BezpiecznaCiaza112023

Układaj puzzle i zarabiaj kase

14 lata 7 miesiąc temu #14258 przez Mirella
bo to właściciel strony ma zarobić na naszej naiwności...
Temat został zablokowany.
14 lata 6 miesiąc temu #19036 przez Scholastyka21
niestety większość z takich stron to ściema, sama kilka razy się sparzyłam
14 lata 1 miesiąc temu #36175 przez Barbarra
Witam drogie panie;)

Ja znalazlam pewna stronke;) mozna zarabiac wchodząc na stronki lub klikając;) rejestracja jest zupałnie darmowa wiec nie zaszkodzi sprobowac;) o to link: pl.20dollars2surf.com/?ref=173630
14 lata 1 miesiąc temu #36177 przez Mirella
i coś mi się wydaje że potem się łazi po necie i szuka naiwnych....... bo to nie jest link do strony głównej. Barbarra bądź tak miła i napisz o co tam naprawdę chodzi, bo nijak nie idzie się dowiedzieć, jedna wielka ściema regulamin. No nic nie poradzę, sceptyczna będę i taka pozostanę
14 lata 1 miesiąc temu #36185 przez Barbarra
Już wyjaśniam;) ten link nie jest do strony głownej ponieważ to jest moj link polecający:) po zarejestrowaniu sie taki dostaje:) ale nie koniecznie musisz go przekazywac dalej;) zarabia sie wchodząc po prostu na strony internetowe czyli to jest tak, że zbieramy punkty użytkując normalnie internet:D czyli chodzenie po stronach internetowych.. mozna takze zagrac w bingo za darmo raz na dzien i w kolo fortuny 2 razy na dzien:) a w pierwszy dzień miesiąca uzbierane przez nas punkty zamieniają sie w pieniążki;) zachęcam chociażby do spróbowania;)
14 lata 1 miesiąc temu #36213 przez Mirella
a zarobiłaś już coś?
14 lata 1 miesiąc temu #36251 przez natmur11
pewnie chodzi sie po stronach klika w banery i linki wypelnia pierdoly itp a niewiele sie za to dostaje. juz kiedys sie rejestrowalam na takich stronach ale po przeliczeniu pkt na kase dostaje sie marny grosz a zeby moc je wyplacic trzeba miec okreslona sume, pamietam ze za kilkanie w jakies linki dostawalam pkt warte np 1/10 grosza wiec chyba trzeba nic nie robic tylko klikac zeby zarobic 1zl
13 lata 7 miesiąc temu #112162 przez natmur11
i jak wasze ankiety z gfk? mi jeszcze brakuje z 50pkt do kolejnego doladowania. ostatnio mialam szal ankietowy i ze 3-4 sie trafily w niedlugim czasie.
13 lata 7 miesiąc temu #112180 przez Mirella
no to rzeczywiście miałaś szał :D u mnie raz na kwartał ;) ale na ibisie ostatnio nazbierałam tyle że moge 40 zeta wrzucić na tela, albo wydać w merlin.pl
ale też ankiety sa rzaaaadko
13 lata 7 miesiąc temu #112185 przez natmur11
mirella dasz jakies zaproszenie czy cos?
13 lata 7 miesiąc temu #112204 przez Mirella
www.panel.smgkrc.com.pl

wchodzisz i zakładasz konto, nie ma czegoś takiego jak zapraszanie i zarabianie na tym
13 lata 7 miesiąc temu #112214 przez Manga
Ja też jak Mirella wypełniam ankiety z Ibisa (bardzo lubię ich ankiety) i kilka razy już zgarniałam "wypłatę" - jak miałam tel na kartę, to brałam doładowania; a potem zakupy w Merlin. Ale badania są niestety rzadko i dużo czasu mija, zanim nazbiera się punkty.
13 lata 7 miesiąc temu #112233 przez natmur11
zarejestrowalam sie teraz mam czekac az sie ze mna skontaktuja:) w gfk tez zadko przychodza ankiety ale zawsze cos wpadnie. sporo czasu stracilam bo mieli akcje monitorowanie inernetu i mimo ze sporo pkt sie dostawalo za zainstalowanie jakiegos programu to jednak nie zdecydowalam sie na szpiegostwo mojego kompa:D
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia