- /
- /
- /
- /
- /
- Konkurs 11 - Co chciałabyś pokazać teraz dziecku?
Konkurs 11 - Co chciałabyś pokazać teraz dziecku?
- Katarzyna
- Autor
- Wylogowany
- Położna
Mniej Więcej
14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #26123 przez Katarzyna
Polecam: Blog o ciąży, porodzie i macierzyństwie , Dzienniczki dla mam , Organizer Mamy , nowość: Dzienniczek Ciąży
Zadanie konkursowe: Co chciałabyś pokazać teraz dziecku?
Zdjęcie wraz z opisem - Dlaczego chciałabyś to jej/jemu pokazać? lub Co byś dziecku powiedziała? Tekst maksymalnie na 120 słów.
Szczegóły:
Co chciałabyś pokazać teraz dziecku?
Niezależnie od tego, czy jest w brzuszku czy już na świecie. Być może są rzeczy, które będziesz mogła pokazać dopiero za parę lat.
Zdjęcia plus opisy zamieszczajcie tutaj :
www.zapytajpolozna.pl/forum/forum-ciaza-...zdjecia-i-opisy.html
Regulamin konkursu:
1)Wziąć udział może 1 osoba (1 użytkownik) i tylko raz w danym konkursie.
2) Użytkownik powinien zdjęcie wraz z opisem zamieścić w 1 poście.
2)Udział biorą zdjęcia z opisem zamieszczone 22-29 lipca, 31 lipca ogłaszamy wyniki.
3)Zdjęcie wraz z opisem, które wygrywa główną nagrodę wybiera Fundator nagrody wydawnictwo Mamania, a dwa wyróżnienia: administratorzy, moderatorzy oraz Agnieszka.
4) Prawa autorskie do zdjęcia musi posiadać osoba, która je publikuje. Jeśli nie można przedstawić zdjęcia swojego autorstwa, to należy podać źródło zdjęcia.
5)Uczestnicy konkursu, którzy złamią zasady konkursu nie będą brani pod uwagę podczas wyboru zwycięzcy.
Do wygrania książki wydane przez wydawnictwo Mamania:
Nagroda główna (zestaw):
Książka „Bobas lubi wybór” jest przewodnikiem po metodzie „baby-led weaning”. Polega ona na wprowadzaniu pokarmów do diety malucha, która pomaga wychować dziecko uwielbiające zdrowe jedzenie, a nie fast-foody. W książce przedstawione są metody jak zachęcić dziecko do samodzielnego jedzenia od najmłodszych chwil.
„W głębi kontinuum” autorstwa Jean Liedloff inspiruje do poszukiwania „straconego szczęścia”. Jean znalazła je wśród Indian z plemienia Yequana, z którymi żyła przez wiele miesięcy, a którzy w niezwykły sposób wychowują swoje dzieci. Wiele obserwacji z tego pobytu przedstawiła właśnie w tej książce, która stała się światowym bestsellerem i przetłumaczono ją na kilkanaście języków.
Mamy dwie nagrody wyróżnienia:
Jedna to: Bobas lubi wybór,
Druga to W głębi kontinuum.
Podsumowując 3 osoby wygrywają i warto wziąć udział w konkursie!
Dodaj zdjęcie i opis -> tutaj
Zdjęcie wraz z opisem - Dlaczego chciałabyś to jej/jemu pokazać? lub Co byś dziecku powiedziała? Tekst maksymalnie na 120 słów.
Szczegóły:
Co chciałabyś pokazać teraz dziecku?
Niezależnie od tego, czy jest w brzuszku czy już na świecie. Być może są rzeczy, które będziesz mogła pokazać dopiero za parę lat.
Zdjęcia plus opisy zamieszczajcie tutaj :
Regulamin konkursu:
1)Wziąć udział może 1 osoba (1 użytkownik) i tylko raz w danym konkursie.
2) Użytkownik powinien zdjęcie wraz z opisem zamieścić w 1 poście.
2)Udział biorą zdjęcia z opisem zamieszczone 22-29 lipca, 31 lipca ogłaszamy wyniki.
3)Zdjęcie wraz z opisem, które wygrywa główną nagrodę wybiera Fundator nagrody wydawnictwo Mamania, a dwa wyróżnienia: administratorzy, moderatorzy oraz Agnieszka.
