraz pisze... makabra! Staram się dużo pić ale na razie nie pomaga. No i ciśnienie mi podskoczyło.
Trochę się tym wszystkim przestraszyłam.
Co do depresji poporodowej to mam nadzieję, że mnie ominie. Ja coś poczułam na kształt tego zjawiska jak okazało się, że jestem w ciąży i jak dopadły mnie mdłości. Nie umiałam sobie z tym wszystkim jakoś psychicznie poradzić, więc jestem teraz inaczej nastawiona do tego problemu. I uwierzcie mi, że to nie jakieś użalania się nad sobą. Bardzo chciałam tej ciąży a jednak coś wewnętrznie nie mogło temu stawić czoła.
- kejti22
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Już niedługo zostanę mamusią :)
Co do depresji poporodowej to mam nadzieję, że mnie ominie. Ja coś poczułam na kształt tego zjawiska jak okazało się, że jestem w ciąży i jak dopadły mnie mdłości. Nie umiałam sobie z tym wszystkim jakoś psychicznie poradzić, więc jestem teraz inaczej nastawiona do tego problemu. I uwierzcie mi, że to nie jakieś użalania się nad sobą. Bardzo chciałam tej ciąży a jednak coś wewnętrznie nie mogło temu stawić czoła.
KasiaS Doskonale rozumiem, co chciałaś powiedziec przez to..