- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- iwcia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dobrej nocki
Nasza córeczka Oliwia ur.11.04.2012 r. godz.22.25
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agata250885
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziś czułam dosłownie na brzuszku takie małe wypuklenie w górnej części raz sie pojawialo i raz znikało. Ciekawe co to? rączka czy nóżka? Pewnie ma juz mało miejsca maluszek i sie rozpycha troszeczke Jakie to fajne uczucie
Ja pewnie będe najpużniej z was.Mój termin to 30 04 2012. Leoś
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
ściskammmmmmmmmmmmmmmmmmm dziewczyny!!!
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiecie co dziewczyny? Od paru dni chodzi za mna pokusa na lody czekoladowe do tego pokrojone owoce,na to bita smietana i polewa czekoladowa! Mmmmmm.... I prosze wszystkich by kupili mi te lody bo sama wyjsc z wyra nie moge ; ( ale mowia ze w zadnym sklepie nie ma.. No nie wierze,ze w tylu sklepach lodow nie ma;/
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
co do dzieciaczkow to ja mam dobra szkole ( tak mysle ) bo mieszkam z siostra, ktora ma 6 miesiecznego synka i zawsze sobie podpatrze co i jak, no i sama jej przy nim pomagam. bardziej boje sie tego, ze okazujac temu kochanemu malcowi ( mojemu chrzesniakowi ) milosc nie bede umiala juz takiego uczucia okazac swojej corci mam nadzieje, ze to taka glupia rozterka zwiazana z moim obecnym stanem i ze moja corcie bede rowniez mocno kochac jak mojego siostrzenca no a nawet mocniej bo mamina miloscia a nie ciocina
a jak sie bawie z Kuba to corcia chyba jest zazdrosna bo czasami zaczyn mocno sie rozpychac
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
przy dzieciach mam male doswiadczenie ale zawsze juz jakies jest siostrzenca tez nie bralam przez piewrwszy tydzien na rece bo sie balam taki byl malutki ale znajome mi mowia, ze ze swoim szkrabem jest inaczej i matka sie nie boi brac dzieciatka na rece.
damy rade, a wskazowek chetnie udziele i chetnie wyslucham
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pewnie po porodzie będzie mniej czasu,aby pisać,ale na pewno będziemy.Jestem na innym forum ślubnym,gdzie braliśmy już ślub jakiś czas temu i piszemy do dziś(porodziły się niektórym dzieci, wspieramy się i rozmawiamy,a zaczęło się od planowania ślubu i pytań z tym związanych:)
ewelinada na pewno miłość macierzyńska będzie wielka:D, nie martw się ,że zabraknie Ci miłości,z nią jest tak ,że im więcej się jej daje,tym więcej jej jest:D
elwerka to ty jak mój mąż,on raz dziecko na rękach małe trzymał, i pamietam jego zdziewienia,że "to się rusza"-choć trzeba przyznać,że on jest ostatnim małym dzieckiem w rodzinie i nie miał możliwości mieć kontaktu z dzieckiem.Teraz będzie nasze:)Dlatego chciałam aby chodził na szkołe rodzenia,ale niestety godzina jest taka jak jest,a szef nie chce go puszczać -na razie raz go puścił
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iwcia - 3.04 -Karolinka
Ewelinda83 - 4.04 -Kinga
Karola1990 - 5.04 -
Wiki81-10.04 -Alicja
kala321 - 14.04 -Patryk
szolrak1 - 16.04 -Bruno
Nelka - 17.04 -Zosia
zora85 - 19.04 -Alan
Karii - 19.04 -Adaś
Elwerka00 - 25.04 - Aleksander
Agata250885- 30.04 -Leoś
uaktualniona;D
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
juz dawno nie spotkałam ich w sklepie;]
dzisiaj juz 27 jej zaraz koniec miesiaca i zostanie 1,5 miesiaca.
ja dzisiaj ogladałam rozdanie oskarów i tak sie ciesze ze źelazna dama wrociła z oskarem.... a co do Polski byłam pewna ze sie nie uda niestety akaremii blizszy jest temat iraku a holokaust juz odstawiają.
Dzisiaj mam wizyte u mistrza g:) ciekawe jak tam moj chrupek rosnie:D
miłego dnia kobietki
[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=35561 [/image] [/link]
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- agata250885
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kobietki kochane czy też macie takie straszne i głupie sny. Ja codziennie dosłownie boję się zasnąć bo nie wiem co mnie czeka w nocy. Rano budze się zniesmaczona i przerażona. Albo jakieś straszne wręcz okropne sytuacje! Jakies dziwactwa nie realne wogóle, albo jakieś erotyczne sny. Czy to przez jakies wewnętrzne obawy, hormony czy co? no nie wiem
np. dziś śniły mi się jakieś ladacznice nagie i dom rozpusty. A puzniej że chciałam uratować pieskowi, suce jakiejś życie bo złamała sobie żebra i strasznie cierpiała.Była w ciąży. Przyniosłam ją do domu na rękach zeby wziąść kluczyki od samochodu, położyłam ją na kanapie i gdy wróciłam z kluczykami ona juz nie żyła. Ze łzami w oczach się obudziłam dosłownie. I to ciągle takie głupoty mi się śnią. Tez tak macie?
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewelinda83 - 4.04 -Kinga
Karola1990 - 5.04 - jeśli dobrze pamiętam to Ola
Moniq- 7.04
Wiki81-10.04 -Alicja
kala321 - 14.04 -Patryk
szolrak1 - 16.04 -Bruno
Nelka - 17.04 -Zosia
zora85 - 19.04 -Alan
Karii - 19.04 -Adaś
Elwerka00 - 25.04 - Aleksander
Agata250885- 30.04 -Leoś
akutalna ) widze że tylko ja jeszcze nie mam imienia dla Niuni
szorlak trzeba wkleić link do suwaczka w profilu w miejscu na podpis.
ewelinda, na pewno pokochasz swoje maleństwo, chociaż nie zawsze jest tak że miłość przychodzi po porodzie jak fajerwerki, u mnie było tak że kochałam córeczkę z każdym dniem bardziej.
ja też mam dziś wizytę, ciekawe co słychac u naszych maluszków
mnie coraz częściej boli brzuch, do tego Mała ma niezłe kopnięcie
narobiłyscie mi ochoty na lody hmmm ale jakieś waniliowe albo sorbet mniam mniam
ja też mam dziwne sny, albo erotyczne tylko przeważnie ze mną w roli głównej, a dziś śniło mi się że urodziłam ale jeszcze chodziłam do szkoły a dziecko było jakieś dziwne. te sny są normalne w ciąży.
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
lepiej,zeby miec erotyczne sny niz straszne ;p mi zabroniono jakiego kolwiek podniecenia ,ze wzgledu na szyjke wiec nie mysle o tym,i w zasadzie nie wiem co mi sie sni;p
Kobietki,napiszcie jak tam po wizycie u gina;)
Jja mam jutro na 16 ,ciekawe co mi powie ; ( mam tylko nadzieje,ze nie bedzie tragicznie,bo ze powie,ze jest gorzej to wiem,bo czulam po ostatniej wizycie nacisk na szyjke klocia i napewno mi sie skracala jeszcze,ale tak to prawie caly czas leze,wiec tragicznie chyba tez nie bedzie.. Nie mam pojecia...
Z tego co widac,jako pierwsza Karolinka ma przyjsc na swiat,ale kto wie,moze kolejnosc sie calkowicie pozmienia?;D wazne aby maluszki zdrowe byly i zebysmy my jako mamy dobrze porod zniosly;p