4) Prawa autorskie do zdjęcia musi posiadać osoba, która je publikuje. Jeśli nie można przedstawić zdjęcia swojego autorstwa, to należy podać źródło zdjęcia.
5)Uczestnicy konkursu, którzy złamią zasady konkursu nie będą brani pod uwagę podczas wyboru zwycięzcy.
Do wygrania książki wydane przez wydawnictwo Mamania:
Nagroda główna (zestaw):
Książka „Bobas lubi wybór” jest przewodnikiem po metodzie „baby-led weaning”. Polega ona na wprowadzaniu pokarmów do diety malucha, która pomaga wychować dziecko uwielbiające zdrowe jedzenie, a nie fast-foody. W książce przedstawione są metody jak zachęcić dziecko do samodzielnego jedzenia od najmłodszych chwil.
„W głębi kontinuum” autorstwa Jean Liedloff inspiruje do poszukiwania „straconego szczęścia”. Jean znalazła je wśród Indian z plemienia Yequana, z którymi żyła przez wiele miesięcy, a którzy w niezwykły sposób wychowują swoje dzieci. Wiele obserwacji z tego pobytu przedstawiła właśnie w tej książce, która stała się światowym bestsellerem i przetłumaczono ją na kilkanaście języków.
Mamy dwie nagrody wyróżnienia:
Jedna to: Bobas lubi wybór,
Druga to W głębi kontinuum.
Podsumowując 3 osoby wygrywają i warto wziąć udział w konkursie!
Dodaj zdjęcie i opis -> tutaj
Polecam: Blog o ciąży, porodzie i macierzyństwie , Dzienniczki dla mam , Organizer Mamy , nowość: Dzienniczek Ciąży
Ostatnio zmieniany: 14 lata 5 miesiąc temu przez Katarzyna.
Temat został zablokowany.
- jedynaczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- mamuśka Mikołaja ^^
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 5 miesiąc temu #26132 przez jedynaczka
świetny i bardzo oryginalny pomysł na konkurs!
na pewno wezmę udział, już zaczynam myśleć nad tym co chciałabym pokazać swojemu eM
a nagrody są super!
na pewno wezmę udział, już zaczynam myśleć nad tym co chciałabym pokazać swojemu eM
a nagrody są super!
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- martela89
- Gość
14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #26139 przez martela89
Już przeniesione
Ostatnio zmieniany: 14 lata 5 miesiąc temu przez martela89.
- martela89
- Gość
14 lata 5 miesiąc temu #26140 przez martela89
Nie wiem czy jest to związane z tematem ale jak na razie to jestem w ciąży i to najważniejsze co chciała bym pokazać mojej córce
- Katarzyna
- Autor
- Wylogowany
- Położna
14 lata 5 miesiąc temu #26147 przez Katarzyna
Proszę publikować zdjęcia konkursowe i opisy tutaj:
- sloneczko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
14 lata 5 miesiąc temu #26152 przez sloneczko
ja wiem co, ale jak by skombinowac w zdjeciu,,, hm to Ci dopiero bedzie.
jeszcze jak mala nie byla na swiecie i nie planowana to juz z mezem wiedzielismy ze bedziemy ja od tego "chronic" tylko teraz jest mysl jak to zrobic, heh, i kolejna noc dzis bedzie nie przespana haha
jeszcze jak mala nie byla na swiecie i nie planowana to juz z mezem wiedzielismy ze bedziemy ja od tego "chronic" tylko teraz jest mysl jak to zrobic, heh, i kolejna noc dzis bedzie nie przespana haha
- Katarzyna
- Autor
- Wylogowany
- Położna
14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #26154 przez Katarzyna
Sloneczko dasz radę! Pamiętaj, że też jesteś w jury
Ostatnio zmieniany: 14 lata 5 miesiąc temu przez Katarzyna.
- sloneczko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
- Scholastyka21
- Wylogowany
- gadatliwa
- mój skarbek
Mniej Więcej
- Agnieszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Katarzyna
- Autor
- Wylogowany
- Położna
14 lata 5 miesiąc temu #26224 przez Katarzyna
Chodzi o Agnieszkę, która wygrała ostatni konkurs na fb
Dlatego być może o Ciebie
Dlatego być może o Ciebie
- Agnieszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Katarzyna
- Autor
- Wylogowany
- Położna
14 lata 5 miesiąc temu #26255 przez Katarzyna
Wygrały dwie Agnieszki, więc do Agnieszki z jury napisałam maila
- Agnieszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej