- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- agata250885
- Wylogowany
- budujemy zdania
www.ebay.de/itm/BADEWANNE-TOPFCHEN-TOILE...6d9481#ht_4935wt_885
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- agata250885
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
jak jechaliśmy do lekarza to zrobiło mi się tak słabo i niedobrze że prawie odpłynęłam było mi duszno i byłam cała mokra aż się przestraszyłam co jest grane... ale na szczęście wszystko ok więc może to jakaś chwilowa niedyspozycja.
sasak witamy wróć kwietniówek, jest już co raz bliżej porodu więc skurcze może i bóle kręgosłupa mogą się zdarzyć, jeśli są naprawdę niepokojące to kontaktuj się z lekarzem i leż dużo i dbaj o siebie, to już końcówka więc spokojnie!
agata mnie to się nic dziwnego nie śni ale za to mam sny erotyczne moje hormony szaleją i zamiast myśleć o porodzie świństwa mi w głowie
ewelinda pewnie wydaję ci się że swojego siostrzeńca bardziej kochasz dlatego że jest na świecie jak się maluszek pojawi i go przytulisz to oszalejesz na jego punkcie bardziej bo będzie twój ja to się bardziej boję że nie będę miała odwagi wziąć na ręce takiego maleństwa, ale tak jak twoja znajoma moja też mówi że ze swoim to co innego... jak mój siostrzeniec się urodził to zawsze moja mama wyrywała mi go z rąk więc niespecjalnie miałam okazję żeby na nim potrenować potem się już wkurzam i dałam sobie spokój... a mój m to wcale nie miał kontaktu z maluszkami więc będziemy się wspierać
- agata250885
- Wylogowany
- budujemy zdania
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
ja musze kupic wozek i mysle o taco jumper 3 w 1 ta sama cena a z dwoma gratisami jak mata edukacyjna i styrylizator do butelek i smoczków:)
- agata250885
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
moje malenstwo w 34 tygodniu wazylo tylko 2045 w srode mam kolejna wizyte i zobaczymy ile przybrala, ale ostatnio wyszlo ze w ciagu tygodnia tylko 100 gramow
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja jutro mam wizyte i boje sie panicznie ; ( wrrr.. Ide papiloty nakrecic,bo jakos musze wygladac,a to moje 2 wyjscie w tym miesiacu z domu dopiero ehhh..
Aaa... Mialam zapytac,czy Wy tez macie takie problemy z cera? Bo ja nigdy tak nie mialam,a teraz pryszcz na pryszczu! Masakra!
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
u mnie tez od jakis dwoch tygodni sie pogorszylo z cera tez co chwile widze jakies krostki na brodzie albo czole a do tego jakies dziwne przebarwienie
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
mi się bardzo podobają te wózki
allegro.pl/wozek-espiro-atlantic-2011-fo...ier-i2123357032.html
i jakoś tak bardziej od taco jumper ale my dostaniemy wózek więc aż tak dokładnie ich nie porównywaliśmy żeby ocenić który się bardziej sprawdzi...
u mnie z cerą nie ma problemu, mówi się że dziewczynki odbierają mamie urodę więc moja córcia chyba jej po mamie nie odziedziczy ale po porodzie to się może zmienić bo wtedy stan cery, włosów i paznokcie może się pogorszyć...
muszę się wam pochwalić moją zdobyczą zamówiłam na allegro komplet pościeli i zrobiłam przymiarkę
elwerka nie denerwuj się, wszystko będzie dobrze, zrób się na bóstwo a napewno pójdziesz na wizytę z lepszym humorem
ewelinda to że przybrałaś tylko 10 kg nie ma wpływu na wagę maluszka, więc nawet się nie waż obwiniać!!! niestety zdarzają się takie sytuację jak twoja i jak wszystko przebiegało prawidłowo pewnie trudno było temu zapobiedz...
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Skurcze przepowiadające - mogą wystąpić w ciągu 7-10 ostatnich dni przed porodem (lub nawet nieco wcześniej). Są one nieregularne i raczej odczuwane jako niebolesne (tzw. skurcze Braxtona-Hicksona). Mają one charakter (po 2-3 godzinach) wyciszający się, zanikający. Napewno się nie zwiększają, nasilają. Bywa jednak czasem tak, że skurcze przepowiadające mogą być silne i trwać tak długo - że sprawiają wrażenie skurczów porodowych - po czym ustępują. Jeżeli jesteś zaniepokojona, jeżeli nie wiesz co robić - zadzwoń do swojego lekarza lub położnej, opiekującej się Tobą (np. ze szkoły rodzenia). Ewentualnie możesz zgłosić się na izbę przyjęć szpitala, w którym planujesz urodzić. Wiem, że jest to wyjście, z którego nie chciałabyś skorzystać, ale napewno jest ono lepsze niż niepewność i lęk przed tym co się z Tobą dzieje.
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A Twój wózek fajny i ładny kolor:)
nelka fajnie ,że u lekarza wszystko dobrze
ja słucham serduszka Patryka na każdej szkole rodzenia;D
agata sny takie to normalne w ciąży;)
czytałąm kilka artykułów na ten temat:)
szorlak-super,że u Ciebie też dobrze;)